Hronika

Berancu pritvor 30 dana: Došao na radno mjesto bivše supruge pa je udario

Foto: rtcg.me

Berancu B.J. određen je pritvor do trideset dana zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Predsjednik Osnovnog suda i sudija za istragu Ivan Došljak u rješenju o pritvoru je naveo da je B.J. osumnjičen da je prekršio mjeru zaštite od nasilja u porodici, odnosno zaštitnu mjeru zabrane uznemiravanja i uhođenja svoje bivše supruge K.I. koju mu je ranije odredio Sud za prekrsaje.

Osumnjičeni je 13. septembra došao na radno mjesto bivše supruge u beranski Doma zdravlja, i na hodniku je udario otvorenom šakom u lice.

Nekoliko dana kasnije, 4. oktobra, opet je došao u Dom zdravlja i čekao je sat vremena ispred kancelarije, gdje se oštećena zaključala.

Istog dana oko 15.30 sati došao je ispred njenog stana i predao joj baterijsku lampu umotanu u papirnu maramicu, rekavši joj da su sada na lampi njeni otisci i da je to pokušaj ubistva, što je, kako se navodi u rješenju u pritvoru, kod njegove bivše supruge izazvalo osjećaj straha i uznemirenosti.

6

avatar
1000
6
0
0
 
6
DedoniNkCgDoktor igiekoSomeone
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dedoni
Gost
Dedoni

Ovakve slucajeve treba da sude samo zene sudije .

NkCg
Gost
NkCg

Litijaška posla

Doktor igi
Gost
Doktor igi

Svaka vijest ovog tipa nam stize iz Berana.

eko
Gost
eko

Zar nije moleban za spas porodice u subotu.

Someone
Gost
Someone

Niste ni trebali stavljat da je iz Ba, znamo odma. 😀

Momo
Gost
Momo

Jedna rec govori mnogo: “Beranac”

Send this to a friend