Hronika

Krive uske ulice: Automobil u Herceg Novom upao u kanal

Foto: Radio Jadran

U Herceg Novom juče je došlo do saobraćajne nezgode, kada je bijeli golf krećući se u rikverc ulicom X Hercegovačke brigade lijevom stranom upao u kanal.

Nezgoda se dogodila oko 5 sati, a povrijeđenih. Nije bilo ni zastoja u odvijanju saobraćaja, zbog čega je tek oko 8 sati izvučeno vozilo.

Ova ulica, koja vodi od Autobuske stanice do novske pjace i glavnog Trga, jako je nezgodna za saobraćaj, jer je dvosmjerna i uska, sa iscrtanim parking mjestima na jednoj strani. Zbog toga često dolazi do zastoja.

Slična je Partizanskom putu, koji vodi iz Ulice Save Kovačevića prema Škveru, a poseban stres vozačima predstavlja vožnja unazad.

Radio Jadran navodi da opština posjeduje montažnu parking garažu na sprat, koja je uklonjena sa Autobuske stanice prije par godina. Ta garaža, međutim, i dalje nije iskorišćena.

Parking na Škveru, na dnu Partizanske ulice i danas je zatvoren. Vlasnici, u firmi Eurolend tvrde da iz Sekretarijata za turizam, ekonomski razvoj i preduzetništvo čekaju odobrenje bez kojeg ne mogu da počnu sa radom.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend