Hronika

Demokrate Nikšić: Mitrović priznao da je predvodio napad na Koprivicu

Potpredsjednik OO Demokrata Nikšić Nemanja Vuković poručio je da je predsjednik OO DPS Nikšić Ivan Mitrović saopštenjem priznao da je predvodio napad na poslanika Demokrata Moma Koprivicu, te da je prijateljstvo, čast i moral za Mitrovića klizav teren.

Mitrović se danas oglasio saopštenjem te demantovao optužbe Demokrata da je regrutovao osobe sa kriminalnim dosijeom da napadnu Koprivicu, kojem je poručio da pod noge baca prijateljstvo i porodično poznanstvo zbog političkih poena.

Vuković je, nakon tih navoda, saopštio da je Mitrović sa terena kriminala i vandalizma pokušao da pređe na teren tobože prijateljstva, časti i poznanstva.

“No, za tebe su Mitroviću čast, moral i prijateljstvo klizav teren. Da te, Mitroviću, obavezuje išta od onoga što pominješ, osudio bi vandalski i kriminalni napad na stan u koji si ulazio i u koji si bio ljudski dočekivan, prije nego što si postao član, aktivista, kriminalni brat i funkcioner DPS-a.  Na vrata kroz koja si prije 10 i više godina ulazio i dočekivan sad si sa šefom kojem služiš poslao kriminalce da atakuju, na poslanika i njegovu majku, u odmaklim godinama. I ti pričaš o prijateljstvu, poznanstvu i časti. Ne vjerujem da ti znaš šta je to! A bacanje prijateljstva i poznanstva pod noge je manir tvog šefa, kom si postao ni manje, ni više, nego dvorska luda”, istakao je Vuković.

Poručuje Mitroviću da, kao što  na terenu uvlači kriminalce, tako u bestidnim saopštenjima uvlači porodice.

“To je tvoj moral, a zapravo anti-moral iz ugla društvenih normi koje važe i u Nikšiću i u Crnoj Gori. Najmanji je problem što šaljete kriminalce na vrata neistomišljenika. Rekli smo vam da birate hoćete li jedan na jedan ili u čoporu. Samo izvolite! Problem je što svojim kriminalom tjerate mlade iz Nikšića, pa ste osim 10.000 ugašenih radnih mjesta, svojim kriminalom i bezakonjem potjerali ljude iz Nikšića, grada koji danas ima 5000 stanovnika manje nego na pretposlednjem popisu”, naglasio je on.

Potpredsjednik OO Demokrata Nikšić tvrdi da Momu Koprivici nijesu prijatelji vođe kriminalnih hordi.

“A u svom saopštenju si, Mitroviću, priznao sve naše navode o vašem angažovanju hapšenih kriminalaca i razbojnika. Nijesi porekao istinu koja glasi da ti je Boris Bijelić, lice koje je uhapšeno i procesuirano zbog pokušaja ubistva, i to nožem, jednog Nikšićanina, jedan od najbližih saradnika. A to potvrđuje i činjenica da taj Bijelić u tvoje ime uručuje članske karte vaše partije poznate kao OKG, a o čemu svjedoče slike gdje on ponosno i u tvoje ime dijeli partijske knjižice. Zamislite partiju u kojoj lice procesuirano za pokušaj ubistva dijeli članske karte u ime predsjednika Opštinskog odbora koji se poziva na čast i moral, a političke lekcije preko svojih saradnika iz kriminalnog miljea dijeli palicama, pajserima i noževima”, navodi Vuković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VitniVoren
Gost
VitniVoren

Sto je ovo, kakvo je ovo ” dopisivanje” preko medija, dokle smo stigli? Ko treba neka ide na sud, kakav god da je, a ovakva podrivanja drustva HITNO prekinuti. Poznat je manir mandicko- becickog javnog opstenja, pa evo, coce, nastavili i ovi njihovi nastavljaci likova i djela… Ne branim nikoga od aktera “napada”, no intrigira ovo bezmozgo dopisivanje po stampi… Više »

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

A vala dosadise i bogu i narodu, i opozociji isto…kakve nebuloze

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Demokrate Vi pričate o moralu,kad se Vaše koverte budu otvarale.Vaš šef je već jednu otvorio plagijat (krađa),zato se i diže ovolika halabuka da se skrene sa teme.

Velimir
Gost
Velimir

A maknite mi se više nesreće jedne,stalno neko vas tiče i progoni,plagijati jedni u ljudskom obliku!
Dosadni ste više,samo placete,mutite i izmišljati,dosadiste više svakome!

Fileopg
Gost
Fileopg

Treba skrenuti priču sa fijaska u Danilovgradu na ,,velikom veličanstvenom pobjedničkom ” mitingu, a MAGISTAR je tako veličanstven govor bio spremio, pa da se ono probijajući kroz masu rukuje i da ga neko dočeka lebom i solju, a onda da na kraju pušti goluba da zaćini atmosveru. Ma sve je Milo kriv, poručio da nebo samo najavi kišu. U Zeti… Više »

budvamne
Gost
budvamne

Milo je super, jedi salatu i uzivaj, navikavaj se na koprive i kamenje za rucak

NBA
Gost
NBA

NE BRANIM JA MITROVICA,SAM CE SE ON OD “VAS” ODBRANIT,TO MU JE NAJMANJI PROBLEM! NEGO VI KRAVATASI RECITE MI :IMA LI IDJE IKO DA VALJA U CG A DA NIJE KRAVATAS,NESTO STE MNOGO PONERVOZILI-SVAKI DAN SVE VISE NARODA VAM OKRECE “LEDJA <JER STE TOLIKO DOSADNI I NAPADNI DA MI JE MUKA KADA TE VIDIM U NK.I NA 100m!

pixi
Gost
pixi

uh…nagrdiste ga..

marius
Gost
marius

Kako crnjace ovi ljudi, sto je ovo !

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Znaci pakao

Ablek
Gost
Ablek

Ma dobro to, nego recite vi meni kakav je osjećaj biti u partiji čiji je predsjednik dokazano plagirao svoj magistarski rad aa s takvim je ponosom i gordošću isticao ono MR u izbornim kampanjama?

pixi
Gost
pixi

ne vidis sumu od drveta

Send this to a friend