Hronika

Bošković i Đurović podnijeli krivičnu prijavu protiv Vukasa Radonjića

Vukas Radonjić

Osnovni državni tužilac Vukas Radonjić neosnovano je, nezakonito i iz zle namjere naredio hapšenje policijskih rukovodioca Aleksandra Boškovića i Saše Đurovića u slučaju “Belivuk i Miljković”, kako bi sebe u javnosti predstavio kao borca protiv organizovanog kriminala.

Prema nezvaničnim saznanjima Vijesti, to piše u krivičnoj prijavi koju su ti policajci podnijeli Specijalnom državnom tužilaštvu (SDT) protiv Radonjića, optuživši ga za zloupotrebu službenog položaja.

Zbog činjenice da su u tom slučaju označeni saradnicima Belivuka i Miljkovića, oni prijavom sumnjiče Radonjića da im je hapšenjam svjesno nacrtao metu i poigrao se sa ljudskim sudbinama.

Tužilac je “Vijestima” rekao da je i u tom predmetu “baš kao i u svakom drugom, postupao po Ustavu i zakonu”, onako kako se zakleo pred Tužilačkim savjetom kada je imenovan za državnog tužioca. Poručio je i da će se to dokazati.

Bošković i Đurović prijavom terete Radonjića da je, iako je znao da za to nema osnova, neosnovano naložio njihovo hapšenje zbog ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru optuženim beogradskim kriminalcima Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
CrnogoracDrački
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Crnogorac
Gost
Crnogorac

Svaka vam čast!

Drački
Gost
Drački

Ovaj Vukas je živio u moj ulaz. Nikad nije platio mjesečnu ratu za održavanje stepeništa i lifta.

Send this to a friend