Hronika

Maloljetnici osumnjičeni za krađu vozila

Ilustracija (Foto: Profimedia)

Nikšićka policija je u tekućem mjesecu rasvijetlila četiri krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirala pet osoba.

Sumnja se da su maloljetni N.V. (14), A.K. (15), I.V. (15) i A.J. (14) iz Nikšića ukrali vozilo iz dvorišta porodične kuće Z.D.

“Obaviješten je tužilac za maloljetnike po čijem nalogu je protiv ovih lica podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa”, saopšteno je iz Uprave policije.

Osim toga, policija je u Nikšiću rasvijetlila i krađu vozila u vlasništvu N.B. kojem je vozilo ukradeno iz dvorišta porodične kuće.

“Sumnja se da je ovo krivično djelo izvršio S.J. (22) iz Nikšić. Takođe, ovom licu se stavljaju na teret još dva krivična djela teška krađa, jer je, kako se sumnja, u dva navrata izvršio provalu jednog maloprodajnog objekta u ovom gradu i otuđio veću količinu cigareta i alkoholnog pića”, navode u policiji.

Osumnjičeni S.J. je uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu koji mu je odredio zadržavanje do 72 sata do privoda sudiji za istragu.

Send this to a friend