Hronika

Detalji istrage: Ubistvu prethodila svađa dva brata zbog ujeda psa

Viši sud Bijelo Polje

Bjelopoljac Elmaz Beganović (37) priznao je juče u tužilaštvu da je ubio brata Elvisa, tvrdeći da ne zna kako je došlo do toga. Nakon saslušanja u bjelopoljskom Višem tužilaštvu, tužilac Hasan Lukač odredio mu je zadržavanje u trajanju od 72 sata zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo.

<<<Bijelo Polje: Beganoviću, osumnjičenom za ubistvo brata, zadržavanje do 72 sata<<<

“Zadržavanje je određeno zbog težine i okolnosti djela. Uz krivičnu prijavu i predlog za određivanje pritvora, on će biti priveden sudiji za istragu Višeg suda”, saopštio je Lukač.

Osumnjičeni je na saslušanju kazao da će zbog učinjenog žaliti čitavog života.

“Kriv sam i priznajem sve što kažete. Nijesam pametan kako se ovo desilo i zašto sam ovo uradio. Žaliću i kajaću se dok budem živ”, rekao je tužiocu Elmaz Beganović.

U svojstvu svjedoka saslušane su Elvisova supruga i Elmazova djevojka, Baranka koja sa porodicom nekoliko decenija živi u Njujorku.

“Sve se brzo desilo. Niko od nas nije slutio da može doći do ovakve tragedije. Uhvatila sam Elmaza za majicu u pokušaju da ga odvojim od brata, ali nijesam uspjela”, ispričala je Baranka.

Ona je kazala da je došla u Bijelo Polje da sa Elmazom započne zajednički život. Planirali su da nekoliko dana budu u njegovoj porodičnoj kući, a onda da sebi nađu stan.

Kako saznaje Dan, Elvisova supruga je kazala da je pokušala da razdvoji braću, a kada je vidjela kako se nož zariva u vrat njenog supruga, onesvijestila se.

Prema saznanjima do kojih je doša Dan, problem je nastao zbog psa ljubimca Elmazove djevojke, koji je bio u kući, čemu se Elvis protivio zbog djece. Prvo je došlo do prepirke, koja je prerasla u žučnu svađu, da bi se sve okončalo porodičnom tragedijom.

Tužilac Lukač je rukovodio uviđajem na licu mjesta.

“Konstatovao sam da su u svemu učestvovala dva lica i da se ubistvo dogodilo u 21 sat. Radi se o dva rođena brata, sa istim inicijalima E.B. Zatekao sam veliki broj tragova, najviše krvi, i sve smo izuzeli. U blizini kuće pronađen je nož sa dužinom sječiva od nekih dvadesetak centimetara. Naložio sam da se izuzmu svi tragovi radi DNK i trasološkog vještačenja i naložio obdukciju, koja je obavljena i čije rezultate ćemo dobiti za oko nedelju dana”, rekao je Lukač.

Elvis Beganović biće sahranjen danas na groblju u selu Ivanje.

Tags

6

avatar
1000
5
1
0
 
6
JozevekidelbojZeljkoMajka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Joze
Gost
Joze

Dasu zivjeli u normalnoj drzavi imaobi svako svoj stan i nista od ove tragedije nebi bilo

veki
Gost
veki

smetao pas zbog djece, ali kad je nož uzeo nije mislio ni na koga samo na ubistvo

Zeljko
Gost
Zeljko

Tuga brata zbog psa ili bilo sto drugo.U sta smo se pretvorili !

Majka
Gost
Majka

Ma,pas se samo nasao kao šteta. Vjerovatno su tu porodicni problemi,ali zalosno da majka sinu rodi brata da ima,da ga brani kad porastu i on ga ubije… Zena kad rodi prvo dijete,pozeli jos da rodi ,da bi to dijete sjutra imalo nekog svog kad nje ne bude…

delboj
Gost
delboj

Pa moguce, ali isto tako moguce da nije bilo psa da ne bi bilo nista.

freeman
Gost
freeman

zbog psa…

Send this to a friend