Hronika

Još nije poznato da li je Marović kupio porše na lizing ili u kešu

Miloš Marović

Ročište za trajno oduzimanje imovine od osuđenog Miloša Marovića, njegove supruge Tamare i šuraka Ivana Popovića juče je u podgoričkom Višem sudu odgođeno za 3. septembar, jer Ministarstvo unutrašnjih poslova nije sudu dostavilo podatak o registraciji Marovićevog vozila “porše kajen”.

Sudija Boris Savić je na ročištu održanom u maju poslao dopis MUP-u o kupoprodaji ovog automobila, odakle bi se zaključilo da li je Miloš Marović automobil kupio na lizing, u kešu ili na neki treći način. Vještaci ekonomsko finansijske struke i ranije su tražili od MUP-a ove podatke, ali su uspjeli dobiti samo da je vozilo u vlasništvu Miloša Marovića, ali ne i saznati način na koji je pribavljeno, piše Pobjeda.

Specijalno državno tužilaštvo smatra da je imovina Marovića i Popovića stečena na nezakonit način, te je zahtjevom zatražilo da se od Miloša oduzme stan u Budvi od 193 kvadrata i zemljište u Prijevoru iznad Jaza, zatim stambeno-poslovnu imovinu njegove supruge Tamare, te stan u Budvi u vlasništvu Miloševog šure Ivana, poslovni prostor od 40 metara kvadratnih, stan od 121 metar kvadratni i garažu od 18 kvadrata.

Tužiteljka je dodala da je SDT analiziralo prihode Svetozara, Miloša i Tamare, od 2006. do 2014. godine. Time je, kako se navodi, zaključeno da za imovinsku korist koju su stekli ne postoji porijeklo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Pol
Gost
Pol

Nije ga on platio,mi smo ga platili a on vozio

Da, da
Gost
Da, da

Nosio gajbice, kao Slobov i Mirin Marko. Tu je para!

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Iz maloga džepa

milka
Gost
milka

kupio ga je na ljepotu

Branko
Gost
Branko

A sto je btno d li jr kupio.u kesu ili na lizing .vazno je da je njegov ili ce biti za 5 godina posle lizinga .Ako je na lizing i to se mora placati od skromnih primanja nije lako jer je rata je ogromna .ali skromnost je cudo .Srecno Milose uzivaj u pokradenom novcu neko i u tome nezna da… Više »

važi
Gost
važi

Platio ga je parama ukradem od građana Crne Gore! Nije bitno jeli na lizing ili na kredit ili kešom. Bitno je da mu je otac opljačkao ovu državu nekažnjeno, a dobro znamo ko mu je to omogućio.

Flojd
Gost
Flojd

A đe da ga kupi na lizing da mu se sprda narod, iskeširao ga 100 %

Na minimalcu222
Gost
Na minimalcu222

Ada,dobio ga na poklon….šta ste navalili na njega,oklen pa oklen….čuš!!

Helou
Gost
Helou

Ovi što se sada najviše posprdavaju sa Marovićem su isti oni koji najviše Mila podržavaju. Vi ste svjesni da ste se do juče zaklinjali u ovoga i njegov Porše?

Aldi Bela
Gost
Aldi Bela

Kupio je bitkoinom

Vantage1111
Gost
Vantage1111

A nije ga na pushing kupio no kesom

Prešo
Gost
Prešo

Samo keš tu radi.

Send this to a friend