Hronika

Budvanin osumnjičen da je organizovao prevoz azilanata u Italiju

Službenici Sektora kriminalističke policije u saradnji sa službenicima Granične policije u veoma kratkom roku uspjeli su da riješe slučaj krijumčarenja 17 migranata preko Jadranskog mora u Italiju i uhapse Viktora Neziraja iz Budve, za kojeg se sumnja da je organizator tog krijumčarenja, potvrđeno je Dnevnim novinama iz Uprave policije.

Sumnja se da je Neziraj 29. januara u kasnim satima organizovao krijumčarenje ove grupe migranata na način što ih je ukrcao u gumeni čamac za određenu novčanu sumu u namjeri da ih prokrijumčari Jadranskim morem u teritoriju Italije.

Međutim, čamac se 15 milja od Mamule u teritorijalnim vodama izvrnuo, tako da je migrante u ranim jutarnjim časovima pokupio italijanski brod koji ih je odveo do luke Zelenika u Herceg Novom.

Osumnjičeni će danas biti priveden u Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Podsjetimo, italijanski brod “Erika” sa šest članova posade i 17 migranata, uglavnom Sirijaca, uplovio je 30. januara u Luku Zelenika.

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Italija.Vicenca
Gost
Italija.Vicenca

A ko ih je ovolike doveo u Italiju mi svi bjeli narod zajedno sa italijanima smo manjina postali koliko je njih sad ovde .uzas neciviliziva narod i haos prave ..Drzava It ..svakom od nas skidaju po 30e i daju njima dnevno nas novac koji mi posteno zaradimo.A sve to nama i italijanima degen Renci radi …

malena
Gost
malena

ako je ovaj budvanin onda sam ja sa Marsa

Andjelija
Gost
Andjelija

E kakav je maler ovaj Neziraj…ko zna koliko ih je doveo da niko nije uhvatio. A sve to radi u saradnji sa granicnom policijom, ko im udara pecate i ko im pravi boravak???

PG081
Gost
PG081

Ovome treba subvencije i povlastice da kupi novi brod i odpocne biznis,tako bi i nas rijesio jada,e ovi azilanti su na sve spremni…

Send this to a friend