Hronika

Maloljetnik osumnjičen za pet krađa

Iustracija

Podgorička policija podnijela je krivičnu prijavu protiv maloljetnog D.D., iz tog grada, zbos sumnje da je počinio pet teških krađa. Kako se sumnja, krivična djela je počinio u Podgorici, u periodu od 23. oktobra prošle godine do 24. februara 2018. godine.

“Osumnjičeni je 23. oktobra 2017. godine, dok se oštećena M.P. nalazila u Ulici Miloša Obilića u naselju Stari aerodrom, prišao s leđa oštećenoj i iz ruke joj istrgao neseser u kojem su se nalazili mobilni telefon i lične stvari”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se sumnja, maloljetnik je 8. novembra 2017. godine, u naselju City Kvart, u prodajnom objektu “Mebl Namos”, ušao u objekat i iz kase ukrao 215 eura.

“Maloljetnik je 10. oktobra 2017. godine, u Ulici Njegoševoj, pritrčao oštećenom R.B. dok je izlazio iz svog taksi vozila i iz džepa košulje mu istrgao 40 eura. Takođe, 13. oktobra 2017. godine, na stepeništu TC Gintaš, u dijelu zelene pijace, prišao sa leđa oštećenom J.D. i rukom iz džepa ukrao njegove naočare za vid”, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako se sumnja, maloljetnik je 24. februara, u naselju Konik, u Ulici Ćamila Sijarića iskoristio nepažnju oštećenog B.B. iz njegovog taksi vozila ukrao oko 70 eura i mobilni telefon. Posebni izvještaj protiv D.D. je nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijet u redovnom postupku.

Ža. Bojanić

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend