Hronika

Lideri DF-a i Krivokapić traže saslušanje nadležnih zbog tajnog nadzora

Članovi Odbora za odbranu i bezbjednost Andrija Mandić, Nebojša Medojević, Predrag Bulatović i Ranko Krivokapić dostavili su danas predsjedniku Odbora zahtjev za saslušanje VDT-a Ivice Stankovića, Glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, ministra unutrašnjih poslova Melvudina Nuhodžića, direktora Uprave policije Veselina Veljovića i direktora ANB Dejana Peruničića.

Kako navode iu DF-a, zahtjev je podnijet zbog  činjenice da su osnovu mjera tajnog nadzora i VDT i Glavni specijalni tužilac na zvaničnim sajtovima u julu 2017. godine objavili telefonske i sms komunikacije, kao i po tvrdnjama poslanika montirane razgovore iz jednog podgoričkog kafića poslanika DF-a Andrije Mandića, Milana Kneževića i Predraga Bulatovića.

“Prije početka današnje sjednice  Odbora u ime predlagača član Odbora Predrag Bulatović je dodatno informisao Odbor o zahtjevu. Inicijatori za održavanje sjednice očekuju od predsjednika Odbora da će u skladu sa svojim nadležnostima te u skladu sa Poslovnikom i Zakonom o parlamentarnom nadzoru zakazati sjednicu Odbora sa predloženim dnevnim redom”, dodaju oni.

10

avatar
1000
9
1
0
 
8
susedBot Zivko89PatriotaLjutaRajan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
sused
Gost
sused

treba pustiti ove cetnicice da malo rovare zasto ih morate stalno proganjati

Bot Zivko89
Gost
Bot Zivko89

Recenica pocinje “clanovi odbora za odbranu i bezbjednost” a sve teroristi, drzavni udar ovo, ono… Jesam li ja lud? Da nije smijesno bilo bi tuzno. Milo radi na totalnom unistenju Crne Gore i pretapa je u malu veliku Srbiju, to narod podrzava i zeli umjesto da ima najbolji svjetski standard sa drzavom od samo 650 000 stanovnika. Za bolje i… Više »

Patriota
Gost
Patriota

Samo plaču!

Ljuta
Gost
Ljuta

Ma dajte bre…..što poštenog briga ako ga prisluskuju

Rajan
Gost
Rajan

I treba da vas prisluskuju…

Aloinformer
Gost
Aloinformer

Sve koji rade protiv drzave ma ko da su odmah u apsanu…ljudi moji,ja placam porez drzavi za njhove visoke plate a oni otvoreno saradjuju sa drugim drzavama a protiv CG….i jos blate crnogorski narod nazivajuci ga pogrdnim imenima…ne znam do kad ce ovo moci jos da traje…

Patriota
Gost
Patriota

Više su dosadili i Bogu i narodu!

Ljuta
Gost
Ljuta

Najviše gospodaru smetaju

Velimir136@gmai
Gost

Korov,koji ovu zemlju truje!

galeb
Gost
galeb

Teletabisi na okupu.

Send this to a friend