Hronika

Osumnjičenima za ubistvo Lekovića određen pritvor do 30 dana

Osumnjičenima za ubistvo Lekovića određen pritvor do 30 dana
Foto: CDM

Albanskim državljanima Luanu, Lulzinu i Nuri Hasanaj, koji se sumnjiče za ubistvo policajca Milutina Lekovića, danas je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda, odredio pritvor do 30 dana.

<<<Osumnjičenima za ubistvo policajca zadržavanje do 72 sata<<<

Kako se sumnja, Luan Hasanaj je u nedjelju ubio Lekovića i navodno pokušao da ubije njegovog kolegu Aleksandra Kilibardu. Sa Luanom je bio njegov brat Lulzim i majka Nure.

Nakon što je ranjen, Leković je hitno transportovan u bolnicu u Meljinama, odakle je prebačen u bolnicu u Risnu, u kojoj je operisan. Međutim, nakon nekoliko sati podlegao je povredama.

Podsjetimo, osumnjičenima se prijavom stavlja na teret da su počinili krivično djelo teško ubistvo počinjeno na svirep i podmukao način na štetu službenog lica u vršenju službene dužnosti u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, a u vezi sa krivičnim djelom nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Svo troje imaju poslicijske dosjee i albanske vlasti ih potražuju zbog teških krivičnih djela, uključujući i ubistvo sa umišljajem i pokušaj ubistva u vezi sa nezakonitim posjedovanjem vatrenog oružja i municije.

J.L.

21

avatar
1000
14
7
0
 
19
SrljoSrljoBeraneKikoAna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Berane
Gost
Berane

Ima dosta casnih robijasa koji ce nam obraz sacuvati! Zivi bili pa vidjeli.

Berane
Gost
Berane

Ima dosta casnih robijasa koji ce nam obraz sacuvati!

Ana
Gost
Ana

Smrtna kazna za najteza djela! Za silovatelje i ubice djece, policajaca, povratnika, a za ostala krivicna djela povecati kazne!!

Srljo
Gost
Srljo

Ma nemoj molim te a ostala ubistva su manje vazna???

Rozaj
Gost
Rozaj

Mili to sto pises kidati prste, jedan po jedan, ti kao da si bio u ratu u Bosni. A sve po zakonu dozivotna ili prijeki sud to jesu zasluzili

Briđe
Gost
Briđe

Dozivotni zatvor za svi troje…zlatila se amerika za ove stvari, da je koe njih ovo bilo svo 3 bi zavrsilo sa rupom u glavi…olos

Niksic
Gost
Niksic

Zekovic i Raonic toboze nekakvi zastitnici ljudskih prava,zasto sad cute?nema ih nidje

Izmogud
Gost
Izmogud

Žali bože čovjeka, a drzavo ako te ima zakljucaj i baci kljuc. Od zlotvora u rupu s njima na leb i vodu a bijelog dana da ne vide za zivota

Migo
Gost
Migo

Osumnjicenima!??? Zar postoji sumnja??

Kiko
Gost
Kiko

Sud utvrđuje krivicu! Kad sud potvrdi optuznicu onda su okrivljeni a kad ih osudi onda su osuđeni tj krivi su! Postuj tuđa prava ako ces da se postuju tvoja!

Srljo
Gost
Srljo

Naravno da postoji. Ovi nesto kriju iz policije. Ko zna…

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Dat ga familiji da mu sudi… kakavgad prljavi odvratni. Ovaj da ti ubije nekoga i da nastavi da trosi vazduh. Stvarno nekad pozeljet da si u zatvor da imas mogucnost da se dokopas ovakvih i da ih propustis kroz sake

Briđe
Gost
Briđe

aferim

daga
Gost
daga

30 dana,pa onda stroga doživotna za svo troje,jer su jednaki,iskreno se nadam da će krepati i umrijeti u mukama kao ovaj naš policajac.Istrajte Lekoviti,mada teško,iskreno saučešće

Novljanin CG
Gost
Novljanin CG

Koji nesoji,mufljuzi udju bez dokumenata u drzavu i pucaju na policiju.To je trebalo zavrsiti po kratkom postupku u Sutorinskom polju,samoodbrana od oruzanog napada na policiju.Kako bi se neki proveli da ovako pucaju na Albansku policiju.

Mili
Gost
Mili

Kidati prst po prst.

XYZ
Gost
XYZ

I na kraju ce ga doma poslat kao po obicaju.
Bravo Crna Goro

Kralj Nikola I
Gost
Kralj Nikola I

Aj ne mlate jadan..

HN-CG
Gost
HN-CG

A kako to pametnice zakljuci,ajde ne mlati bolje cuti no da lupas tako.

Pravda
Gost
Pravda

TREBA UVESTI SMRTNU KAZNU. SAD MI TREBA DA HRANIMO OVE MONSTRUME DOK BUDU U ZATVORU.

stetoc1na
Gost
stetoc1na

nece moc ovi puno pojes u zatvor, vjeruj mi.

Send this to a friend