Hronika

Crna Gora od Srbije zatražila izručenje Dejana Lakića

Dejan Lakić

Crnogorsko ministarstvo pravde poslalo je molbu kolegama iz Srbije u kojoj je zatraženo izručenje Danilovgrađanina Dejana Lakića, potvrđeno je Televiziji Crne Gore iz tog resora.

Lakić se nalazi u ekstradicionom pritvoru u Beogradu.

Uhapšen je 21. avgusta po međunarodnoj potjernici, kao jedan od osumnjičenih u akciji “Klap”, u kojoj je uhapšeno 16 osoba.

Oni se terete da su utajom poreza oštetili budžet za više od pet miliona eura.

7

avatar
1000
5
2
0
 
6
DkdkR. SrpskaLjumaCg kontrasMilo Lekovic
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dkdk
Gost
Dkdk

TRLA BABA LAN DA JOJ PROĐE DAN

Ljuma
Gost
Ljuma

Lakice za narodne heroje,vlast im nista ne moze,na lakicku pucali ovaj ih o jadu zabavi.

Cg kontras
Gost
Cg kontras

E ako njega izruce a Sveto Marovic po dogovoru ostane lagano, samo cete jos jednom pokazat kolike ste dame niskog morala…

Milo Lekovic
Gost
Milo Lekovic

Ovo je još jedan lajavac i BG nikad ovaj neće doći kao i Marovići

vjecna da je
Gost
vjecna da je

prvo uhapsite sveta i milosa marovica oduzmite veu imovinu u crnoj gori osudite na desetogodisnje kazne obzirim da im pare ne mozet uzeti jer su vjerovatno zakopane ili prebacene na tudje racune …..to je pravda iako su oni 1 posto od onih sto su pokrali ovu drzavu al nedje se mora poceti

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Slučaj Marović je rezultat dogovora Vučić-Đukanović. Političari su debelokošci /inače nebi mogli biti političari/koji javno optužuju jedni druge, a intimno su prijatelji.

R. Srpska
Gost
R. Srpska

Lično smatram da političar ne može biti pošten čovjek. Može ući u politiku ali politika će ga iskvariti. Politika je prljava igra, . A ako uđeš u politiku sa najboljim namjerama, pridržavaš je se, u njoj nećeš dugo biti. Dozvoljavam mogućnost da nisam u pravu. Primjer: Koji je interes Vučića da primi Marovića i da mu da državljanstvo Srbije ?… Više »

Send this to a friend