Hronika

Katnić zatvorio predmet: Nema dokaza o umiješanosti Veljovića u organizaciji protesta

Veselin Veljović

Specijalno državno tužilaštvo zatvorilo je predmet protiv Veselina Veljovića, savjetnika za bezbjednost predsjednika Crne Gore, koji je bio formiran na osnovu tvrdnji premijera Zdravka Krivokapića i potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, piše Dan.

Glavni specijalni tužilac Milivoje Katnić tražio je od Uprave policije informacije i dokaze o učešću Veljovića u organizaciji protesta građana i planiranju izazivanja haosa u zemlji.

Policija mu je u dva navrata odgovorila na zahtjeve, a tužilac je, kako Dan saznaje od izvora iz Specijalnog policijskog odjeljenja, smatrao da nema dovoljno saznanja na osnovu kojih bi se obezbijedili dokazi i pokrenuo postupak protiv bivšeg šefa policije.

Abazović je tokom saslušanja u Odjeljenju specijalnog policijskog tima saopštio da policija ima saznanja o Veljovićevoj umiješanosti u nezakonite aktivnosti.

Specijalni policijski tim u ovom predmetu nije saslušavao Veljovića, kojega su Krivokapić i Abazović optužili da stoji iza pokušaja izazivanja nereda u državi.

Optužbe na račun savjetnika Mila Đukanovića iznijete su prije mjesec dana, a Veljović je u izjavi za Dan potvrdio da tim povodom nije saslušavan od strane Specijalnog policijskog tima.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
DjurišićGonzalesExpert007Techno PopPosteniAbdul
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Djurišić
Gost
Djurišić

Pošten čovek,kažu ljudi.

Gonzales
Gost
Gonzales

Kako brzo zatvorlse predmet a neki se otezu godinama.

Expert007
Gost
Expert007

Opet šamar Premijeru i njegovom potrčku..

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Komite su narodno-oslobodilački pokret bez vođe.

PosteniAbdul
Gost
PosteniAbdul

I jedan i drugi bi trebalo da su svoje funkcije obavljali ili da obavljaju kao politicki nezavisne licnosti a obocija su apsolutno pod uticajem politike i politicara ! Prosto su najgori moguci primjer !

Goca
Gost
Goca

Nema ni udaljene sumnje

Support
Gost
Support

A padež?

Vase ime
Gost
Vase ime

Sto bi ovo, a Dritane?

😬😬😬
Gost
😬😬😬

Zatvoreni sistem i dalje!

Send this to a friend