Hronika KOMISIJA INTERPOLA UVAŽILA ZAHTJEV ODBRANE ODBJEGLOG BIZNISMENA DUŠKA KNEŽEVIĆA I UKINULA MEĐUNARODNU POTJERNICU

Dvomjesečni politički angažman argument za odluku Liona

Komisija Interpola ukinula je međunarodnu potjernicu za odbjeglim biznismenom Duškom Kneževićem kojeg Crna Gora potražuje za više krivičnih djela u kojima je budžet oštećen za desetine miliona eura, a u nekim postupcima se tereti i da je bio na čelu kriminalne organizacije koja je za cilj imala utaju poreza i doprinosa, pranje novca, potvrđeno je Pobjedi iz više izvora.

<<<Ukinuta Interpolova potjernica za Duškom Kneževićem<<<

Informaciju da je Knežević “skinut” sa Interpolove potjernice objavio je juče prvo srpski portal Glas javnosti, pozivajući se na zaključke Interpolove komisije “da postoji dominantna politička dimenzija u ovom slučaju kao i rizik po neutralnost organizacije, te da stoga informacije pružene od strane NCB Crna Gora nijesu u skladu sa članom 3 Ustava Interpola”.

POLITIČKI ANGAŽMAN

Po svemu sudeći, odluka Komisije Interpola, koju obrazlaže političkom dimenzijom, završni je čin plana koji je Knežević, sa dobro plaćenim advokatskim timom, osmislio nakon bjekstva iz Crne Gore, početkom januara 2019. godine, čim su istražni timovi za borbu protiv organizavnog kriminala u sadejstvu sa Specijalnim tužilaštvom otvorili istrage protiv njega i saradnika, piše Pobjeda.

To potvrđuje činjenica da je u “političke vode“ Knežević ušao tek nakon što je protiv njega formirano više predmeta a iz njih izašao onda kada se njegova podrška protestima protiv legitimne crnogorske vlasti već mogla, što je unaprijed planirano, protumačiti kao politički angažman radi zaštite od tužilaškog progona.

Da je tako govori i činjenica da se iz političkih protesta početkom 2019, povukao uprkos izjavama da ima čvrste dokaze koji mogu diskreditovati vrh crnogorske države i dovesti do smjene vlasti.

Tokom protesta u februaru i martu 2019. godine Knežević je ustvrdio da plaća dio demonstranata, da im nudi političke usluge i da želi da im se javno obrati na okupljanju 16. marta. Da li zbog toga što su razotkrili njegove namjere ili iz nekih drugih razloga, organizatori protesta nijesu prihvatili Kneževićev prijedlog.

PLAN ZA BORBU

Iako je pokušavao da se involvira u pokret “Odupri se” predstavljajući sebe kao direktnog i najjačeg oponenta aktuelnoj vlasti, ključni motiv Duška Kneževića je bio da, pred međunarodnim institucijama, predstavi sebe kao žrtvu političkog progona i u drugi plan stavi osnovane sumnje da je organizator više kriminalnih grupa koje su oštetile državni budžet za milionske iznose. Nakon razlaza sa organizatorima pokreta “Odupri se” Knežević je novac uložio u organizaciju sopstvenih protesta pod nazivom “Do slobode” čijim skupovima je u aprilu u više navrata prisustvovalo nekoliko stotina građana. I pored snažne podrške medijskog koncerna Vijesti Kneževićev opozicioni politički angažman trajao je svega nekoliko nedjelja.

U samostalnu “političku borbu” Knežević je krenuo samo mjesec nakon što su 5. marta Crna Gora i Velika Britanija potpisale bilateralni ugovor kojim se olakšava izručenje sopstvenih državljana optuženih za teška djela. Bio je to, očito, plan koji je Knežević razradio sa međunarodnim advokatskim timom, da bi kroz ad hok političko bojenje vlastitih finansijskih malverzacija mogao da osnovano formuliše zahtjev komisiji Interpola u Lionu za ukidanjem međunarodne potjernice.

Za sada nije jasno, jer nije dostupna žalba Kneževićevih advokata Interpolu kako je, na osnovu kojih dokumenata, međunarodna policijska organizacija ocijenila relevantnijim Kneževićev dvomjesečni politički “angažman” iz Londona od optužnica koje je prezentovalo Specijalno tužilaštvo Crne Gore. Kako god, strategija Kneževićevog međunarodnog advokatskog tima kod donošenja odluke komisije Interpola pokazala se uspješnom.

