Hronika

Bulatović tvrdi da je Pažin koordinator svih akcija protiv DF-a

Bulatović

Poslednjih dana javnost je imala priliku da vidi snimke kako policajci grubo kršeći zakon brutalno prebijaju građane, a ostaje samo da se nagađa koliko ima neotkrivenih slučajeva mučenja i torture koje sprovodi režim, poručuje jedan od lidera Demokratskog fronta Predrag Bulatović. Ističe da je ministar pravde Zoran Pažin koordinator svih akcija protiv DF-a.

“Poslije svega određenim pripadnicima rezima nije sve to smetalo da probaju da ih odmah oslobode zatvora kao i da organizuju protest podrške ispred osnovnog suda režimskim batinašima i to u trenuku kada je Milan Knežević u pratnji svih poslanika DF došao da preuzme poziv za izdržavanje zatvorske kazne”, dodaje on.

Bulatović ističe da je ta politička presuda za događaj kada je policija nezakonito i protivno Ustavu razbila mirni protest DF-a tokom koje akcije je, kako navodi,  režim i mučki fizički napao i povrijedio Milana Knežević.

“Ovo jos jedno podsjećanje na ovaj događaj i paralela sa najnovijim ponašanjem policije kao i pokušaj da se predstave kao heroji, te simuliranje da je komandant SAJ bio u zatvoru poslednji su trenutak za alarm i za građane, a posebno one političke subjekte koji na sve ovo ćute”, smatra Bulatović.

Ovo je, po njegovim riječima, poslednja opomena za one koji ćute na  progon DF i njegovih lidera kao i na zatvorsku kaznu koja je izrečena Milanu Kneževiću umjesto policijskim funkcionerima.

“Pod komandom funkcionera ogrezlih u kriminalu i korupciji, batinaši u policijskim uniformama, zaštićeni od bilo kakve odgovornosti i nagrađivani za zvjersko iživljavanje nad sopstvenim narodom, godinama siju strah na crnogorskim ulicama. Takvi dobijaju brojne privilegije:  stanove, kuće, bonuse, državne nagrade i bivaju proglašeni herojima zbog zasluga u obračunu sa svakim koga vrhuška DPS-a proglasi prijetnjom po kriminalni sistem vrijednosti koji je vaspostavila prije trideset godina. Za prikrivanje ovakve sramote i stida za državu i pretvaranje ovakvog stanja u hvalospjev o pravnoj državi zadužen je Zoran Pažin koji je i glavni koordinator svih akcija za progon DF i naših lidera”, poručuje Bulatović.

 

 

 

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

ali nije aco beba i lazovic…pazin je samo pravni savjetnik okg

Vitez I reda
Gost
Vitez I reda

Bulatoviću stari gubitniče. Vojniče svake vojske.

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Srbu su manjina u cg…Ovakvu manjinu niko ne bi pozelijo…Vlast je cg dovela na dno…

Montenegro
Gost
Montenegro

Protiv vas je i bog i narod no vi to ne vidite pa u tom sizofrenom ludilu radite sve sto protiv drzave sto protiv sebe i onda je kriv Pazin.. vucite se vise doma i pustite nekog novog i mladjeg.. upss.. vi nemate nikog mkadjeg od 60god.. a i ruku na’srce ko bi svama..

tebra
Gost
tebra

i bog znaci protiv njih? ahhahahahahahhahahahahahahahahahhahaha poceli ste ko ISIL

Nevin
Gost
Nevin

Samo ih nevine napadaju. Nit je zvao u napad pred skupštinu, nit je dio sumanute družine, koja svojom politikom i ludostima drži Miloviće na vlast decenijama.

Brano
Gost
Brano

Peđa dobro se poznajemo nemoj da pišem čiji si ti kordinator

Trebjesaa
Gost
Trebjesaa

Milo je sluzijo sloba

Zoran beograd
Gost
Zoran beograd

Predrag bulatovic je bio potrcko slobodana
miloševica devedesetih i sprovodio njegovu
suludu politiku.

Send this to a friend