Hronika

Kristian Gondi izručen Crnoj Gori, osuđen zbog monstuoznog ubistva njemačkog državljanina u Budvi

Službenici NCB Interpol Podgorica izručili su juče Kristijana Gondija Crnoj Gori, koji se potraživao zbog ubistva njemačkog državnjanina u Budvi Klausa Dojčlenda.

“Kristian Gondi (43) se potraživao po naredbi Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od 30 godina koja je izrečena presudom Višeg suda u Podgorici, zbog krivičnog djela ubistvo”, saopšteno je iz policije.

Gondi je osuđen jer je 2005. u naselju Drobnići, opština Budva, zajedno sa saučesnikom Radem Stošićem u namjeri pribavljanja imovinske koristi kroz prisvajanje imovine, ubio Klausa Dojčlendea, a potom, radi prikrivanja tragova krivičnog djela, takođe sa Stšićem raskomadao tijelo žrtve na djelove koje su potom umotali i odvezli do mora i izbacili na otvoreno more.

Prema navodima optužnice Gondi je to uradio zbog 17.000 eura, a Stošić radi prisvajanja imovine Dojčlendera, stana od 105 kvadrata u naselju Drobnići, koji je bio uknjižen na ime Stošića. Dogovorili su se da Stošić izađe uz stana, a Gondi je ušao u stan, čija vrata je otvorio Dojčlender. Stošić je čuvao stražu, a Gondi je šipkom usmrtio Dojčlendera, nakon čega je sjekirom otkinuo glavu i udove, a zatim sve spakovali su najlonski džak.

Zatim su se autom odvezli do Kraljičine plaže u naselju Sveti Stefan i u čamac ubacili djelove tijela Dojčlendera. Nakon toga su isplovili na otvoreno more i izbacili tijelo.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
OtrovSlobodanekotamo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Otrov
Gost
Otrov

Gondi care, sad ce tebe da komadaju u ZIKSU!

Sloboda
Gost
Sloboda

Licno sam upoznao Gondija i njegovu majku kada su dosli u Budvu.Ne bi covjek povjerovao da je on sposoban da pocini ovakav zlocin.Sta sve uradi kapitalizam od ljudi

nekotamo
Gost
nekotamo

Монуструми

Send this to a friend