Hronika

Kotoranin prijetio policiji: Pobiću vas noćas, mrtvi ćete biti kunem vam se

Ilustracija

Apelacioni sud odbio je žalbu na produženje pritvora Kotoraninu Marku Radoviću, koji se tereti da je u decembru prošle godine u Herecg Novom napao policijske službenike koji su pokušali da ga legitimišu i u njihovom pravcu ispalio više hitaca, prenose Dnevne novine.

Njemu je na teret stavljeno krivično djelo pokušaj ubistva, u sticaju sa krivičnim djelima nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u obavljanju službene dužnosti.

Kako se navodi u odluci Apelacionog suda, Radović koji je ispred objekta brze hrane u Herceg Novom fizički nasrnuo na policijske službenike Sendina Ljuću i Aleksandra Vukićevića, a potom im prijetio i vrijeđao ih, te je u jednom trenutku izvadio pištolj, koji mu se nalazio za pojasom.

“Ocjenom dokaza iz spisa predmeta prvostepenog suda, prije svega iz iskaza svjedoka oštećenih koji su u bitnom naveli da su se kritičnom prilikom okrivljenom legitimisali kao policajci, da im je nakon toga okrivljeni uputio prijetnju: ‘Pobiću vas noćas, mrtvi ćete biti kunem vam se!, nakon čega je okrivljeni izvadio pištolj i uperio ga u njihovom pravcu iz kojeg je pucao, kao i drugim dokazima ovaj sud nalazi da iz sadržine istih proizilazi osnovana sumnja da je okrivljeni učinio krivično djelo koje mu se stavlj a na teret. Pored postojanja osnovane sumnje, prvostepeni sud je pravilno utvrdio i da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bjekstva okrivljenog za slučaj da se nađe na slobodi”, navodi se u rješenju ovog suda.

16

avatar
1000
9
7
0
 
15
TuzilacLjutaGlobovanjeBolebob
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tuzilac
Gost
Tuzilac

S poda mafija na baterije

Bole
Gost
Bole

Odje treba povelika zatvorska kazna. Kad ne preza od napada na policajce, mozete mislit sta radi s obicnim narodom. Jos ovakav kad nosi pistolj, to je ogroman problem. Zatvor na duzi period, da se ohladi malo, a i za primjer drugima. U zatvoru obavezno citanje knjiga, nece li za 10 godina postat coek od njega.

Ljuta
Gost
Ljuta

Čovjek ocigledno bio član rezervnog sastava policije devedesetih….?

bob
Gost
bob

Samo maksimalna kazna je odgovarajuca!

Grmozur
Gost
Grmozur

mora da je i ovome namjesteno

Gost
Gost
Gost

Da ostane u pritvoru jer je prijetio policajcima a to je protiv zakonito.

Mi i vi
Gost
Mi i vi

Neka i treba te kriminalce da pobije sto biju narod i ruse svetinje

STEVEN VAN MOL
Gost
STEVEN VAN MOL

Ovoga bi u Ameriku oladili na lice mjesta.

Zarko
Gost
Zarko

Da odje to policajci urade, dobili bi 10god zatvora, nacelnik otkaz, itd..
Da je on ubio policajce, dobio bi 5god.
Meka drzava, mek sistem.

B. D
Gost
B. D

Ne bi stigao da potegne jer su oni spremni na ovakvu situaciju non stop dok kod nas su rjetki i neočekivani ovakvi napadi!

CG🇲🇪
Gost
CG🇲🇪

10godina odma!!!

Jovanka
Gost
Jovanka

Ode ova CG u nepovrat…

Mrgud
Gost
Mrgud

Pope,ta ti se želja neće ispuniti. Kosovo ode u nepovrat ili ste već zaboravili.

Jovanka
Gost
Jovanka

Ahaha Kosovo veli. Ahaha Imas plus od mene kunem ti se…

Globovanje
Gost
Globovanje

Dobro je dok ne kunes druge 🤣

Gagi
Gost
Gagi

Jovanka,Joke,Jokaca,bolje da si “pustila”nekoga da ti “gadje”toga cetnika izmedju noga,nego sto blesavis,ajde spremaj rucak nesreco.To je bio pokusaj ubistva i zato se ide na “debelu”robiju,sto bi slican slucaj “prosao”u Ameriku,citaj malo pa komentarisi.

Send this to a friend