Hronika

Kombi udario biciklistu u Bijelom Polju

Jedan biciklista je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila u bjelopoljskom naselju Rasovo, saopšteno je CdM-u iz policije.

Nezgoda se desila oko 15 časova, kada je kombi udario u biciklistu, objavljeno je na Facebook stranici Vijesti iz Bijelog Polja.

Povrijeđeni je prevezen u lokalnu bolnicu.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boro
Gost
Boro

Biciklo se vozi tamo gdje ima uređena biciklisticka staza, a ovi nasi biciklisti previše izazivaju sudbinu i posle đavo kriv.

Nick
Gost
Nick

Nije tacno da izazivaju sudbinu, nego baš divljaju, voze prebrzo i često izvode nekakve vratolomije. Eto, bas danas u centru grada, jedan biciklista, valjda nadrogiran, sa tamnim naocarima, sav u bici-opremi, zamalo da mi pregazi dijete od 3 godine. Milimetar je falio. Pa bio sam van sebe…..

Sveto M iz BG
Gost
Sveto M iz BG

A kod vas se u Bijelo Polje svi baš drogiraju..A ovi sa biciklima tek’.. A ovaj Kombi sam vozio,bez vozača.E nek je ovoga BiciklistDzankija udarijo Bog mu točkove dao,i motor 1,000000km.da preďe..

Kenan
Gost
Kenan

Boro druze ti si stvarno bor

Diki
Gost
Diki

Neznamo da vozimo kako treba sa bicklistima da se ponašamo . Da nas pustiš u Holandiju svaki dan bi nekog pregazili oni u Holandiju imaju jaka prava i previše ih ima . Ja sam licno imao slučaj noge su mi se posjekle mislio sam ubi ženu !!!.

Kenan
Gost
Kenan

100% si u pravu, upravo sam se vratio sa posla iz Amsterdama . Vozim taxi i biciklista je uvijek u pravu dje god da vozi i kako da vozi na nama je da ih cuvamo … i ko sto sam znas hiljade bicikala srecem svaku noc… al zasto ne obrate vozaci paznju na slucajno nekog zalutalog biciklistu po Crnoj Gori… Više »

Kako je
Gost
Kako je

Ne samo u BP,nego cijela CG je postala nekulturna i bahata.Pojedine vozače kad pogledam tačno se vidi da su sa mozgom na Vi

hawara
Gost
hawara

nevjerovatno je koliko se u BP ne postuju biciklisti i pjesaci a saobracajna kultura ne postoji

Send this to a friend