Hronika SASLUŠAN OSUMNJIČENI ZA UBISTVO NIKŠIĆANKE

Maloljetnik u pritvoru, odale ga poruke

foto: Onogošt

Maloljetni Nikšićanin, koji je osumnjičen za ubistvo sugrađanke Kristine Raičević (18), saslušan je i određen mu je tužilački pritvor. On će danas biti predat sudiji za istrage Višeg suda u Podgorici. Prema saznanjima Dana, šesnaestogodišnjak je ispitivan na više okolnosti, a kao jedan od glavnih dokaza predočeni su mu telefonski listinzi i poruke iz mobilnog telefona.

Pošto se radi o maloljetniku, istražni organi nijesu željeli da iznose detalje u vezi sa njegovim saslušanjem.

Prema saznanjima Dana, jedan član porodice ubijene djevojke je pomogao policiji i tužilaštvu u rasvjetljavanju zločina tako što im je ispričao sa kim se Kristina družila i dopisivala posljednjih dana. To je policiji bilo dovoljno da istragu usmjeri u pravom smjeru i brzo rasvijetli zločin.

<<<Maloljetnik osumnjičen da je iz strasti ubio djevojku u Nikšiću<<<

Pomoćnik direktora Uprave Policije za sektor kriminalistike Enis Baković kazao je ranije da je na tijelu žrtve konstatovan veći broj ubodnih rana nanijetih hladnim oružjem.

“Za nepuna dva sata uhapšen je Nikšićanin rođen 2003. godine i on će danas uz krivičnu prijavu biti priveden u Više državno tužilaštvo”, rekao je Baković nakon hapšenja osumnjičenog.

On nije želio da govori o detaljima iz istrage, a na pitanje da li je poznat motiv ubistva odgovorio je da se na osnovu svih dokaza može zaključiti da je riječ o zločinu iz strasti.

Tijelo osamnaestogodišnjakinje u subotu je pronašao jedan mještanin Kočana u blizini jezera Krupac u Nikšiću. On je čuvao stoku kada je u jednom kanalu bez vode vidio tijelo nesrećne djevojke. O tome je odmah obavijestio policiju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lavica
Gost
Lavica

Doživotna …

zoni
Gost
zoni

Kada se neprestano pretenduju prava ali ne i obaveze koje dijete treba da zna iste isunjava stvara se drusvo i generacije koje nijesu tolerantne prema bilo kakvim izazovima.Dalje na stotine scena zlosavljanja i agresivnosti u medijim postale su za mnoge model zivota i ponasanja. Posljedice su vidljive na svakom koraku ne samo kod nas nego u svijetu.

pasaruka
Gost
pasaruka

Tuzne stvari. Djecakovi roditelji su odgovorni za zlocin. Sredina gdje je nasilje u kojoj djeca odrastaju dovodi do ovakvih tragedija. Da je odrastao u domu u Bijeloj vjerovatno nebi ovo napravio.

Neso
Gost
Neso

Ovoga ne treba puštat iz zatvora

Afrika
Gost
Afrika

ovo treba liječiti a ne u pritvor ostaviti…užas, ovakvo nasilje u ovim godinama, ovo je užas

Ida
Gost
Ida

Nema porodice, ona je uništena i razorena “emancipacijom” i raznim “evropskim vrijednostima”, pa se roditelji više bave kućnim ljubimcima, kladionicama, zadrugama, fejzbučenjem i lažnim prijateljima, a djeca -udaljena od baba,djedova, pravih vrijednosti… Jer sve što valja sada je arhaično i glupo. E zato smo tu gdje jesmo. Muka je što i ovo malo normalnih porodica teško može usmjeriti svoju djecu… Više »

Ribnica
Gost
Ribnica

Zar je moguće da neko misli da su ubistva sad izmišljena. ?! Nije ih prije bilo? Prije fejzbuka, kompjutera. Tada su radile vile, kose, svemoguća poljoprivredna sredstva. Ubijali su se zbog 10cm međe….. daj bre ….

Gruna Stramen
Gost
Gruna Stramen

znate li roditelji s kim vam se đeca druže prije nego je kasno… e kukala vam pamet

Daky
Gost
Daky

A znas li ti?

ND
Gost
ND

Potpuno se slažem da kazna mora biti oštra,ali naš zakon nije takav. Kazna će,sigurno,biti mnogo manja nego što zločin zaslužuje!

Leopold
Gost
Leopold

Ljudi, ovo nije u redu. Prvo ubistvo, ima 16 godina, a toliki broj uboda nađen na tijelu. Po nekim izvještajima oko 17 ubodnih rana. Riječ je o monstrumu i psihički neuravnoteženoj osobi.

Muka
Gost
Muka

To su djeca. Nedozreli razumi pomućeni društvenim mrežama, internetom, sveprisutnim popustljlivim roditeljskim nadzorom i školstvom lišenim značajnijih kaznenih mjera. Teško je biti dijete u vremenu kada ti je sve dozvoljeno i sve dostupno. Svaka priča ima dvije strane pa i ova. Oboje ove nesretne djece su žrtve ovog vremena.

Draško
Gost
Draško

“Svaka priča ima dvije strane…” O čemu ti pričaš? Idiot je ubio dijete i kraj priče. Nema opravdanja da mu je ne znam šta uradila.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Драшко нико га не правда јер је убица али је сигурно да осим њега који ће због година добити благу казну за ово убиство постоји још криваца. Криви су родитељи, криви и наставници који не кажњавају како би требало, криви медији који у ударним терминима пласирају блуд, разврат и криминал и криви сви ми што ћутимо на све ово. То… Više »

zecijasapica
Gost
zecijasapica

krivi nastavnci?! a ne mogu dijete ni da izbace sa časa a ne što druo.. ako mu zaključe jedinicu tatini i mamini sinovi preko prodanih dir,dps-a nađu način da se vrate.. treba mjenjati zakone eto to… jer ovim slobodama i pravima kojima nam amerika i evropa uče djecu uništismo porodice, zaštićeni su balavci kao bjeli medvedi.. prut je iz raja… Više »

Bole
Gost
Bole

Jes maloljetnik, ali mu treba sudii kao punoljetnom. Tesko ubistvo, 10ak godina bar.

Vlado
Gost
Vlado

Šta 10??? Ispod 25 ništa!

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

zvijer ….mijenjati zakon i za ubistvo dozivotnu bez obzira na godine. ..dje ju ju doveo i ubio nozem katastrofa ….

Crnogorac
Gost
Crnogorac

U USA-u bi dobio i kao maloljetan bar 20 god. A ovdje se bojim da ne prodje lišo.

majstor515
Gost
majstor515

U USA-a je za ovakvo ubistvo, sa predumisljajem, obavezna dozivotna robija. Isto tako zbog tezine djela i godina bi sud donio odluku da mu se sudi kao punoljetnom.

Send this to a friend