Hronika

EKSKLUZIVNI AUDIO SNIMAK: Sinđelić priznaje da je vršen pritisak na njega

Na svjedoka saradnika u slučaju pokušaj terorističkog napada na dan parlamentarnih izbora, 16. oktobra 2016. godine u Crnoj Gori, Sašu Sinđelića, navodno je vršen pritisak da promijeni iskaz. To se jasno čuje u audio zapisu koji ekskluzivno objavljuje CdM, u kome osoba koja je navodno Sinđelić priča sagovorniku u automobilu, kako je angažovao advokaticu jer pokušavaju da ga natjeraju da promijeni iskaz dat u Višem sudu u Podgorici.

“Angažovao sam jednu advokaticu da bilo šta da mi se desi, ona istog momenta obavijesti sud da sam ja otet, bukvalno, i da pokušava da se na mene utiče na silu”, čuje se na audio zapisu.

Sinđelić je sinoć u emisiji Milomira Marića “Ćirilica” na Happy televiziji promijenio iskaz i kazao da na dan parlamentarnih izbora 2016. dodine u Crnoj Gori nije bilo planirano nasilje u Podgorici već da su htjeli da “naprave običan protest podrške opoziciji”.

<<<Sinđelić promijenio iskaz: Nije bilo planirano nasilje, htjeli smo da napravimo protest podrške opoziciji<<<

Na audio snimku se čuje da je osoba koja se predstavlja kao Sinđelić potvrđuje da ga je Marić zavo nekoliko puta za intervju.

“Ja sam rekao nije problem videćemo šta može da se uradi, ali ne može puno da se uradi, jer ima previše dokaza-što je istina. Ima previše dokaza i tu nema šta da se pegla. Ajd kao razmisliće on, pa će da mi kaže nešto ako možemo. Upravo ja sam kupio vrijeme i šta ću sad da uradim. Sad ću stvarno da odem da siječem drva, ostaviću sve telefone da ne može da mi se uđe u trag”, čuje se na snimku.

Podsjećamo Sinđelić je sinoć u “Ćirilici” kazao: “Poslije ove emisije, ja mogu da odem u šumu da siječem drva i tamo će vjerovatno doći da me uhapse”.

Na audio snimku se jasno čuje da je svjedok saradnik sagovorniku u automobilu rekao da je on čovjek koji razmišlja unaprijed.

“Znači ja ću da se sklonim, da radim, moj rad ja pokrivam pošto sam u šumi, tamo stvarno nema signala, ja neću da nosim telefone nikakve, niti da zivkam. Jednostavno, neću ih koristiti neću mnogo javno da se pojavljujem. Uglavnom, gledaću ja da pripremim jednu izjavu unaprijed da ostavim advokatici, potpisanu, ovjerenu i sve u slučaju mog nestanka. Da je to učinjeno zbog toga da bi se uticalo na mene silom da ja promijenim iskaz dat u sudu u Crnoj Gori. I to ću da ostavim kod nje da stoji, za slučaj da pokušaju da me otmu i da utiču na promjene”, kazao je Sinđelić.

U Višem sudu za sjutra je zakazano iznošenje završnih riječi u slučaju pokušaj terorističkog napada.

A.O.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Globovanje
Gost
Globovanje

Samo da se zna , da se kaze na glas ! Srpska pravoslana crkva u Crnoj Gori ima svoju licnu obavjestajnu sluzbu , sa agentima , spijunima i kontraobavjestajcima , kao sto je UDBA , CIA , BIA , MOSAD , i sve druge tajne sluzbe ! Najlakse ce te ih nac medju mladim ljudima koji su studirali TEOLOGIJU U… Više »

Globovanje
Gost
Globovanje

Eeee kakva je ovo družina , kad je ovaj Sinđelić moralna gromada i oličenje hrabrosti za njih ! Gradjani Crne Gore jos nisu svjesni koliko je on zastitio drzavu Crnu Goru ! Mozda jednog dana , kad ljudi postanu svjesni a zbog prkosa neprijatelju , dobije i svoju ulicu u Crnoj Gori , kao narodni heroj ! Iako sam svjestan… Više »

Peka
Gost
Peka

Jedno je sigurno, Sindjelić za pare priča ko što naruči. Prvo je dobio naručbu od Katnića (CG službi), onda od srpskih službi i Marića, pa onda opet da napravi jedan audio snimak, što bi rekli “singl”, za Zvezde Milivoja Katnića Production 😄😄😄😄

