Hronika

Apel Uprave policije: Vozači da poštuju saobraćajne propise

FOTO: Ilustracija

Kako se u danima vikenda očekuje pojačana frekvencija saobraćaja, prvenstveno ka primorskim opštinama, Uprava policije apeluje na vozače, da vozilima upravljaju u vrijeme kada je to za njih i saputnike najbezbjednije i najpovoljnije, u odnosu na najavljene povećane dnevne temperature.

“Takođe, skrećemo pažnju vozačima da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu, poštujući saobraćajne propise, doprinesu svojoj i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju, kao i smanjenu broja saobraćajnih nezgoda sa najtežim posljedicama”, kažu u Upravi policije.

Uprava policije će nastojati, da kroz pojačano prisustvo saobraćajne policije i pojačene kontrole učesnika u saobraćaju, doprinese njegovom nesmetanom i bezbjednom odvijanju.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
GenijePjerTehnoNevjernikKorisnik
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Genije
Gost
Genije

Vozim dugo i grad je grad tu svako zna kako se vozi, zaludu ti je znanje i iskustvo ako te spuca od pozadi tviteras neki s telefonom. A van na otvoreni put brza voznja je opasna a jos opasnija pre spora koja kolone pravi i tjera na preticanje ljude, zato je svetinja po ogranicenju i na vakat stizes bezbjedno.

Pjer
Gost
Pjer

Oce mozda
Ako ih lijepo zamolite

Tehno
Gost
Tehno

Politicari treba da apeluju. Policija da pise kazne, ali da ne preskace kolege, tatine sinove i slicnu boraniju koja oce da se izvuce preko veze. Uradite vi sto je do vas, pa nece biti potrebe da apelujete. Samo snazno u akciju kaznjavanja. Smijesno je da vam ljudi vise ni ne sklanjaju telefon dok voze pored mup-a. Znaju da nece biti… Više »

Nevjernik
Gost
Nevjernik

Naravno sigurno i bezbjedno do odredišta.

Korisnik
Gost
Korisnik

kontrolisati stanje vozila ptije svega koja su u dosta losem stanju vecina neisprsvnih pri cemu nesvjesni vozaci voze vecom brzinom i desi se nezgoda starosna dob vozila po meni je jako visoka a obrzaovanje i svjest vozaca jako niska

Nikola
Gost
Nikola

Svjedok sam bezbrojeno puta da se u gradu prave prekrsaji na ocigled policije koja ne reaguje, tipa parkiranje na sred ulice, pogresno ptesttijavanje, brza voznja, prolasci kroz crveno, ne davanje zmigavca …. i onda oni apeluju nesto. Na magistralnim putevima voze po 200km/h i onda napisu nekom muceniku kaznu jer je prekoracio brzinu 20km/h. Na kraju koliko puta smo vidjeli… Više »

Send this to a friend