Hronika

Knežević pred sudom u Londonu u maju 2020. godine

Ročište pred sudom u Londonu, vezano za predmet izručenja okrivljenog predsjednika Atlas grupe Duška Kneževića održaće se od 18. do 22. maja 2020. godine.

Duško Knežević

Advokat Knećevića, Zdravko Đukanović, kazao je za TV Vijesti da je odbrana iznijela dokaze da su navodi za izručenje neosnovani i da Crna Gora nije dostavila dokaze za svoje tvrdnje.

Knežević se nalazi na Interpolovoj potjernici, a Crna Gora potražuje ga zbog navodnih višemilionskih malverzacija kojim je oštetio državni budžet.

Protiv njega do sada su podignute tri optužnice zbog krivčniih djela, organizovanje kriminalne grupe, pranje novca i zloupotrebe položaja u privrednom poslovanju.

Knežević je saslušan 19. septembra pred sudom u Londonu u vezi sa potjernicom crnogoskog Specijalnog državnog tužilaštva.

Oduzeti su mu crnogorski, kiparski i britanski pasoš.

Određena mu je kaucija od 700 hiljada eura i pod elektronskim je nadzorom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prč
Gost
Prč

Trt meduna.ceka se da plati i nikad ga nece izduciti

Migo
Gost
Migo

A ljudi ne sprdajte se.. Migo uzeo pare u kovertu i kaze ide u Zetu da govori pred Milom.. A Milo kaze danas vidjecemo kakvi su argumenti? Pa valjda znas Milo jesi li ili nisi uzeo pare?

MONTENEGRO
Gost
MONTENEGRO

za pola godine pa se nece pojavit neko pa ce ga pomjerit za 3 mjeseca pa ce onda sledece rociste jos za pola godine i tako nekih 5 godina..

Kotor66
Gost
Kotor66

Evo je predsiednik rekao da su uradili sve i da cekaju izrucenje…mislim da se malo prevario. Sudstvo u Engleskoj je brutalno tesko, trebace im maltene da Knezevic sve prizna. A zato predsjednik kaze da sto se Stijepovica tice pricekat ce hahaha…Ajmo realno, da je neko od opozicije uradio sta i Stijepovic bio bi davno brutalno osudjen.

Send this to a friend