Hronika

DF: Produženje pritvora Milu Božoviću nastavak iživljavanja nad njim i našim političkim savezom

Demokratski front

Produženje pritvora Milu Božoviću predstavlja nastavak iživljavanja nad njim i našim političkim savezom. Ovo je skandalozan pravosudni presedan, naročito iz razloga što Božović i njegovi advokati ne znaju za šta ga tužilaštvo tereti, čime su mu ugrožena i osnovna ljudska prava, navodi se u ragovanju Demokrtaskog fronta.

<<<Milu Božoviću produžen pritvor još dva mjeseca<<<

Iz tog razloga, kako su ocijenili, taj potez Višeg suda je i produžetak kidnapovanja gradonačelnika Budve, ali i otežavanja situacije u najvažnijem turističkom gradu Crne Gore pred nastupajuću sezonu, ovako iznenadno hapšenje i pritvaranje, uoči parlamentarnih izbora, sprečava Božovića da obavlja dužnost predsjednika opštine i da realizuje veoma važne projekte na osnovu kojih je i pobijedio na izborima u Budvi.

“Demokratski front je siguran da se ovakva politička, pravosudna i svaka druga haranga protiv Božovića prvenstveno vodi u susret nastupajućim izborima. Naime, nije nikakva tajna da ne samo pojedine domaće, nego i međunarodne adrese žele nanijeti štetu DF-u i umanjiti njegovu snagu, kako bi oni na koje imaju više uticaja mogli da izvršavaju planove koji su već davno definisani izvan ove zemlje”, kazali su u reagovanju.

Poručuju da se DF, nikada neće povinovati tuđoj volji, kao što i naši građani ne žele da budu puki izvršioci naloga ambasada, a što se tiče konkretne krivične odgovornosti, više smo nego ubijeđeni da će se mnogo namučiti oni koji žele da dokažu njegovu krivicu, a dokazaće samo ono što zna čitava Budva i cijela Crna Gora – da je on nevin čovjek.

“Zato pozivamo još jednom nadležne da dozvole predsjedniku Budve da se brani sa slobode jer on nije nikakav kriminalac, neće otići nigdje i radiće u interesu svog grada i svih građana Crne Gore. U konačnom, treba povesti računa da 50 odsto turističkog priliva Crne Gore ostvaruje opština u kojoj je on prvi čovjek, a većina državne administracije i građana živi upravo od tih prihoda”, zaključuju u reagovanju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikola
Gost
Nikola

Da imate imalo obraza, časti, poštenja, malo ljuckosti….. stidilibise svojih postupaka radi glasača, porodice, komšija, prijatelja, djece, radnika ili smatrate da su svi kao vi ili da su vaše ovce za šišanje pa vas nije briga šta misle o vašim postupcima

VukO
Gost
VukO

Opet ugroženi baš čudno

Ivana
Gost
Ivana

Vi ste kao i on mafijaši. Borite se za pravdu i protiv kriminalaca samo onda kada nije niko ugrožen iz DF, litijaša,i popovskih sektaša, onda pravda i zakoni više nepostojeći isti ste kao Abazović i URA

Ratko roganovic
Gost
Ratko roganovic

Srbi aj zzapevajte jednu slozno ovde ,ide mile lajkovackom prugom ide mile,a za njim df u spuzu ide mile

Ttol
Gost
Ttol

Zar ste stvarno mislili da će vam za izbore biti na slobodi? Nema para od droge za izbore više, odoste pod led i u BD…

HR8
Gost
HR8

Ovi da mogu bi bili oni koji te tuze i i oni koiji ti sude.

Kotor🇲🇪
Gost
Kotor🇲🇪

E greote.😂😂😂😂😂

Send this to a friend