Hronika

Kod Nikšićana pronađeni pištolji u ilegalnom posjedu

Policija je prethodnih dana kod dvije osobe u Nikšiću pronašla oružje u ilegalnom posjedu. Jedna osoba je uhapšena, dok će se tužilac za drugu izjasniti nakon balističkih vještačenja.

Nikšićka policija je, kako je saopšteno, u blizini jezera Krupac zaustavila vozilo marke “VW Golf II“ kojim je upravljala bezbjednosno interesantna osoba U.Đ. (27), dok su se u vozilu nalazili V.K. (23) i N.R. (22).

“Detaljnim pregledom vozila i lica, policija je kod N.R. pronašla i oduzela pištolj M-57 cal. 7,62 sa okvirom i sedam komada municija. Po nalogu nadležnog državnog tužioca N.R. je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Državni tužilac je za njega donio rješenje o zadržavanju do privoda nadležnom sudiji za istragu”, navode u policiji.

Osim toga, po nalogu sudije za istragu policija je pretresla kuće D.V. (53) u ulici Marka Vujovića kada je pronađen i oduzet pištolj CZ – 99 kalibra 9mm i 30 komada municije u ilegalnom posjedu.

“Državni tužilac je nakon obavještenja o događaju naložio da se oružje uputi na balističko vještačenje u Forenzički centar, te da će se nakon vještačenja izjasniti o kvalifikaciji djela”, navode u policije

2

avatar
1000
2
0
0
 
1
Milan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Milan
Gost
Milan

Sve pohvale za policiju.

Milan
Gost
Milan

svaka cast

Send this to a friend