Hronika

DPS: Hitno ispitati okolnosti udesa koji ukazuje na bahatost Vlade

DPS

Demokratska partija socijalista hitno zahtijeva da nadležni državni organi ispitaju činjenice koje kruže u javnosti a tiču se informacija da je zamjenik generalnog sekretara Vlade Nikola Kandić izazvao udes dok je vozio službeni automobil.

<<<Vladino vozilo učestvovalo u udesu kod Palade>>>

“Takođe o ovom događaju tražimo zvanično izjašnjenje Vlade, koja se još nije oglasila ovim povodom. Da li uzrok svega privilegovan status bahatih pojedinaca koji imaju magičnu moć u izgovorenoj rečenici “zovite Sergeja” ili nečemu drugom, tek ovo može predstavljati još jedan slučaj gdje zakon nije jednak za sve”, saopšteno je iz DPS-a.

Čak šta više, dodaju, predstavljao bi i pravi pokazatelj stvarne situacije da funkcija u Vladi podrazumijeva status nedodirljivih ličnosti ili se radi o još jednom slučaju, kako bi to premijer objasnio, “štićene ličnosti” za koju zakoni ove države ne važe.

“Kako bi se sve navedene okolnosti razjasnile, zahtijevamo od premijera Krivokapića da saopšti javnosti sve informacije, a od nadležnih da ispitaju i procesuiraju sve koji su se ogriješili o zakon kao i oni koji su prećutno to i omogućili”, poručuju u DPS-u.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
MiliOnajkojizna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mili
Gost
Mili

daj vise primirite sa pospjesivanjem nemira…izgubili ste izbore,nije to lako ali bice ubrzo novih…i vi se javljate

Onajkojizna
Gost
Onajkojizna

Vozilo će se i popraviti,ali posledice bahatosti dps po crnu goru se nikad popraviti ne mogu.

Send this to a friend