Pobjedini sagovornici objašnjavaju da ova odluka Komisije nije konačna i da crnogorske vlasti imaju mogućnost da podnesu žalbu jednom od tijela Interpola koji bi razmotrio navode iz pritužbe i nakon toga donio konačnu odluku.

Iako je Knežević skinut sa međunarodne potjernice, nije ukinuta nacionalna potraga. Odbjegli biznismen koji se nalazi u Londonu, ukoliko bi zakoračio na teritoriju Crne Gore, bio bi uhapšen jer je na snazi nacionalna potjernica koja je raspisana nakon odluke Višeg suda u Podgorici.

Od početka pokretanja istraga i postupaka, Knežević je počeo da tvrdi da je žrtva progona, mada za takve stavove nikada nije iznio nijedan valjan dokaz.

ŠEST OPTUŽNICA

Kako su se otvarale nove istrage protiv odbjeglog biznismena i isplivavali dokazi i priznanja njegovih najbližnih saradnika, tako je Knežević u više navrata u obraćanju preko društevnih mreža, saopštenja za medije, odbranu bazirao na tvrdnjama da protiv njega glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić i predsjednik Crne Gore Milo Đukanović konstruišu optužbe.

Sa druge strane, Specijalno tužilaštvo je podiglo šest optužnica protiv Kneževića i njegovih najbližih saradnika. Njegovo ime se našlo u slučajevima koji su u javnosti poznati kao Aerodrom, Global Karbon, Kaspia, e-comerc i dva predmeta za pranje novca. U svim slučajevima osim u Kaspi Knežević je označen da je na čelu kriminalne grupe koja je po njegovom nalogu izvršavala nezakonitosti. Viši sud je potvrdio optužni akt za Kaspiu, Aerodrome, Global Karbon.

Razmatranje predmeta za pranje novca u nekoliko navrata su odgođeni jer advokati Kneževića su u Srbiji a granice su zbog epidemije zatvorene jer postoji opasnosti od širenja korona virusa. Optužnica u slučaju e-comerc je nakon razmatranja vraćena Tužilaštvu na ponovnu dopunu. Samo u ovom slučaju, prema sumnjama Specijalnog tužilaštva, utajeno je 57 miliona eura, dok je predložena blokada 63 miliona eura koji su zatečeni na računima okrivljenih trgovaca. Osim krivičnog postupka protiv Kneževića je u toku i finansijska istraga i njemu su privremeno blokirane brojne nepokretnosti koje su u njegovom vlasništvu ili u posjedu četrnaest kompanija u kojima je on bio vlasnik ili osobe koje su povezane sa njim. Prvo je Tužilaštvo zahtijevalo da se blokira imovina Kneževića zbog osnovane sumnje da je stečena iz nelegalnih tokova što je Viši sud prihvatio, a Uprava za imovinu sprovela. Imovina se ne može koristiti do okončanja postupka.

Odluka Komisije nije konačna jer crnogorske vlasti imaju mogućnost da podnesu žalbu jednom od tijela Interpola koje bi nakon toga donijelo konačnu odluku Iako je Knežević skinut sa međunarodne potjernice, nije ukinuta nacionalna potraga. Odbjegli biznismen koji se nalazi u Londonu, ukoliko bi zakoračio na teritoriju Crne Gore, bio bi uhapšen jer je na snazi nacionalna potjernica koja je raspisana nakon odluke Višeg suda u Podgorici

Knežević zahvalan advokatima i Velikoj Britaniji

Duško Knežević je u izjavi za Tanjug, u telefonskom razgovoru iz Londona, kazao da su ga advokati obavijestili da je Interpol povukao potjernicu za njim.

“Sada sam slobodan čovjek. Zahvalan sam britanskom timu mojih advokata i Velikoj Britaniji kao uređenoj državi”, rekao je Knežević, saopštavajući da je potjernica za njim povučena uz obrazloženje da “postoji preovlađujuća politička dimenzija slučaja”.

168

avatar
1000
152
16
0
 
152
BratoKrstinjaGrubanMalicRealanMala_plaza
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brato
Gost
Brato

prevarant! mora da ih je potplatio !

Krstinja
Gost
Krstinja

Bože,ružan li je ovaj čovjek.
Što je ovo?

GrubanMalic
Gost
GrubanMalic

Je li ovaj jos u dps ?

