Hronika Uputila otvoreno pismo

Majka čija je djevojčica bježala strahuje za nju, traži pomoć nadležnih

Majka, čija je dvanaestogodišnja kćerka otišla od kuće i koja je nađena nakon tri dana potrage, zahvalila je svima koji su učestvovali u njenom pronalaženju.

<<<Pronađena djevojčica koja je nestala prije tri dana u Podgorici<<<

<<<Za nestalom djevojčicom policija traga tri dana<<<

“Želim da objasnim da moja kćerka nije nađena kod drugarice, kako je navedeno u medijima, jer osoba kod koje je pronađena njoj ne može biti drugarica, niti prijatelj. Ipak, najvažnije je da je nađena i da je dobro. Sada predstoji vrijeme borbe za nju, a ja ne mogu sama, jer ona ne želi da se mijenja. Ona ne želi ograničenja, pravila, obaveze, red i rad. Kaže da „hoće da uživa u životu”, a ja se plašim takvog njenog stava i zato sam se u više navrata žalila institucijama. Bojala sam se da sebi ne upropasti život sebi i još se bojim”, navela je majka u pismu koje je objavila Banka hrane, koja je pomogla u pronalaženju djevojčice.

Majka dvanaestogodišnje djevojčice očekuje pomoć institucija, psihologa, stručnu pomoć u svakom smislu, kako bi se, kako je rekla, njeno dijete vratilo na pravi put.

“Molim ih da pomognu i meni i njoj. Otvorena sam, nemam predrasuda, važno mi je samo da moje dijete bude pošten i dobar čovjek. Posebnu zahvalnost kao i mnogo puta dosad dugujem Banki hrane i ženi velikog srca, velikog razumijevanja, povjerenja, osjećajnosti i požrtvovanosti Marini Medojević”, navela je ona u objavljenom pismu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Majka
Gost
Majka

Svako dijete je posebno i drugacije i u vecini slucajeva problem je upravo u porodici. Koliko znam djevojcica je iz jednoroditeljske porodice sto znaci da je otac ostavio porodicu j da je otisao da zivi svoj zivot kako on oce pa se ne treba cudit sto i dijete teži isto tome. Što ye tice institucija ne nadaj se previše jwr… Više »

Igalo
Gost
Igalo

Porodične stvari iznosi u medije, promoviše političare, pa se čudi što je sa đetetom.

Mala Mo
Gost
Mala Mo

Odvedi dijete psihološkinji, ženo! Nađi način da joj se psihološkinja približi kao prijateljica kuce, ne predstavljaj je djetetu kao strucnjaka, no kao prihateljicu, sestru od daleke rodjake…nadji način da se dijete povjeri, znace psihološkinja koji je dalji korak….Snadji se.

ekolog
Gost
ekolog

Za to treba dosta para a sumnjam da ih ova gospođa ima(mislim na privatnog psihologa) a od “državnih” nema mnogo fajde nažalost.

Daky
Gost
Daky

Fina neka devojcica fino vaspitana kulturna. Batine iz raja izasle treba je dobro prebiti da pamti za zivot cjeli. Pa ce posle uzivati u zivotu sa 12 god njene vrsnjakine igraju lutkama.

ekolog
Gost
ekolog

Daky , svako dijete je različito.Evo ona , je od troje, dvoje pravilno vaspitala vjerovatno zato sto su djeca takva a ovo treće ne može i tu treba stručna pomoć koje nažalost nema.Ona zapomaže sirota ali je niko ne čuje.

Prč
Gost
Prč

To se desi kad se donesu zakoni da dijete vaspitava roditelje i da ima prava koja mu po prirodi ne mogu pripadati,zbog zrelosti i moci rasudjivanja u tim godinama.naravno odmah se onda pozivaju na nasilje u porodici,to je sad moderno,a inda ga kao vaspitavaju drzavne institucije ciji radnici nisu u stanju ni svoju djecu vaspitati.ovo je velika muka i za… Više »

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Mene su moji mlatili ka konja pa vele sad sam dobar
A ja se zakleh nikad svoje necu udarit
Sipak
E ne moze 🙄

---
Gost
---

Ne može jer podsvjesno su ti ostale batine,teško je to iskorjeniti ali nije nemoguće,čovjek koji je smiren i ima razumijevanja može da vaspita dijete bez udaraca,samo sankcijama,uskrati mu se što voli po potrebi da vidiš kako sluša.

Ekolog
Gost
Ekolog

Tesko je sudit po ovo malo informacija , ali mislim da bi ovdje bilo posla i za policiju podgotovo ako je osoba , kod koje je bila , punoljetna.Svi imamo djecu i susrijecemo se sa raznim problemima i potpuno razumijem majku ove djevojcice i saosjecam sa njom jer vidim da od institucija nema podrsku.

Čika Karl Marx
Gost
Čika Karl Marx

Ako imaš malo informacija onda ne lupetaj.

boki
Gost
boki

Baš nije lako u današnje vrijeme podizati djecu.

Tara je mulj
Gost
Tara je mulj

Do 6 ste god se stvara karakter kod djeteta Od 6 ste do 12 ste se vaspitava od 12 ste do 18 ste se usmjerava Od 18 ste se razgovara Zato gospodjo draga NIJESTE ZAKASNILI I ne zaboravite BATINA JE IZ RAJA IZASLA Dobar psiholog koji ce prici djevojcici kao najbolji drug sigurno ce joj pomoci zajedno sa Vama Zato… Više »

Pomozite joj
Gost
Pomozite joj

Ne filozifiraj,nije sve tako kristalno jasno i ne postoji prirucnik za roditeljsvo.Djeca su mali ljudi i sa nekom je lakse saradjivati nego sa drugom.Svi nose drugacije gene,a majka je sama.

samo kažem...
Gost
samo kažem...

Karakter se ne stvara nego se formira. I to do 18-te godine. Vaspitava i razgovara se od dana rođenja. Sve si pobrkao…

Pomozite joj
Gost
Pomozite joj

Ma kako ne,mozes samo malo da oblikukes.Da je sve to tako svijet bi bio savrseno mjesto

U dobru i zlu..
Gost
U dobru i zlu..

Slažem se sa svim što ste rekli samo jedna mala ispravka. Djeca se vaspitavaju od rodjena a ne “od 6-12te god” kako ste naveli. Imam ih troje, najstarije 6 god. Da sam čekala da krenem sad sa vaspitanjem, mnooooogo bih zakasnila… Svi smo bili u tim godinama i mislili da možemo mnogo toga da uradimo, da imamo PRAVO. 🙂 zato… Više »

Send this to a friend