Hronika

Demokrate: Izjavu o napadu na Koprivicu potpisala tri vandala

Koprivica

Ono što se prvo zapaža kod izjave koju su potpisala trojica vandala koji su, u gluvo doba noći, napali poslanika Demokrata, Moma Koprivicu, jeste da ta izjava nije odštampana na memorandumu DPS-a, smatraju Demokrate, nakon što su iz DPS-a negirali optužbe da imaju bilo kakve veze sa napadom na ovog poslanika.

>>>Zarubica: Greškom smo udarili u vrata Koprivicinog stana, tužićemo ga za klevetu>>>

>>>DPS: Odbacujemo smiješne optužbe Demokrata i Koprivice>>>

“To je samo neuspio pokušaj da se DPS ogradi od lica sa dosijeima koje predsjednik OO DPS-a Nikšić regrutuje kako bi ih, kad im zatreba, angažovao za prljave poslove i napade na neistomišljenike i političke protivnike”, saopšteno je iz Demokrata.

Dodaju da im  nijenamjera da se  upuštaju u polemiku sa dokazanim prestupnicima.

To ostavljamo OO DPS Nikšić, za koji je sada postalo i više nego jasno da je to, ustvari, samo jedan centar za resocijalizaciju i rehabilitaciju lica osuđenih na zatvorsku kaznu, već želimo samo, crnogorske javnosti radi, da predočimo dokaze za našu tvrdnju da predsjednik OO DPS-a Nikšić regrutuje lica iz kriminalnog miljea za obračun sa političkim protivnicima i neistomišljenicima. Krenimo redom”, navode oni.

Za Igor Radojičića kažu da je 2017. godine osumnjičen za krivično djelo krađe, o čemu, kako dodaju, postoji i pisani trag u medijima.

“Isto tako, porodični dom ovog osudjivanog lica nije u zgradi u kojoj živi poslanik Koprivica, kako se to, u izjavi koja iz nepoznatih razloga nije odštampana na memorandumu DPS-a, bezočno tvrdi. Držimo da javnosti, onda, nije potrebno objašnjavati odakle on na vrata Koprivice.
Za kriminalne podvige drugog od kriminalaca – potpisnika izjave sa koje je volšebno izostao logo DPS-a čulo se i do susjedne države Hrvatske. Na portalu hrvatskog Novog lista, u članku objavljenom 12. prosinca tj. decembra 2017. godine, pod naslovom „Crnogorska marihuana u Rijeci“ stoji da je drugi od potpisnika izjave pisane u kancelariji DPS-a, iako se to nigdje ne navodi, završio u istražnom zatvoru u Rijeci zbog krijumčarenja droge. Osim njega, u zločinačko udruženje, bili su uključeni i njegovi roditelji, što samo znači da DPS prilikom regrutovanja novih članova mnogo drži i do njihovog kriminalnog pedigrea. Kad smo kod regrutovanja novih članova, čime DPS ovih dana voli da se pohvali, da obavijestimo javnost da se prije desetak dana DPS pohvalio i regrutovanjem Borisa Bijelića, lica koje je prije oko godinu dana uhapšeno zbog ubistva u pokušaju, o čemu, takođe, postoje dokazi u medijima, ali i na Fejsbuk profilu Bijelića koji se takođe pohvalio da mu je predsjednik OO DPS-a Nikšić uručio člansku kartu DPS-a”, navode Demokrate u saopštenju.

Dodaju da nisu ni sumnjali da “DPS i kriminalci sarađuju na obostrano zadovoljstvo.”

“Na jednoj od fotografija sa Bijelićevog Fejsbuk profila, vidi se da ni Đukanović ne krije zadovoljstvo svojim kadrom iz kriminalnog miljea. Dakle, sve ovo su dokazi da je DPS, ustvari, sef organizovanim kriminalnim grupama zato što njihov nikšićki odbor i predsjednik tog odbora regrutuju dokazane vandale i ljude osumnjičene za teška krivična djela u svrhu obračuna sa istaknutim opozicionim predstavnicima, a nakon što njihove kriminalne uzdanice, budu razotkrivene, onda im iz DPS-a pružaju logističku podršku u vidu pisanja laznih saopštenja, čime im, kao što se vidi, i ne čine nikakvu uslugu. Jedino što ostaje nepoznato: zašto se izjave napadaca, kradljivaca, prestupnika i dilera droge ne štampaju sa logoom DPS-a?”, poručuju iz ove partije.

B.M.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
TihaNoc
Gost
TihaNoc

Sad ce Atlas Knezevic izbacit video kako je Becicu dao pare! Samo polako… stize sve

Pop
Gost
Pop

Mislim da ovaj atentat na bravu familije Koprivica hitno treba da procesuiraju drzavni organi CG. Najmanje što bi u ovom trenutku država mogla da uradi je da uplati rehabilitaciju u Igalu dotičnoj bravi, odnosno vratima zbog pretrpljenih duševnih bolova.

Delboj
Gost
Delboj

Aoooo. Touchdown.

sprdnja
Gost
sprdnja

ljudi, tužno je svoditi kampanju na šišnjanje po društvenim mrežama.

Fileopg
Gost
Fileopg

novi papiri što poturate kao dokaz su plagijat dokazano… uA zašto si ih onda molio da pristupe Demokratama….

JaviSe
Gost
JaviSe

Samo da ne zakucaju da se izvinu nama.

LSCG
Gost
LSCG

A gde je pecat 😂😂

Send this to a friend