Mala_plaza
Gost
Mala_plaza

Neka se ostavi vlasti i politike, nego neka vraca pare tim jadnim korisnicima Atlas banke koje je zavio u crno

CICAGO
Gost
CICAGO

Ahaaaaa skinuta potjernica 20 dana pred izbore aoooh jada i cemera

Окле
Gost
Окле

Овај ће за који дан избацити доста материјала, само да се не помјера датум избора.

Mijaujork
Gost
Mijaujork

Ima li odvratnije pojava od ovog tajkuna koji glumi sveca

CICAGO
Gost
CICAGO

Mijaujok-Tako je brate da nije kupova glasace i placa avijone 2006 danas bi bili drzava a sto Milo i Ranjo ne platise koju avijo kartu? A oklemi djaljiga pozobali i da imam kad nemam

Egzodus
Gost
Egzodus

Prst obraza ovaj covjek nema,jer da ima ne bi sebi dozvolio da mu radnici gladuju dokle on iz britanije drzi govore o demokratiji

kontraš
Gost
kontraš

Dule dule… Kako spavas mirno ?

Anti DPS
Gost
Anti DPS

Moze crna gora i bez ovakvih kvislinga i slicnih umisljenih spasilaca

Kaktus
Gost
Kaktus

E kako ga dzemal iskulira onda kad je htio da kupi odupirace hahahahhaha

KOCOBO
Gost
KOCOBO

E ko pametan moze mislit da ovaj covjek ima ikakve postene namjere prema crnoj gori i da nije agent MI5 ili neke sluzbe

Leart
Gost
Leart

Advokatski tim koji predvodi advokat slobe milosevica. Samo kazem

Komita
Gost
Komita

E ko ovome vjeruje da mi je znat ,dje mu je taj snimak vise da vidimo ,ako ga nije izmislio hahahaj

Nenad
Gost
Nenad

Da znate koliko je Dusko para dao za referendum ne bi ga pljuvali tako u komentarima..u stvari bi jer bitno je samo milo da se odbrani..ni drzava vam nije bitna foliranti samo je milo bitan..a milo nije drzava

Realan
Gost
Realan

Vodi ga kuci da te usreći ko radnike i klijente banke. Sto su ga rusi iscerali dulje pošteni zećanin to ne biva

ZIK
Gost
ZIK

Vlada treba da udari sankcije Interpolu.
Sramota sta se radi. Ovo je napad na Crnu Goru. Neka NATO reaguje.

Dubravko
Gost
Dubravko

Sve ukazuje da Britanci stoje iza litija u CG a ne Rusi. Kad su pukli protesti “Odupri se” i “Do slobode” organizovane su litije kao zastita paradrzavne infrastrukture i interesa Srba u CG. Procitajte intervju admirala Losa – glavnog stratega operacije Oluja u Slobodnoj Dalmaciji. Vidjecete na koliko mjesta ukazuje na kontinuiranu britansku pomoc Srbima tokom rata na Blakanu ispod… Više »

Diplomata
Gost
Diplomata

Svi koji su protiv drzave djeluju na isti nacin, kao da imaju neki prirucnik kojim se vode. Previse price od koje nista ne bude, pa nestanu i onda se pojavljuju prije izbora.

Pivnica
Gost
Pivnica

Politicki angazman??? Sto se sve kod nas nece nazvati,, politickim”. Preletanje sa jedne na drugu stranu, stvaranje nemira iz jada i nemoci i svog interesa.

Ministarka
Gost
Ministarka

Koliko ljigav tip, kad je krenuo da tone iz nemoci je vukao sve sto je mogao.

Tijana
Gost
Tijana

Bas se zaletio. Mora da mu je Milo bio idol i inspiracija da se oproba u politici. Brzo je shvatio da mu ne ide od ruke, za razliku od opozcije koje se ne mozemo otarasiti.

Luka
Gost
Luka

Koliko visoko, tj previsoko, je letio pao je bas nisko, najnize. Ispade gori od onih koje je predstavljao kao najgore.

Barice
Gost
Barice

30-ti avgust i pobjeda dps-a ce bas tesko da ti padne😂

Soko77
Gost
Soko77

A sta hoce ovaj covjek? Najvljivao ne znam koje afere, a propao kao zeton😂

Robert
Gost
Robert

Bravo Duško samo jako tresu se gaće pojedinim.

Macole
Gost
Macole

Neka dodje u CG ako nije kriv , neka mu se odje sudi, da vidimo kakve to on dokaze ima !

Moračanka
Gost
Moračanka

Taman smo jedno vrijeme pocinuli od ovog izdajnika, kad evo ne lezi vraze opet on !

