Hronika

Još šest osoba uhapšeno u akciji Klap

Specijalno policijsko odjeljenje danas je, u nastavku akcije „Klap“, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva priveli još šest osoba T.M, J.V, P.R, E.K, Ž.M. i M.Ć, dok je Ž.F. u bjekstvu i za njim je raspisana potraga. Kako je saopšteno iz Uprave policije, oni se sumnjiče za stvaranje kriminalne organizacije, utaju poreza i doprinosa, te prouzrokovanje lažnog stečaja.

<<<Akcija Klap: Četrnaest osoba zadržano u pritvoru, dvije puštene<<<

U Upravi policije ističu da se sumnja da su T.M, J.V, E.K, Ž.F i Ž.V, po nalogu organizatora organizovane kriminalne grupe I.V, D.L. ili R.K. osnovali preduzeća na svoja imena, koja je ta grupa koristila kako bi sprovela kriminalne aktivnosti.

Kako se sumnja, organizatori kriminalne grupe su, za izvjesnu svotu novca, postavili P.R. za osnivača i izvršnog direktora prilikom pokretanja stečajnih postupaka u više preduzeća te grupe.

“Pri pokretanju stečajnih postupaka u preduzećima ove organizovane kriminalne grupe, I.V, D.L. ili R.K. su, sumnja se, kontaktirali i M.Ć, koji se dugo bavi registracijom i pokretanjem stečaja u raznim preduzećima, a koji je bio upoznat sa radom ove OKG i pomagao im da u njihovim preduzećima pokrenu i okončaju stečajne postupke na nezakonit način”, naglašavaju u crnogorskoj policiji.

Šestoro uhapšenih će uz krivičnu prijavu biti privedeno Specijalnom državnom tužiocu.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
PrikavekiNiki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prika
Gost
Prika

Bogomi dzabe hapsite kad ove podmazuju pa ih pustaju ovo je sudstvo trt,samo ponizavate sebe same policijo,onda banditi vas startuju jer im se cini da su oni veliki ljudi s obzirom na novac koji posjeduju pljackom sopstvene drzave,barem im bubrege odvalite pa neka placu onda i nose zal na vas!!!

Niki
Gost
Niki

Kakav je ovo sifrofani prilog ovom novinaru treba odmah dati otkaz , inicijali, Klap,radnja se ne pojašnjava totalna nepismenost

veki
Gost
veki

što se čudiš to je,,biznis na montenegrinski način,,

Send this to a friend