Hronika

Liberali: Bečić zreo za ostavku, nedozreo funkciji koju obnaša i nanosi štetu državi

Liberalna partija

Potpredsjedniku Vlade Aleksi Bečiću nakon jutrašnje teatralnosti, populizma i pokušaja zloupotrebe rada nezavisnih institucija države, ne preostaje ništa drugo već da shvati da je nakon ovog autogola zreo za ostavku, saopštila je Liberalna partija.

“Svojim djelovanjem Bečić nanosi štetu državi Crnoj Gori i njenom ugledu i integritetu”, ističe Liberalna partija.

Prema njihovim riječima, neshvatljivo je da drugi čovjek Vlade, čije je zaduženje upravo koordinacija službi bezbijednosti, “padne” na takav medijski spin, čestita “hapšenje” direktorice ASK prije nego je ista i “uhapšena”, a da ga neposredno nakon toga Specijalno državno tužilaštvo javno demantuje saopštenjem da zapravo niko nije uhapšen.

“Na ovaj način Bečić je ogolio plitkost svoje politike i pristupa ozbiljnom poslu kakav je koordinacija službi bezbijednosti, padajući na najosnovnijim stvarima, vođen nezajažljivom željom za samopromocijom, a lišen brige o ugledu i integritetu funkcije koju obnaša. Ukoliko ovako paušalno Bečić pristupa i drugim aktivnostima u okviru borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije, plašimo se da Crna Gora neće brzo imati bilo kakve kvalitetne rezultate”, navodi Liberalna partija.

Kako su dodali, ukoliko pak Bečić ne osjeti potrebu da nakon ovakvog “faula” pokaže ličnu odgovornost i ponudi svoju ostavku na ovu poziciju u Vladi, Liberalna partija će zahtijevati od premijera smjenu Alekse Bečića, vodeći računa o državnim i interesima građana Crne Gore, naročito u trenutku kada Crna Gora očekuje da dobije završna mjerila za članstvo u EU.

“Ovo će biti odličan test Vladi da pokažu da li zaista brinu za evropsku budućnost Crne Gore ili su samo neozbiljna interesna družina”, zaključuje se u saopštenju.

7

avatar
1000
4
3
0
 
7
PerduEto tako!LabanCajamojsije
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Perdu
Gost
Perdu

Pa sta cekate, smjenite ga he he he he he he he he he he he

Eto tako!
Gost
Eto tako!

Becic sve radi za sebe i svoju stolicu.Ili fotelju 😀

Mušoki Kenija
Gost
Mušoki Kenija

Baš su mi simpatični ovi likovi. Nemojte! Pitaju se oni pitaju

Crnogorac
Gost
Crnogorac

evo sad jeste

mojsije
Gost
mojsije

Izvjesno je bilo i ranije da Becic nije odgovarajuće rješenje u vladi Spajica.Njegove kontraveze su poznate.Demokrate su dio tzv.srpskog sveta I praktično vrše antidrzavnu delatnost.

Caja
Gost
Caja

Ispade da je Becic narucio hapsenje, zajedno sa Vijestima

Laban
Gost
Laban

Znači li to da Bečić naručuje hapšenja ,a njega zato ne diraju?Da li znaš da za Bečića postoji snimak koji svjedoči da je on sa Krapovićem sređivao zemljište u Budvi za hotel?Znaš li da u SKY prepiskama Škaljarci kažu da su oni kupovali glasove za Demokrate i DF?Ako ja kao građanin ovo znam,što radi ovaj čovjek na slobodi?

Send this to a friend