Hronika

Knežević: Tužiteljka Romina može još lagodnije da se obuče, čula su mi umrtvljena

Photo: CdM

Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević, koji je optužen za verbalni i fizički napad na kolege iz DPS-a 15. februara prošle godine, kazao je danas pred podgoričkim Osnovnim sudom da tužiteljka Romina Vlahović može još lagodnije da se obuče, jer su njemu čula umrtvljena. Naime, jedna od optuženih u ovom slučaju, poslanica DF-a Marina Jočić je prigovorila Sudu da tužiteljka Vlahović na suđenja dolazi neprikladno obučena, što prema njenim riječima,  ugrožava ugled ove pravosudne institucije.

Tužiteljka Vlahović

“Ja ne mogu da se pridružim prigovoru koleginice Jočić. Meni je danas mjesec dana da sam u Spužu. Čula su mi skroz umrtvljena. Oštećena Aleksandra Vuković, poslanica DPS-a, mi tamo ne bi pomogla”, rekao je Knežević.

Jočić je istakla da smatra da tužiteljka Vlahović svaki put dolazi neprikladno obučena, u kratkoj suknji. Dodala je da tako ugrožava ugled Suda i da svaki put kada tužiteljka ustane ona pomisli da se nalaze u striptiz baru.

Na to je sutkinja Željka Jovović konstatovala da je tužiteljka prikladno obučena.

U ovom postupku optuženi su i Branko Radulović i Milutin Đukanović.

<<<Knežević: I Dara sa Smokovca zna da službena zabilješka nije dokaz<<<

Današnje suđenje je odloženo jer se nije pojavio optuženi  Đukanović i svjedok Budimir Aleksić. Naredno ročište je zakazano za 29. maj.

Željka Bojanić

Send this to a friend