Tajfun
Gost
Tajfun

Ovo sto radi Srbija u 21 vijeku,Osmanlije su radile prije mnogo vjekova,posrbljavaju se Crnogorci u Srbiji pod pritiskom (da bi se zaposlio svaki Crnogorac mora da se pise Srbin)u Crnoj Gori novcem,u CG prije 90-tih je bilo 5000 Srba,na zadnjem popisu 175 000 u Srbiji prije 90-tih 165000 Cnogoraca,na zadnjem popisu 38000,UZAS!

ZeZu
Gost
ZeZu

A ne llupetaj časti ti, nije bilo nijendog nacionalnog Crnogorca prije popisa iz 48.

Jasen
Gost
Jasen

A prije 1941?

mojsije
Gost
mojsije

Ocito je pokusaj da se pred zavrsetak sudjenja devalviraju iskazi tokom sudjenja.Poznati su gafovi Marica,koji to radi u dogovoru sa odgovarajucim organima Srbije.Pogledajte cjelokupnu rusilacku namjeru.u situciji stabilnosti i uspona Crne Gore

Ljubo
Gost
Ljubo

KO JE GORI MARIC ILI SINDJELIC

čiča
Gost
čiča

KATNIĆ

TVCG
Gost
TVCG

Ipak Marić. Bez premca!

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

I opet Sindja razbija DF-ovce, posrbice, jadne advokate odbrane i one ostale teroriste U PARAMPARČAD!!!

Đuro Mašanov
Gost
Đuro Mašanov

Da su optuženi krivi ka kriva ralica, dokazi za presuđenje su u ovakvoj situaciji, na staklenim nogama.Ukoliko se više uopšte i radi o dokazima. Je li moguće presudu donijeti na osnovu iskaza ovakvog “zaštićenog svjedoka”. Znači, dao je lažni iskaz. Možda će sjutra promijeniti i ovaj što je dao kod Marića u “Ćirilici”. Na takovm dokazu i takvom svjedoku zasnovati… Više »

Jovče
Gost
Jovče

A otkud da znamo da ga nakon emisije nijesu oteli Katnićevi Škaljarci i primorali da na ovom snimku priča ovo i mijenja onaj iskaz kod Marića? Jer otkud CDM-u snimak kako on nekom svom drugu u kolima povjerava tajne. Znamo koliko je Katna utripovao da je Marti Misterija, to bi ličilo na njega da primora Sinđu da i na suđenju… Više »

dps aktivista
Gost
dps aktivista

obavještavam sve sendvičare da će danas umjesto parizera biti sunka ako pojačate aktivnosti posebno po ovoj temi.

Osa
Gost
Osa

+ mladi luk

Đuko
Gost
Đuko

CDM pokušava da prikaže da je Marić oteo Sinđu i primorao ga da u emisiji promijeni iskaz. D bi CDM to dokazao, sad bi ta advokatica trebala da dostavi taj Sinđin iskaz za slučaj da bude otet. Pošto advokatica ništa ne dostavlja onda je Sinđa sam došao u emisiju i nije prinuđen, tako da teorija CDM-a pada. Šta sad da… Više »

branimir
Gost
branimir

Na Sindju je najviše vršen pritisak dok je bio u Spužu. Da optuži Milićku da je atletičarka I da može da udari na specijalce

Srbovanje
Gost
Srbovanje

Jedan od organizatora protesta, rusofil Miloš Krivokapić o drzavnom udaru:
Svjedok saradnik Sindjelic je priznao da je lazno svjedocio u vezi “drzavnog udara” koje su izvele neke babe sa prackama i gdje je oruzje spaljeno na dnu jezera. Mozda ce crni Milivoje poput kakvog samana pokusati reinkarnaciju pravosudja sa glavicama luka

Djuro
Gost
Djuro

Hahahahahahahahahahahahaha ajaje koko dzambo aja je prsnja

EL_Gordo
Gost
EL_Gordo

Drzavni udar smijurija, plan napravljen 2 dana ranije jer su se gubili izbori…Zasto bi neko rizikova a ima platu 2000 to je nelogicno ni front ni niko da sve izgubi…U to jedino zadojeni Milovci ne vjeruju

Send this to a friend