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Kakav manipulant. U zatvor bre da ide!

Lala
Gost
Lala

Sta je posao Interpola ako je Dusko slobodan covjek?

Asistent
Gost
Asistent

Zbog politickog angazmana, e ne zna onda Interpol sta je ovaj sve radio i koliko je pokrao Crnu Goru, da je to zastidje!

Dragisa66
Gost
Dragisa66

Sve što si rekao sve si slagao. Da imas neka argumenta i dokaze iznao bi ih. Pokazao si ko si i sto si.

Havana
Gost
Havana

Spremite Knezevicu aparate jer su procene da mu neće biti dobro kad dps pobijedi 30avguta

Puki
Gost
Puki

Dzabe izigravas žrtvu, odgovara es lopove, za sad si se na kratko izvukao. Neces se dovijeka kriti u tu rupu

Puki
Gost
Puki

Jos ne vidjesmo taj video sa kojim se hvali eo godinu dana da ga ima. Lazovcina

Kralj_susnja
Gost
Kralj_susnja

Slagao si sve… Svog školskog druga si gurnuo i smislio laži samo da bi profitira i izvukao svoje dupe. Mnogi los covjek.

Jarbol
Gost
Jarbol

Najveća lažovcina slagao je narod sve žive i pobjegao

Knezo
Gost
Knezo

Cudi me da df medju brojnim promašaj ima, nije uvrstio i ovog stručnjaka na listu

Knez
Gost
Knez

Knezevicu dzabe ti je sve… Ovo ti je trenutno dok se izbori ne okončaju. Ima da odgovaras za sve što si pokrao

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakve veze jedan klasični privredni kriminalac ima sa politikom? Očito je sebe predstavio žrtvom političkog progona, a ovi na to nasjeli. Čudo je kad imaš para za priuštiti vrhunske advokate… Ipak, zaboravlja se afera “Koverta” u kojoj je i on učesnik, kao davalac iste. Neće biti da je kriv samo onaj koji kovertu uzima- a ovaj koji istu daje je… Više »

Robert
Gost
Robert

Normalno da je krivično delo, ali zašto se ne uhapse i drugi koji to rade pred svake izbore, tu su svaki dan ih gledamo u svakom gradu znamo koji su.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Dulje je onim snimkom i samog sebe optužio. Zato neka nam ne prodaje poštenje, degutantno je. To sam želio reći, pošto vidim da ga njegovi botovi kandiduju za neke moderne Primjere čojstva i junaštva. Čestit čovjek se ne bavi kriminalom, pa makar svi drugi oko njega to radili. Zato je jadno opravdanje “pa i drugi kradu”.

ivana
Gost
ivana

Ima dobre advokate.
A majko moja, kakav je na ovoj slici?

Bogulja
Gost
Bogulja

Najveći šljam ove države za sve njegove poslove i spletke krivi druge samo je zlo donio ovoj državi

Mostanica
Gost
Mostanica

Sve “ljudine” te branile🤣🤣

Bozidar
Gost
Bozidar

Ne vrijedi vam botovi znam da ste dobili partijski zadatak da nagrdite Kneževića ali neće moći ove noći. Mogao bi Duško da pošalje neke na malo duži odmor zato se neki u CG vjerovatno osječaju ugroženo ali mogli su znati da đavo uvijek dođe po svoje, znaći gospodo pakujte ono piđamu četkicu za zube i ostalo jel izgleda da idete… Više »

Izvor
Gost
Izvor

I treba ova poštenjačina. Oni tako i rade.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Kakva komentarčina😂😂😂 Dulje, pojačaj malo hranu ovim tvojim botovima, vidi se da im fali kalorija. Buncaju nešto budiboksnama 😂

Mostanica
Gost
Mostanica

Iboni koji su te branili taman će za tobom poći, ako već nijesu!

Bizamala
Gost
Bizamala

Mozda se ukinula interpolova potjernica, ali ti i dalje odgovaras za stetu koju si nanio Crnoj Gori… samo polako sve ce to na svoje doci..

Šemsa
Gost
Šemsa

Onda je Lion trebao da uzme u obzir i to da je Knezevic 2016. godine finansirao opoziciju u CG da bi rusili drzavu.

Julija
Gost
Julija

Knezevic je ojadio Crnu Goru, samo koliko je novca uzeo iz Crne Gore.

