Hronika

Jemstvo od 80.000 eura za puštanje Vujoševića

Nenad Vujošević

Advokat Borivoje Borović, branilac osumnjičenog Nenada Vujoševića, sekretara Vrhovnog tužilaštva, koji je optužen za krivično djelo protivzakoniti uticaj i da je dio kriminalne grupe odbjeglog tajkuna Duška Kneževića, dostaviće će danas Višem sudu u Podgorici jemstvo u iznosu od 80.000 eura kako bi se njegov klijent branio sa slobode, pišu Dnevne novine. On je prošle sedmice najavio da će Vujošević založiti stan kako bi zbog teške bolesti mogao da se liječi sa slobode.

Borović je tada iznio i zabrinutost za svog klijenta jer i u zatvoru postoje određene osobe koje pokušavaju da izvuku informacije od njega.

“Saopštio mi je da su u zatvoru pokušali da mu se približe neki zatvorenici ne bi li ga natjerali da bilo što progovori i tako zloupotrijebili iskaz protiv njega, kao što je to bilo u predmetima Ljuba Bigovića i ostalih. Takođe, klijent mi kazao da mu je neko od advokata dolazio u posjetu u zatvoru i razgovarao sa njim u vezi s instrukcijama šta da kaže i eventualnog statusa svjedoka saradnika. Dok sam ja branilac, moj klijent neće biti svjedok saradnik niti će sarađivati sa tužilaštvom”, kazao je Borović.

Međutim, ove njegovi riječi ubrzo su demantovali iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, iz koje su saopštili da je Vujošević saslušan povodom toga i da je negirao da mu je bilo ko prilazio od pritvorenika ili advokata. Borovića je demantovao i glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić, koji je tokom emisije ‘Živa istina’ prezentovao dokaz da su Vujoševića posjećivala samo dva njegova advokata Danilo Mićović i predstavnik advokatske kancelarije Borivoja Borovića.

Vujošević se sumnjiči da je dio kriminalne grupe na čijem je čelu odbjegli biznismen, predsjednik Atlas grupe, Duško Knežević. On je u telefonskim razgovorima sa Kneževićem tvrdio da je podmićivao vrhovnog tužioca Ivicu Stankovića, koji je to demantovao.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Sad kad ukradem jagnjad I uhapse me….
Prihvatice mozda za jemstvo ukradenu jagnjad
Jarice nedam. Oni su mi ostavljeni u nasljedstvo od bivse moje dragane

Sto
Gost
Sto

Sveto mu je u Bg sredio diagnozu!

Nista novo
Gost
Nista novo

SKLAPAJMO KO MOZE VISE
IMACEMO OD SKLAPANJA PLATITI JEMSTVA
SAMO NAPRIJED U POHODE LOPOVLUKA
DOTAKLI SMO MULJ

Promaja
Gost
Promaja

Od kojeg li su novog Duska Knezevica stigle tih 80 000…

Tragikomedija🎭
Gost
Tragikomedija🎭

Ti ljudi iz drzavnih sluzbi su redovno bolesni i na bolovanje.najvise oni pricaju o radu a najveci su neradnici.sve foliranti.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kako su krenuli bice slobodnih mjesta bar dok su na bolovanje da opet penzioneri rade
🤣🤣🤣🤣

Zile
Gost
Zile

Sto je ovo svi imaju neke teske bolesti i moraju da se lojece sa slobode dok se ne uhapse pucaju od zdravlja kad se uhapse naprsno se razbole 😂😂😂😂😂

Nikšićanin
Gost
Nikšićanin

Borović advokat DK po zadatku brani Vujoševića.Tamo đe je organizovani kriminal,veliki novac i mafija tu je advokat !Borović

viki
Gost
viki

po zadatku su se i pare dijelile

ROKI
Gost
ROKI

A tih 80.000 tražiće od DK.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Pravda za Duska K.

Drago
Gost
Drago

cus 80000, vise od toga Migo ima u jednoj koverti

Promaja
Gost
Promaja

Crni Vujosevic izmedju dvije vatre a i dalje samo svoje d*pe gleda. Otvoren je za svaku saradnju samo sebe da spasi… Najteze je njegovim advokatima koji ne znaju kako da se postave kad ni on sam ne zna sta ce.

Pravda
Gost
Pravda

i tako advokat slaže i to je to… još ovaj što brani samo teške kriminalce i najgori šljam ovog druištva, ali mu odolicno prolazi jer ne vjerujem da zbog konstantno iznijetih laži snosi bilo kakvu odgovornost . I sve to naši pravosudni organi dopuštaju, i ako su svjesni toga.

Radnik
Gost
Radnik

Napunio se od DK. Ima odakle platiti. Ali kad je tako, ja bih mu kauciju podigao na 8 000 000 e, pa ako ima neka plati.

Wylsson
Gost
Wylsson

Dzabe !

Send this to a friend