Hronika

Državljaninu Srbije 15 dana zatvora zbog vožnje pod dejstvom alkohola

Ilustracija

Sud za prekršaje u Budvi izrekao je kaznu zatvora u trajanju od 15 dana državljaninu Srbije R.R. (44) zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg.

“R.R. (1980) iz Aranđelovca, Republika Srbija, oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 15 dana. Njemu je kaznu u hitnom postupku izrekla sutkinja Katarina Vujačić Vuksanović, nakon što su potvrđeni navodi optužnog akta Uprave policije da je prethodne večeri na lokalnoj saobraćajnici u Budvi upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,02 g/kg”, navedeno je u saopštenju Suda za prekršaje u Budvi koje potpisuje predsjednik Marko Đukanović.

Navodi se da R.R je odmah po izricanju rješenja upućen na izdržavanje kazne u UIKS Spuž.

“A nakon što izdrži kaznu, biće mu zabranjeno da upravlja vozilima na teritoriji Crne Gore u naredna četiri mjeseca”, kazali su iz suda.

8

avatar
1000
4
4
0
 
8
SvjetloGlobalPitam za drugaSamo Tihoham
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Global
Gost
Global

Za ovakve prekršaje, sa ovakom količinom alkohola u krvi, u EU se oduzima vozačka na dvije godine i plaća se oko 2000€ kazne. U EU se jako brzo uči da kad se sa društvom izlazi u noćni provod jedan iz ekipe ne pije…onaj koji će da vozi na kraju.

Ivan
Gost
Ivan

Duše nemaju, nagrdiše ovaj narod. Došao čovjek na more sa porodicom, da potroši pare, i popio u neku diskoteku. I šta, na robiju nizašta. Porodica će se odmah vratiti kući, para u budžetu nema, a neće ni dogodine doći. Bravo kreteni.

Samo Tiho
Gost
Samo Tiho

Vodi ga kuci, dosao na more bez para…
I da ubike koga dok vozi, treba ih po dzepu samo.

Pitam za druga
Gost
Pitam za druga

Osim autom, ima li, kao turista, pravo da nekoga ubije i iz pištolja?

Svjetlo
Gost
Svjetlo

Ne dragi, nego su trebali da ga nagrade jer je mogao ubiti pored svoje porodice i još nekoga.Trebala je biti po zakonu kazna zatvor do 60 dana ali se nadju uvijek prepametne mozga mozgalice poput tebe.

Zna se to
Gost
Zna se to

Kako ih svi ugrožavaju, ovo više nema smisla. Pa šta, velika stvar, vozio mrtav pijan. A u stvari su ga rebnuli jer je Srbin.

A što je ovo.😂
Gost
A što je ovo.😂

Katarinu treba zatvorit na 30 za ovu sramnu presudu, a ljude iz Cg saljete na 60 dana.
Mora da ste turno 4S.

ham
Gost
ham

Katarina je izvrsan sudija. Ne brukajte se s ovakvim komentarima.. ne poznajete je…

Send this to a friend