Serdar_mne🇲🇪
Gost
Serdar_mne🇲🇪

Do slobode !✊

Novljanka
Gost
Novljanka

Mozes bjezat do jednog momenta al sve ces platit polako samo strpljenja.

Sveznalica
Gost
Sveznalica

Čemu se ti nadaš, jadaan ti…

Umbrella
Gost
Umbrella

Dje je cuvena plava torba? Nema je, kao sto ni ovaj nema obraza.

Eva_zuta
Gost
Eva_zuta

Da imas bar malo obraza povukao bi se i odustao od pojavljivanja na bilo kojoj platfomri!

Kameleon
Gost
Kameleon

Ništa konkretno nikada nijesu uradio, a obećavao si brda i doline

Taske
Gost
Taske

Doci ce dan kada ce on odgovarati za sve prevare koje je napravio!

Marpl
Gost
Marpl

Htio je iz sfere biznisa da predje na politicki poligin misleci da ceni na taj nacin uspjetinda podigne masu da ga prati.

Zena_od_sultana
Gost
Zena_od_sultana

Posle svih prevara misliš da ćeš biti uspješan .

Zorka
Gost
Zorka

Koliko si radnika ostavio na ulici i prevario?

Korset
Gost
Korset

Veceg licemjera i lazova ova zemlja trpjela nije! Smijesno je kako mjesecima pokusava da da svojim bestidnim lazima javnost divede u zabludu

Korset
Gost
Korset

Da je imao dokaze on bi ih davno plasirao, nego na ovaj nacin pokusavao je da manipulise i da uzburka javnost!

Poaro
Gost
Poaro

Lose je njemu bilo u ovoj drzavi nas, lose je on prosao, nije napunio dzepove i pobjegao vani!

Strelac
Gost
Strelac

Doći će vrijeme da odgovaras za sve prevare.

OpozicijaMNE
Gost
OpozicijaMNE

Ne možeš ti da napreduješ i da budeš uspješan kad si samo manipulisao narod i bavio se svakakvim nelegalnim radnjama.

Blog
Gost
Blog

Samo ne znam kako te nije sramota da se pojavis u javnosti

Oaza
Gost
Oaza

Moj ti je savjet da gledaš svoja posla, nisi nikome interesantan.Narod je sit tvojih laži.

Bozidar
Gost
Bozidar

Ne narod jedva čeka da se pojavi pa da raskrinka ovu vladajuću mafiju. Idemo Duško samo jako !!!

Martin
Gost
Martin

Obećao si mnogo i pričao, ali nijesmo vidjeli ništa što bi bilo od velike važnosti.

Zver
Gost
Zver

da li te je stramota, prevario si svoje najblize, svoje poslovne partnere. Stidi se .

Leopard
Gost
Leopard

Ovog čoveka boli što je gubitnik.Ne možeš ti da se porediš sa nekim ko raspolaže ogromnim znanjem i kapacitetom.

MNE
Gost
MNE

Sad vam ni Interpol ne valja?

Nepovjerljiva
Gost
Nepovjerljiva

Bjezi bjezi Dusko, neces zadugo! Naplatice ti se sve sto si uradio, samo strpljenje..

Agron
Gost
Agron

Sve je politika. Po ovome bi ispalo da Sveta Marovica niko ne bi smio taći jer se bavio politikom cio život.
I prije optužbe. Ali bitna je razlika što Sveta ne štite Britanci…

Brsno
Gost
Brsno

Lazni moralista!

Stedim
Gost
Stedim

Ovoga ocigledno nije sramota da se pojavljuje i blamira, a bjezi jer zna da je kriv…

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Savjetovao advokat da se bacis u politiku i bices miran a?? Neces Boga mi,svaki kriminalac platice kaznu!!

Budvanin
Gost
Budvanin

Interpol ne kapira na sta su nasi ljudi spremni. To njima ne bi palo na pamet za 100 godina. Dusko svaka cast kako si ih prevario. Nemam rijeci

Stubica
Gost
Stubica

Jedina stanica ovom tipu je iza resetaka, za sve sto je uradio zasluzuje da se kazni!

Morakovo
Gost
Morakovo

Samo kukavice kao ovaj bjeze od istine!

Lida
Gost
Lida

Ovaj je ojadio Crnu goru,nego sta bi sa onim voditeljkama koje su ga tuzile,cisto pitam.

Budvanin
Gost
Budvanin

Ovaj Dusko je napravio visemilionsku stetu Crnoj Gori, radnici dvije banke ostali bez posla i bez plata koje nijesu primali, DRZAVA njegovim deponentima isplatila sredstva i narod podrzava ovog kriminalca. Ko je ovdje lud. Nista mi nije jasno.

