Hronika

Begović: Marović ima suicidne misli, možda zbog toga ne bude izručen

Marović sa Begovićem

Nakon što je crnogorsko Ministarstvo pravde uputilo zahtjev za izručenje Svetozara Marovića njegov branjenik, Zdravko Begović smatra da treba sačekati da li će organi Srbije postupiti po zahtjevu kolega iz Crne Gore. Kao razlog da, eventualno, neće, Begović navodi loše zdravstveno stanje svog branjenika.

<<<Crna Gora ponovo traži da Srbija izruči Svetozara Marovića<<<

“Znam da je Svetozar Marović ozbiljno bolestan. On ima vrstu depresije generisanu suicidnim idejama, gotovo svakodnevno posjećuje specijalizovanu ustanovu i prima terapiju i daje mi mogućnost da je upravo to razlog zbog kojeg do sada Svetozar Marović nije od strane organa Srbije lišen slobode. Da li činjenica što Svetozar Marović nekada bio predsjednik zajedničke države ima uticaja, neka ostane dilema”, kazao je Begović.

Ukoliko Marović bude izručen Crnoj Gori on će, kaže Begović, iskoristiti sve zakonske mogućnosti koje mu daju za pravo da prekine izdržavanje zatvorske kazne.

Zatvor čeka i njegovog sina Miloša, jer je Ministarstvo pravde, kolegama iz Srbije proslijedilo zamolnicu Osnovnog suda u Kotoru kojom se traži da mlađi Marović, zatvorsku kaznu od godinu, izvrši u Srbiji, čiji je državljanin.

“Srbija nije u obavezi da izruči svog državljanina za kaznu zatvora koja je ispod dvije godine, kako je on osuđen na godinu dana, oni zadržavaju pravo da ga ne izruče Crnoj Gori, s tim sto je obavezi da tu kaznu izdržava u Srbiji”, kazao je Begović.

46

avatar
1000
41
5
0
 
42
SasaPravnikdjuradjMOSTBudimo realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pravnik
Gost
Pravnik

Begovicu stidi se svog poziva,kad po svaku cijenu gledas da izigras zakon i pravicnost!

djuradj
Gost
djuradj

…ima suicidne misli…????..kakve bi tek imao da radi za 300e i ratu kredita za stan i sudskog izvrsitelja za vratom zbog neplacene parking kazne…kako sam ja u zdravu pamet, za Ginisa je to…:)))))))

Budimo realni
Gost
Budimo realni

A nemojte da ga izrucuju ako ce se ubit zbog toga! Nemojmo grijeh na sebe navlacit bolje mu oprostit milione ko Sto oprastamo ovima kojima ne smijemo ni pomenut koliko pokradose.

Patriota
Gost
Patriota

Lažeš dušo, lažeš Svetice eeee ooo – Vrći pare nazad bog te mazo oooo

Aloalo
Gost
Aloalo

I ja. Dajte mi milion eura da me prodju.

evo krstim se
Gost
evo krstim se

pohlepa je mnoge porodice razorila

LSCG
Gost
LSCG

E moj Bego.

Sara
Gost
Sara

Ovo je cista ucjena ,well done..

DjuroPerov
Gost
DjuroPerov

Dati neće nidao Bog takav karakter ucinjet sto od sebe

Sasa
Gost
Sasa

Alo ,pa mi bi se ubijali svaki dan od bijede,ne mazite nam oci vise..suicidne misli,e bruko ,prije toga trazi razrjesenje od grehova.,

Flojd
Gost
Flojd

Đe se Šarić ne sjeti ove priče sa depresijom, sad bi Pljevlja cvjetala a mi se vozili auto putem u pola cijene..

Šteta velika
Gost
Šteta velika

Toliko nas je nagrdio, da bi to bilo jedino ispravno da uradi.

piko
Gost
piko

nije lako vladati,imati sve,biti bogat pa onda sve kontra..nije on osoba koja pomislja na suicid ali ovo sto je on kreirao prije 30 godina dosta je osoba natjeralo na to kroz gubitak poslova,egzistencije,dugova,kredita….

Bole
Gost
Bole

Sveto: “Ne bi ti ja u zatvor ziiiv hahah”
Korumpirani doktorcic: “Dijagnoza: suicidne misli. Obavezno lijecenje novcem i setnjom po BGu. Vratite mu i oduzetu imovinu, greota je, bolestan covjek.”

Ups
Gost
Ups

Misli nek ostsnu njemu a meleone neka vrati!

Send this to a friend