Hronika

Jovović i Šišić ostaju u pritvoru

Optuženi Šišić i Jovović

Apelacioni sud produžio je pritvor Jeleni Jovović (34) iz Podgorice i njenom partneru Nerminu Šišiću (27), državljaninu BiH, optuženima za ubistvo njenog petnaestomjesečnog sina.

U odluci suda se navodi da je osnovano produžen pritvor Jovović jer je osnovano sumnjiva da je sa Šišićem izvršila krivično djelo teško ubistvo. Jedan od pritvorskih osnova je opasnost od bjekstva i način izvršenja krivičnog djela.

“Ukoliko bude oglašena krivom može biti osuđena na relativno visoku kaznu zatvora, koja činjenica je ne može ostaviti ravnodušnom u njenom odnosu prema pravosudnim organima Crne Gore, a u smislu odazivanja na pozive”,  navodi Apelacioni sud.

Kako je obrazloženo, postoji osnovana sumnja da je Jovović zajedno sa Šišićem ubila dijete od 15 mjeseci, koje su prethodno zlostavljali.

“Sumnja se da su dijete u više navrata čupali za uši i udarali po licu, da bi 4. februara 2018. u kući, djetetu zajednički zadali više udaraca u glavu nanoseći mu teške povrede”, piše u obrazloženju Apelacionog suda.

Proces protiv Šišića i Jovović je u toku pred Višim sudom, ali je zatvoren za javnost jer su advokati to tražili zbog zaštite privatnog i porodičnog života optuženih.

Prema navodima optužnice, Šišić se tereti za teško ubistvo, a Jovović za teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Petnaestomjesečna beba je 4. februara prošle godine u Dječiju bolnicu u Podgorici primljena bez znakova života, ljekari nijesu uspjeli da je reanimiraju.

13

avatar
1000
12
1
0
 
13
RozajMickelieGoričaninSefketPuklo sve
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Rozaj
Gost
Rozaj

Nema razlog da ih pustite, samo max

Goričanin
Gost
Goričanin

Uvesti doživotnu robiju za ubistvo djece kao u Srbiji.

Sefket
Gost
Sefket

Zar im se sudi.

Puklo sve
Gost
Puklo sve

Jel vi shvatate da je ovima smrtna kazna spas ? Nije to rjesenje. Njih treba osudit na dozivotnu i smrtnu. I svakih 10 dana ih cimat na probe za smrtnu do kraja zivota. Umirati u strahu i iscekivanju je prava kazna za ovakve bubasvabe ljudske

Mickelie
Gost
Mickelie

To brate kao death row po amerčkija zatvora

Spuski
Gost
Spuski

Maksimalna i za njega i za nju bez razlike ikakve on je za mene monstrum a ona još gora kada je mogla to da dopusti žalosno da žalosno je ne može biti

Bnjj
Gost
Bnjj

Šišić psihopata

MARICA
Gost
MARICA

ZAKON KAO U SRBIJI ILI SMRTNU KAZNU ZS SVA UBISTVA

Zoro
Gost
Zoro

Dako ih tamo nauce pameti

Veka kanarinka
Gost
Veka kanarinka

Zajedničku nanogicu! Dosta su bili u zatvoru.

Niksic
Gost
Niksic

Smrtnu kaznu treba uvesti, ali ne metak u celo, nego zivo spaljivanje ili da nacin ubijanja bude isti kao i ubijanje djeteta.
E, mali andjele, cesto mislim na tebe.
Zasto si ti, mukice mala, morao otici u najvecim mukama?

Haos
Gost
Haos

Ni dje ce

Pravda
Gost
Pravda

Zbog ovakvih monstruma treba uvesti smrtnu kaznu …

Send this to a friend