Dragova_luka
Gost
Dragova_luka

Lazi i samo lazi! Ko moze vise da vjeruje…

Šrćeko
Gost
Šrćeko

kakava je ovo budaletina. Ispalti plate radnicima koje si ostavio na ulicu evo dvije godine bez pare i dinara ,kojima dugujes po 10 plata u raznim preduzecima.. sram te bilo!!!!!

Slobo
Gost
Slobo

Kakva plava torba kakve pare, ovoj lazovcini nista ne vjerujem. Ako nije kriv sto ne dodje pa pred sudom dokaze svoju nevinost

Miroljub
Gost
Miroljub

Sve je slagao i prevario, ko njemu moze bilo sto vjerovati

Zorica
Gost
Zorica

Najveci manipulator koji sese pojavionzadnjih godina kod nas. Ojadio jendrzavubza silne milione i onda otisao za Englesku

Anita
Gost
Anita

Ti si jedan svastocinjac koji je na sve spreman, kao fora si usao u politiku da bi se predstavio politickom zrtvom i zbog toga su ti skinuli potjernicu

LadyM
Gost
LadyM

Koliko zaposlenih je samo ispastalo zbog tebe, ojadio si ovaj narod.

Slobo
Gost
Slobo

Koliko je ljudi ostavio bez posla i svojih zarada, pravi kriminalac u odijelo

Radmila
Gost
Radmila

Zastonse daje medijski prostor Knezevicu poslije svega sto je uradio protiv Crne Gore i njenih gradjana

Hdl
Gost
Hdl

Podjeba na nivou, like allways

Mareza
Gost
Mareza

Knezevic je imao banku u Moskvi u kojoj nije mogao da objasni tok i priliv novca i koja je zatvorena. Rusi drze Knezevica u saci, i iz toga razloga on je pod njihovim uticajem i komandom.

Marko76
Gost
Marko76

Koliko si samo naroda zavrnuo za pare i na kraju pobjegao za London

Ortofosfor
Gost
Ortofosfor

Koliko? Ko mu je zabranio rad? Žugić?

Branko
Gost
Branko

Čovjek koji se bavi nelegalnim poslovima zaslužuje da se žestoko kazni.Nadležni organi su tu da preduzmu sve mjere i radnje u cilju otkrivanja ovog krivičnog djela.

Košarkaš
Gost
Košarkaš

Optuzen je za finansijski kriminal. Nije komentarisao detalje optuzbe nikad, nego je optuzio drzavu da hoce da mu otme imovinu !? Svjestan je da je kriv I da dokazi postoje. Posegnuo je za odvratnim politickim metodima koje I DF danas koristi – tj pokusaj rusenja vlasti jer je svjestan da ce mu ova opozicija sve oprostiti.

Bokelj
Gost
Bokelj

Sprda se Duško sa vama

CG_ORO
Gost
CG_ORO

Odbjegli tajkun , ne bi ni ovi advokati bili uz njega i mediji Vijesti, da im ne daje velike novcane iznose. Ali sto ce biti kada Knezevic izgubi mogucnost da odrijesi kesu?

LadyM
Gost
LadyM

Sve sto posjedujes pripada drzavi, sve sto si stekao stekao si na nezakonit nacin.. Klasican lopov i prevarant..

Zvoncica
Gost
Zvoncica

Stici ce tb plava uniforma,a dzabe pakujes gace i kravate u plavu torbu!!!!

Patrick
Gost
Patrick

Sad nam je svima jasno zasto si ti ustvari pravio politicka okupljanja i sve. Da bi odugovlacio i da bi se izvukao.. Stici ce te kazna samo polako

Bizamala
Gost
Bizamala

Obmanuo si javnost izigravavsi zrtvu, ali nece to trajati zauvijek, stici ce te sudjena kazna!

Emir
Gost
Emir

Stigla je tebi plava koverta,pa si umislio plavu torbu

Vasilije9
Gost
Vasilije9

Dusko Knezevic je nelegalnim aktivnostima zgrnuo milione, hvalio se egzoticnim destinacijama koje je posjetio, a sa druge strane, njegovi radnici mjesecima nijesu primili svoje skromne plate. Ovo je covjek bez integriteta.

