Hronika

Baković najavio: Uskoro ćemo rasvijetliti još dva ubistva

Baković

Intenzivno radimo na rasvjetljavanju dva ubistva iz prethodnog perioda i vjerujem da ćemo brzo izaći sa rezultatima, kazao je u Dnevniku TVCG šef sektora kriminalističke policije Enis Baković.

On je istakao da je rasvjetljavanje teških krivičnih djela prioritet u radu Uprave policije.

“Policija na taj način pokazuje posvećenost borbi protiv kriminala”, dodao je Baković.

Baković je kazao da je u rasvetljavanju ubistva Cetinjanina Bogdana Milića crnogorska policija postupala jedinstveno, te da su dobrim radom i koordinacijom obezbijeđeni svi materijalni dokazi koji su doveli do procesuiranja tri osobe.

<<<Uhapšene tri osobe osumnjičene za ubistvo Milića<<<

“Očekujemo proširenje istrage u ovom slučaju i da ćemo brzo izaći sa informacijam da će licu pravde biti privedeno još osumnjičenih u ovom slučaju”, naveo je Baković za Dnevnik.

U posljednjem Izvještaju o napretku EK, navodi se da su napravljeni rezultati u saradnji na međunarodnom planu koji su doveli do velikih operacija, hapšenja i zaplijene droge. Ipak se, kako se navodi, očekuju mjerljivi rezultati u zahtjevnijim oblicima organizovanog kriminala.

Baković kaže da takav izvještaj EK, policiju raduje i ohrabruje.

“Pažljivo ćemo sagledati i analizirati sve preporuke EK i uložiti dodatne napore kako bi rezultati koje postižemo bili što efikasniji”, poručio je Baković.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
KleopatraLjumaSojicPatriotaJaz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kleopatra
Gost
Kleopatra

Ok je sto uspijevate da rijesite pojedina ubistva,ali treba da se radi da do njih ne dolazi…kasno je kad se dese…porodicama ubijenih to vrlo malo znaci…. E,sad kako to da uradite neznam ali vi ste obuceni za to pa nadite nacin…sigurno postoji…. Mnogo je ubistava za ovako malu Crnu Goru…mnogo Tuga velika da ovoliko naroda nastrada u obracunima… Svaki zivot… Više »

Ljuma
Gost
Ljuma

Interesantno kako lako nadjoste ubice,cak se momci nijesu trudili sakriti,nit unistiti dokaze,ovo sve Lici vise na neku komediju koje izvodi ovaj Baković i njemu slični,dali je narod vise uvidio njihov los rad,ovo je vise po vjerskoj osnovi.

Sojic
Gost
Sojic

Policija rjesi ubistva dje se ubica uopste ne krije ili se sam prijavi.

Patriota
Gost
Patriota

Sve čestitke,samo tako nastavite!

Jaz
Gost
Jaz

Bravo Bakovicu

Send this to a friend