Hronika

Berancu određeno mjesec dana zatvora nakon što je sjekirom povrijedio sugrađanku

Foto: Portal RTCG

Sutkinja za istragu Višeg suda u Bijelom Polju Vanja Rakonjac postupajući po naredbi za sprovodjenje istrage VDT donijela je rješenje kojim je određen pritvor do 30 dana berancu Ljubiši Šćekiću( 58) koji se tereti za pokušaj ubistva jer je osumnjičen da je sjekirom povrijedio sugrađanku M.K.

Ovaj događaj se desio u Beranskoj ulici 29. novembra prethodne godine, a tim povodom je iz Uprave policije (UP) saopšteno da se sumnja da je Lj.Š., oštećenoj M.K. nanio povrede sjekirom u predjelu glave i lijeve podlaktice, u namjeri da je ubije, nakon čega je napustio lice mjesta i zaključao se u stanu u kojem boravi.

“Lj.Š. je nakon dolaska policije odbio da se preda, te je angažovan pregovarač, a nakon toga i pripadnici Protivterorističke jedinice (PTJ) koji su izvršili upad u prostorije i lišili slobode Lj.Š.”, ističu iz Uprave policije.

5

avatar
1000
5
0
0
 
4
DONKEY DONGDraganKomentatorTata
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
DONKEY DONG
Gost
DONKEY DONG

Eneeeeee Berane hahahaha

Dragan
Gost
Dragan

Valjda je pritvor 30 dana, pa sudjenje i nadamo se kazna preko godinu dana? Napad sjekirom je ubistvo u pokusaju i treba ga tako tretirati.

Komentator
Gost
Komentator

Kurti iz pistolja 10 mjeseci, ovaj sa sjekirom 30 dana. Da zna narod za ubuduce, kako da prodju sa manje…

Komentator
Gost
Komentator

Sprda li se ovo neko sa nama? Krivicnu prijavu protiv ove sutkinje. Niste vi gospodjo za ovaj posao.

Tata
Gost
Tata

Mjesec dana za pokusaj ubistva? Po ovoj logici za ubistvo bi trebalo da se daje kazna od 6 mjeseci… Kakve su ovo kazne sprdate li se vi ovo???

Send this to a friend