Sofija8
Gost
Sofija8

Prevarant klasicni, cak i svoje poslovne partnere je prevario…

Gago
Gost
Gago

Prevarant!!! I ovo se smije pojaviti u javnost i pricati nesto,a trosi pare naroda crnog sto je pokrao…

Princeza07
Gost
Princeza07

Doci ces I ti na red Knezevicu, nemoj misliti da si se spasio, ne mozes da se spasis tako lako, a ojadio si Crnu Goru!

Vesna
Gost
Vesna

Sva imovina koju posjeduje ovaj čovjek je stečena na nezakonit način.

Joo
Gost
Joo

Di Kej……slobodan NISI….jer se krimi postupci i istrage vode….nakon sto se zavrse i ako budes osudjen (a ne vidim kako ne bi kada si opljackao banku) ta poternica ce ponovo na snagu…..tako daaaaaaa………

Crna_Dama
Gost
Crna_Dama

Predstavio je sebe kao zrtvu i to sve sa ciljem da ne odgovara za svoje prevare, milionske prevare.. Ostetio je budzet Crne Gore..

Suncica
Gost
Suncica

Ti treba da odgovaraš za sva krivična djela koja si počinio.

Vanzemaljac
Gost
Vanzemaljac

Kad izgovaraš laži, teško je da ćeš moći da uspiješ u životu.

Nebo
Gost
Nebo

A morao je da pobjegne kad je ojadio sve zivo po CG

Sejo
Gost
Sejo

Ne znam samo kako imaš obraza da pričaš.Ti si čovjek o kome je glupo trošiti svoje dragocjeno vrijeme.

Petar_Pan
Gost
Petar_Pan

Knežević treba da odgovara za sve što je učinio.Nije on toliko inteligentan da bi mogao bilo šta da priča.

Javorak
Gost
Javorak

Gori su mi ovi nasi koji slusaju ukljucenja i izjave ovakvog kriminalca koji je zapalio odavde samo sebe da spasi a jos njih iskoristio da se predstavi kao zrtva. Sramota!

Povija
Gost
Povija

Je li moguce da ovaj nije zavrsio iza resetaka?!!

Velimje
Gost
Velimje

Kako je izmanipulisao ove zaslijepljene ljude samo da do svog cilja dodje.. Samo vi cekajte snimke i slike od njega, ne interesujete ga vise.

Bendovac
Gost
Bendovac

Ništa čudno, od ovakvih se može sve očekivati.

Flavio
Gost
Flavio

Sad nam je svina jasno da si iskoristio opoziciju i gradjane Crne Gore da bi se oslobodio interpolove potjernice..

Hemuli
Gost
Hemuli

Izmisljas price da se izvuces interpolu ,isto kao sto izmisljas i plavu torbu i sve ostalo…

Drazen26
Gost
Drazen26

Kojeg politickog angazmana??? Pokreta odupri se koji si osnovao?? Pa zajebao svakog zivog ko je tu dosao…

Lukovo
Gost
Lukovo

Kad te covjek vidi na sta licis,tacno zna da si neki prevarant.. Sve sto si rekao slagao,pricao o politici angazovao se samo da bi interpol izbjegao

Rastovac
Gost
Rastovac

Di Kej,posto si rekao da si slobodan ajde dodji u Crnu Goru..

Bokelj
Gost
Bokelj

Nije lud da dolazi iz Londonda u ovaj Zimbabve ovdje

Sipacno
Gost
Sipacno

Sad svi znaju zasto su bili iskoristeni na skupove Odupri se.. Iskoristio si ih da bi se povezao sa politikom i da bi tako interpol skinuo Di Keja sa liste..

Budvanin
Gost
Budvanin

Vrhunska konstatacija. Svaka cast. To mi nije palo na pamet

Jeste...farbamo
Gost
Jeste...farbamo

August,vrućine,klime rade,struju za njih plaća crnogorski narod,ipak…..tačno vidim da se znojavi sad još više znoji…..bujrum.

Piazza
Gost
Piazza

Politicki angazman mu bila okupljanja po Podgorici,i na osnovu toga misli da se spasio… Lazi njih ako mozes,nas ne mozes Knezevicu…

Moreuz
Gost
Moreuz

Prevarant sramno!!

Macaka
Gost
Macaka

Dzemal Perovic mu posluzio da bi se izvukao interpolu kroz prste.. pravio politicke skupove i organizacije koje au sad nestale,samo radi toga..

