Hronika

Đuričković osumnjičen da je ubici Roganovića pomogao da pobjegne

Osumnjičeni za saučesništvo u ubistvu Šćepana Roganovića u Herceg Novom, Miloš Đuričković danas će biti saslušan kod sudije za istrage Višeg suda u Podgorici, pišu Dnevne novine.

<<<U Herceg Novom ubijen Šćepan Roganović<<<

Đuričković, za kojeg istražitelji sumnjaju da je upravljao motorom sa kojim je ubica Roganovića pobjegao sa lica mjesta, uhapšen je prije dva dana na osnovu forenzičkih tragova.

<<<Rasvijetljeno ubistvo Šćepana Roganovića<<<

Policija traga za još dvije osobe za koje se sumnja da su učestvovale u likvidaciji Roganovića koji je ubijen 13. februara hicima iz pištolja dok je silazio stepeništem kod Kanli-kule ka centru Herceg Novog.

Sumnja se da je jedan od osumnjičenih koji je direktni izvršilac prišao Roganoviću, koji je u trenutku napada bio sam, i u njega ispalio pet hitaca, nakon čega je pobjegao do puta gdje ga je čekao saučesnik na motoru.

Ubica je ispalio tri hica u Roganovića dok je stajao, a zatim kada je žrtva pala, prišao je i “ovjerio” ga sa još dva hica u glavu.

Motor koji je poslužio za bjekstvo sa lica mjesta nađen je sat vremena kasnije zapaljen u naselju Sasovići, u Herceg Novom, a pored motora bio je i pištolj iz koga je pucano na Roganovića.

Upravo tragovi koji su nađeni na zapaljenom motoru doveli su istražitelje do Đuričkovića, koji je najvjerovatnije pomogao ubici da pobjegne sa lica mjesta nakon likvidacije.

Preliminarna istraga upućivala je istražitelje da je napad bio dobro isplaniran i da se čekao pravi trenutak kada će Roganović biti sam.

Ubica je znao kad će Roganović krenuti u pravcu grada, što znači da je dobro poznavao rutinu ovog Novljanina, koji je vjerovatno praćen danima.

Policija je odmah blokirala grad u potrazi za ubicom. Na lice mjesta stigla je ekipa za uviđaje kao i nadležni tužilac iz Podgorice.

Izuzeti su snimci sa kamera objekata koji se nalaze uz pomenuto stepenište u nadi da je neka od njih možda zabilježila napadača.

Ubijeni Roganović navodno je slovio za bliskog člana “kavačkog klana”, zbog čega policija sumnja da je u pitanju nastavak obračuna dva zavađena klana, “škaljarskog” i “kavačkog”.

8

avatar
1000
7
1
0
 
8
PravnikKarlitoBriganteVojoMijoShaolin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Nije Djurickovic sa cetinja

Vojo
Gost
Vojo

Odakle je M. Đ.?

Mijo
Gost
Mijo

Jeli ovo Đuricković sa Cetinja

Shaolin
Gost
Shaolin

A da oni rekoše da su rasvijetli li ubistvo a ono uhapsili lika za kojeg sumnjaju nešto

KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

I ostavili tragove na motor i druge, fala bogu sto su bar bili amateri i sto ste ih uhvatili ali ako se me dodje do vrha i ko je pravi narucilac onda samo hapsite obicne vojnike koje kupe dje oce ali ako uhvatite glavu i mozak operacije i ko je izda naredjenje e onda ce te ih malo obezglavit. Nece… Više »

Pravnik
Gost
Pravnik

Pa generala su prije neki dan pustili iz zatvora,da se brain sa Sloboda,a označili ga kao vodu klana!

Lovac
Gost
Lovac

Vala tijade bi se postidjela pored ovih nasih kako se ubiju.

PrincOdKonika
Gost
PrincOdKonika

“napad bio dobro isplaniran” a uhvatili ga za dva dana.

Send this to a friend