Hronika

Maloljetnik osumnjičen za krađu telefona, Danilovgrađani pokušali da ukradu sladolede

FOTO: Ilustracija

Policija je podnijela prijavu protiv I.I. (14) iz Podgorice zbog krađe.

On je, kako je saopšteno iz Uprave policije, 30.maja na Trgu nezavisnosti u Podgorici sa još nekoliko osoba prišao T.R. kojoj je ukrao moblini telefon “Samsung A5“.

“Tako što su je ova lica okružila i uhvatila za ruku a potom joj iz džepa izvukla pomenuti telefon”, navode u Upravi policije.

Podgorička policija je 29. juna uhapsila M.M. (18) i A.I. (19) iz Danilovgrada, zbog sumnje da su pokušali da ukradu sladolede iz frižidera, koji su prethodno obili, a koji se nalazi do kioska „Tobacco S Press“ u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici.

U tome su ih spriječili policajci.

Policija je takođe podnijela krivičnu prijavu protiv M.R. (61) iz Podgorice, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo utaja, na štetu B.M.

“Sumnja se naime da je oštećeni B.M. povjerio osumnjičenom M.R. svoju imovinu – kamion, radi prodaje u ime i za račun oštećenog, te da je M.R, u namjeri da pribavi protivpravnu imovinsku korist svom sinu, prisvojio kamion u vlasništvu B.M. koji je potom njegov sin prodao za iznod od 6.000 eura”, ističu u Upravi policije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
San
Gost
San

Neka ste presli Na sladolede dosta ste krali kokoske

mesiiiiii
Gost
mesiiiiii

mozda djeca zeljna sladoleda sram vas b ilo o cemu pisete budale

Send this to a friend