Hronika

Jovo Đurović saslušan zbog ubistva Klisića

Foto: Bar info

Baranin Jovan Đurović, koji je nedavno teško ranjen u pucnjavi u Holandiji, saslušavan je u okviru istrage o ubistvu svog sugrađanina Jovana Klisića i ranjavanja Velizara Gardaševića, piše Dan.

<<<U Baru ubijen Jovan Klisić, ranjen Velizar Gardašević<<<

Čim se njegovo zdravstveno stanje stabilizovalo, holandske vlasti su uputile Đurovića u Crnu Goru. Razlog za to bila je procjena nadležnih da on predstavlja opasnost po bezbjednost u toj zemlji. Đurović je u Bar stigao neposredno prije napada u kojem je Klisić ubijen, a Gardašević ranjen. Po dolasku u Bar istog dana je viđen u jednom lokalu u društvu dvije osobe.

Jovo Đurović je brat pokojnog Luke Đurovića, koji je slovio za vođu najjačeg barskog kriminalnog klana. Prema policijskoj evidenciji, on je nakon bratove pogibije zauzeo visoko mjesto u toj kriminalnoj grupi. Istražitelji provjeravaju navode da se Đurović u Bar vratio svega dan prije napada na Klisića i Gardaševića, koji su označeni kao pripadnici njemu suprotstavljenog klana, budući da su bliski sa kriminalnom grupom kojuje predvodio Armin Muša Osmanagić.

Nakon ubistva u Baru, inspektori su u naselju Bjeliši, iznad pruge, pronašli zapaljeni automobil “Seat” za koji se sumnja da su ga koristili napadači. Utvrđeno je da je taj automobil prethodno ukraden u Beogradu.

Policija je iz vozila izuzela više tragova koji su upućeni na vještačenje kako bi se provjerilo da li su napadači ostavili dokaze na osnovu kojih bi mogli biti identifikovani.

Nakon ubistva Klisića i ranjavanja Gardaševića, policija je saslušala više osoba, uglavnom pripadnika kriminalne grupe koju je predvodio Luka Đurovia, a u kojoj je poslije njegove pogibije vođstvo, navodno, preuzeo Alan Kožar, koji je u bjekstvu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KarlitoBrigante
Gost
KarlitoBrigante

Bravo za policiju, veliki napredak. $utra ga opet privedite i objavite u novine.

P,OLTRON
Gost
P,OLTRON

Jel to prikazujete kao veliki uspeh policije što su ga saslušali ?

Anonimni777
Gost
Anonimni777

Trta vrta

Ranko
Gost
Ranko

Ovaj je vaskrsnuo

ROKI
Gost
ROKI

pitam se kad ce jednom ovo stati da normalan narod nestrahuje kada izadje u grad

ROKI
Gost
ROKI

STARA FORA auto se plati vlasniku i kada auto izvezase iz zemlje onda se javi prodavcu-vlasniku da izvrsi prijavu kradje i tako dva puta se kasira za auto jednom od kupca a drugi put od osiguranja da su carinici nemocni

Jeomir
Gost
Jeomir

A kako ce da izveze auto bez ,ili na ime prodavca ili na svoje ime strucnjace.

gradjanin
Gost
gradjanin

e to vam je ono kad carinik za 20eura ne upise auto da je proslo granicu… i onda posle godinu dana SEAT

Ikiki
Gost
Ikiki

Druze ne treba biti pametan da mozes vozilo uvesti bez plaćanja carinika samo treba od normalnog čovjeka uzeti tablice sa istog auto koje želiš da dovedes iz Srbije. Mislis da ce ti neko pogledati broj šasije. Jahanja ne budi smešan

Nindža Pipun
Gost
Nindža Pipun

Gradjanine – stručnjače, raspitaj se prije nego što ovako glupavo komentarišeš!!! Auta na granici upisuje granična policija, a ne carinik!

P,OLTRON
Gost
P,OLTRON

Nindža pipun zaustavi pandur vozača i pita ga jeste pili nešto on kaže jesam šta? vozač – za tebe sam pio špricer pita ga policajac što za mene vozač- zato što neznaš da napišaš shardonay

Send this to a friend