Hronika

Crnogorci osumnjičeni za šverc kokaina u Švajcarskoj

Ilustracija

Četvoro crnogorskih državljana uhapšeno je prije dva dana u Švajcarskoj, zbog sumnje da su dio internacionalne kriminalne grupe koja se bavila švercom kokaina, pišu Dnevne novine.

Osim četvorice crnogorskih držaljana, među kojima je i jedna žena, uhapšeno je 27 osoba različitih nacionalnosti: Nigerijci, Italijani, Njemci, Eritrejci, Poljaci, Kamerunci, Bosanci i Švajcarci.

Tokom hapšenja zaplijenjeno je 26 kilograma droge, uključujući preko 24 kilograma kokaina.

Kako prenose švajcarski portali, istraga protiv ove kriminalne grupe je počela u proljeće 2018. godine sa hapšenjem više kurira i oduzimanjem nekoliko kilograma kokaina u kantonu Sant Gallenu, koji se graniči sa Njemačkom.

Kako prenose, 24 osobe, za koje se sumnja da su članovi kriminalne grupe uhapšene su u više švajcarskih gradova, dok je njih pet uhapšeno na teritoriji Njemačke. Operacija hapšenja započela je 24. juna, a koordinirana je sa policijom u Duisburgu, Sjevernoj Rajni-Vestfaliju.

Kako se navodi tokom akcije uhapšeno je 27 muškaraca i četiri žene između 19 i 46 godina, ali se njihova imena ne navode. Ukupno je konfiskovano 24,12 kilograma kokaina, kilograma tableta ekstazija i oko kilograma amfetamina

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Uku
Gost
Uku

Ovo je strasno. Koliko onda udje u promet, kad se ovoliko svercuje ?

Vozi misko
Gost
Vozi misko

Omg dal je moguce

jovan šiptar
Gost
jovan šiptar

Pade Kalićiva ekipa…

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Prosječan crnogorac proda 2 346g mjesečno.

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Montenegro u grudima,dzepu i nosu.Hvala ti oče ovakve nacije što nas formira po svome liku.

Galin
Gost
Galin

Otkad su Bosanci ,,nacionalnost”?

Globovanje
Gost
Globovanje

Od kad su se skoro goloruki izborili za nju protiv do zuba naoruzanog neprijatelja , sa tehnickom podrskom tada okaljane JNA . Trebalo bi da cutite , ti Bosanci , koje god vjere bili su se izborili za svoju drzavu . Nisu bjezali preko Albanije do Grčke , no ostali da brane ognjišta !

Dlakavi krpelj
Gost
Dlakavi krpelj

A ovi iz Herceg-Bosne jesu lji se i oni borili ka nindze?

xxy
Gost
xxy

Goloruki a samo u Ploce je doslo 44 broda sa modernim oruzjem a tek preko aerodroma Pleso Zagreb. Pomoc u ljudstvu Mudzahedini koji su kidali glave po Ozrenu divizija EL Mudzahedin. Podrska od ,Turske ,Irana ,S.Arabije ,Malezije ,SAD zapadna Evropa a ,JNA napustla BiH bez oruzja Srbi u BiH ostvaljeni sami sa zastrelim oruzjem . Dobrovoljcka ul. tuzlanska kapija itd… Više »

xxy
Gost
xxy

Ti koji su se povukli preko Albanije u Grcku ,pred mnogo vecom silom ponovo su se vratili uticali na ishod I sv .rata probili solunski front ,pobjedili Bugare ,Austrougare Njemce oslobodili cijeli Balkan i stvorili drzavu Juznih Slovena.Dok su neki bili na strani okupatora kako u I sv.ratu tako i u IIsv.ratu i opet 1990-tih rusili Jugoslaviju kao i 1941.

Irma
Gost
Irma

A kakve ste mi legendice. Ne mozete ni ovaj tekst prokomentarisati bez ”nacionalniosti”. A poznavanje istorije na zavidnom nivou, svakom djed svoju verziju ispricao. Bravo vam ga.

Fante
Gost
Fante

Poznati po kriminalu i korupciji. Ni po čemu drugom.

Marko
Gost
Marko

Lideri u regionu i Ameriku.

Seljak
Gost
Seljak

neće nam se sa ovom drogom

Goran
Gost
Goran

Zar opet lideri?

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Makar ce cg postati poznata po kokainu.eu jos nije svjesna svoje nesvijesti koga ce da primi u savez.

free samples
Gost
free samples

izgleda da je ovo krijumcarenje kokaina najjaca crnogorska privredna grana

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Uvjek problemi stizu iz Njemacke.

Tratincica
Gost
Tratincica

Da od Crnogoraca

Send this to a friend