Hronika

Hapšenja u Kolašinu, Cetinju i Herceg Novom zbog kršenja zdravstvenih propisa

Policija

Devet osoba je uhapšeno u Kolašinu, Cetinju i Herceg Novom zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima, saopšteno je danas iz Uprave policije.

Kako se ističe, policija je u Kolašinu, tokom saobraćajne kontrole, zaustavila vozilo u kom su se nalazili M.M. (34) i R.M. (37) iz Podgorice, a koji nijesu imali izdatu potvrdu za dozvoljeno međugradsko kretanje.

“Prikupljena su obavještenja o njihovom boravku van opštine stanovanja i o svemu je obaviješten nadležni državni tužilac koji je kvalifikovao krivično djelo kao nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, navode u policiji, dodajući da su zbog sumnje da su izvršili to krivično djelo M.M. i R.M. uhapšeni.

Osim toga, u Kolašinu je kontrolisan i D.S. (39) iz Budve koji je takođe vozio, a nije posjedovao neophodnu potvrdu za dozvoljeno međugradsko kretanje.

“Sa navedenim je upoznat nadležni tužilac, te je D.S. uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, dodaju u policiji.

U Cetinju je uhapšen T.Ž. (36), državljanina Bosne i Hercegovine, sa prebivalištem u Kotoru, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, jer je zatečen u kršenju mjere zabrane međugradskog saobraćaja.

“Osim toga, cetinjska policija je juče uhapsila bezbjednosno interesantno lice R.M. (27), kao i K.M. (29), P.I. (27) i K.S. (19), sve iz Cetinja, jer su zatečeni u kršenju naredbe Nacionalnog koordinacionog tijela o zabrani kretanja i zadržavanja dvije ili više osoba na javnom mjestu, čime su, kako se sumnja, izvršili krivično djelo nepostupanje po zdravstvanim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, naglasili su u policiji.

U Herceg Novom policija je zaustavila automobil koji je vozio A.B. (37) iz Bara, a koji, takođe, nije imao potvrdu za dozvoljeno međugradsko kretanje.

“Protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti”, zaključuju u Upravi policije.

20

avatar
1000
13
7
0
 
19
Emanonnoledr BaćoMajklcetinjski
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Emanon
Gost
Emanon

Nego sta bi sa onim kombijem punim ljudi, poznatim po udesu prosle nedelje u 16:30, znaci uveliko policiskog casa? Koja firma je odgovorna? Niko ne sma da pisne.

nole
Gost
nole

A dje ono bi zakon za sve jednak obicne smrtnike smijemo hapsiti a Rista Radovica i Djomica ne smijemo pogledati

Prč
Gost
Prč

Hapsi,al hapsi i one sa zatamnjenim staklima

Djoko
Gost
Djoko

A zasto ih nijesu pozvali na informativni razgovor kao Dzomica i Amfilohija?

Nikola
Gost
Nikola

Strategija CDM-a, ako je komentar protiv vlasti, drze ga na moderiranju sve dok popuralnost clanka ne opadne, ( ako vec zele da ga objave ) kako bi ga na taj nacin procitalo sto je moguce manji broj ljudi, a s druge strane oni su demokratski portal, jer objavljuju komentare cak i neistomisljenika. Ukoliko je komentar izuzetno dobar a protiv vlasti,… Više »

Majkl
Gost
Majkl

Nijesi jedini.Iskusio sam to nebrojeno puta .

100%
Gost
100%

Nekome je životni sad da bude hapšen i krivično gonjen. To je prva stepenica ka uspjehu. Na žalost, trenutna situacija im olakšava put.

Dragan
Gost
Dragan

Koje potvrde? Ko to izdaje? Znaju se firme koje voze robu. Ne moze onaj ko ima preduzece “Š” da da potvrdu ili putni nalog da ide na put. Za sta? Sta da zavrsi? Providno. Ako prodju na magistralu policiju sto ne bi trebalo eto ih u Voli ili Ideju. Lako rijesiti.

Slobo
Gost
Slobo

U kući možeš biti sa bračnim partnerom i u krevetu a ne smiješ na javnoj površini???

100%
Gost
100%

Razmisli malo dalje od kreveta i kuće, samo mrvicu, i biće ti jasno zašto je tako. Nismo to mi izmislili, da ti bude lakše.

Animus
Gost
Animus

Ajde daj odgovor, majke ti? 🙂

Nick
Gost
Nick

Pa razmisli malo, tako ce ti vrijeme proc u razmisljanju.

dr Baćo
Gost
dr Baćo

Evo da ti odgovorim…nije distanca zbog vas dvoje nego zbog okoline. Znaci vece su sanse ako ste oboje zarazeni da sijete klice zajedno. Ako je tebi to nelogicno onda nemamo sto vise da pricamo. Sjedi doma!!!

Hogar
Gost
Hogar

Tu bez pendreka pomoci nema!

Habla
Gost
Habla

E da su ovako hapsili narko dilere ….

Boka di cataro
Gost
Boka di cataro

Nema tu filozofije, iduzimati vozila 3. do 6. mjeseci i novčsno ali bez selekcije i protekcije i biće svi ko mušice.

Kushin
Gost
Kushin

A treba sve i sve u jednu celiji pa neka se druze ajde more vise

cetinje
Gost
cetinje

Blago roditeljima sa mojim sugradjanima,no izgleda i da “nemaju roditelje”sa ovoliko godina “bezbjedosno interensantne osobe”.

Babangida
Gost
Babangida

A po cemu si to zakljucio da nemaju roditelja, jer ih nisu naucili ka oni tvoji tebe da viris ka miš iz mekina po coskova?

cetinjski
Gost
cetinjski

milane milane jabuko sa grane

Send this to a friend