VEZIR
Gost
VEZIR

Osvedočeni Nato ,,prijatelji”.Po ko zna koji put,nož u leđa…Kad ovi bilmezi iz vlasti nauče,biće kasno.Nema’u kad,od vlastitih kombinacija.Svuđe moraš imati svoje ljude,MMF,UN,INTERPOL,SAVJET EVROPE,EVROPSKA BANKA,MMF…Možda mi i nismo za samostalnu državu.Previše je parazita,uhljeba,nesposobnih poltrona.Duško je samo (nuz)proizvod.

Sarica
Gost
Sarica

Ne znam okle njemu za luksuzan zivot.

Ivi99
Gost
Ivi99

Ziks place za njim…

freeman
Gost
freeman

Ono što meni nije logično jeste da optužiš nekog da je prao novac ( znači nelegalna aktivnost) a istovremeno ga tužiŝ da za taj promet novca, iz te nelegane aktivnosti, nije platio porez. Isto kao tuziti dilera droge da nije platio porez na promet od gudre. Takođe je upitno shvatanje tužilaštva o pojmu e-commerca.

Aga
Gost
Aga

Smijao bih se, ali mi se plače kad vidim kako se ovakvi izvlače i dalje, opozicioni igrač klasični, sve protiv države.

Susnjar
Gost
Susnjar

Dokle će se ovakvi kriminalci vaditi i biti van rešetki? Sramota.

Ao, što je ovo?
Gost
Ao, što je ovo?

Sve dok budemo imali strucne sudove

Kosić
Gost
Kosić

Koliko je samo ljudi prevario, da bibu Londonu mogao da uziva. Ali sve se vraca.

Mila K
Gost
Mila K

hahahaha neuspješni ckl opet nešto plače, slabašni kritikujući interpol… niti je DK političar niti su naši cb cg i ct tajnovidac na strani istine i činjenica.

Trubjela
Gost
Trubjela

Milionske prevare je odradio. Nista robo..

Jhft
Gost
Jhft

Sto posto su ga oslobodili neki englezi rusi

Vilusi
Gost
Vilusi

Kako se samo on lazno predstavio. Kao zrtva, a svi drugi su zrtve sem ti..

Kuside
Gost
Kuside

Chu ove prevare….

Antropolog
Gost
Antropolog

Od ovakvoga je sve za ocekivati.

Ždrebaonik
Gost
Ždrebaonik

Imao je prevelike ambicije, bez pokrica. Izdajnik skolskih drugova.

Antropolog
Gost
Antropolog

Ovaj nam je godinu dana mazao oči.

Nomen est omen
Gost
Nomen est omen

I onaj drugi 30 godina.

Akademik
Gost
Akademik

Čovjek koji je sam za sebe dosta rekao.

Barba
Gost
Barba

Obecavao je snimke a nista vidjeli nijesmo

Crna_planina
Gost
Crna_planina

Klasicni prevarant!!! Nema koga nije prevario, od partnera do zaposlenih!!

Srbo
Gost
Srbo

Eto Dulja dan odmah poslije izbora a vi gledajte šta ćete i kud ćete.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

namazan je dule

Radosav
Gost
Radosav

Postoji li udaljenja sumnja da se Talicni Tom malo izblamirao?

Vukan Đ.
Gost
Vukan Đ.

Ovoj ko da je satavio onaj Rakočević.
Osnovno pitanje je ko je odgovoran za ovu blamažu Države.

sasapg
Gost
sasapg

Zasto blamaza drzave???
Zato sto ga stiti neko zbog svijih interesa. Drzava je uradila sto je mogla da ga uhapsi…

PG car
Gost
PG car

tacno je da je umijesana politika ali je i tacno da su sva krivicna dijela koja ti se stavljaju na teret pocinjena. S toga ovo samo mijenja tvoje izrucenje za sad.

Drsko
Gost
Drsko

Vi ste pametniji od jedne svetske organizacije . A sto je ovo ljudi moji

Velimir
Gost
Velimir

Spuz ti je zadnja stanica- pravi se ti Englez koliko oces!

Bozidar
Gost
Bozidar

Ako on ode U Spuž bogami puno njih bi moglo sa njim ili za njim.

Mala plaža
Gost
Mala plaža

Da to neće Pobjeda da raspiše za Kneževićem potjernicu. Kako glup tekst

Mirko
Gost
Mirko

Ma dajte dogovorili se i cao

Roro
Gost
Roro

Ko sa kim,moj dobri Mirkašu?

Krco
Gost
Krco

A vala, kako ste sijali tako ste i poznjeli!

Send this to a friend