Hronika

Barani osumnjičeni da su oštetili budžet opštine za 14.817 eura

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv D.V. (41) i M.N. (36), zaposlenih u opštini, zbog nesavjestan rad u službi.

“Oni se sumnjiče da su ovo krivično djelo počinili na način što su, u svojstvu zaposlenih u Opštini Bar – Sekretarijat za privredu, prilikom vršenja terenskih provjera koje se odnose na opravdanost zahtjeva lica koja su aplicirala shodno javnim pozivima za subvencije u poljoprivredi u 2018. godini, zapisnički konstatovali opravdanost zahtjeva, iako lica nijesu ispunjavala opšte i posebne uslove za dobijanje subvencija”, navode u Upravi policije.

Oni su na ovaj način, sumnja se, pričinili štetu budžetu Opštine Bar u iznosu od 14.817 eura.

S.Đ.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
La prinćipesa
Gost
La prinćipesa

Kako smo bogata zemlja, birokrata ukrade 15 000 000 eur i pola godine niko i ne primjeti. Ustvari ta sitnica se i ne broji za krađu, nego je to samo manji prekršaj za nesavjestan rad, to može prosječan građanin da uštedi za 25 000 godina ako svaki mesec uštedi 20% plate ili 50 eur. Isus da je od rođenja do… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

14817epa milione su pokrali drugi pa IH niko ne tereti Bar je uz Ulcinj najsiromasni grad na CG primorju nikakvih investicija nema grad DPS i satelita koji lose upravljaju

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Ocete mi reci zbog cega inicijali ? Neka me prosvijetli neko zasto se kriju imena kradoca i lopuza koje potkradaju svoje gradjane ? Ocemo slike njihove na svaku banderu u Bar pa neka opet to neko uradi

Maslinari
Gost
Maslinari

To su Danka Vukmanović i Marko Novaković

Send this to a friend