Hronika

Mandić: Poznajem Kontića, ne znam zašto me pretukao

Mandić (u sredini) ispred tužilaštva, foto: Novosti/Lj.P.

Miljan Mandić (28), mladić kog je Ivan Kontić (30) brutalno pretukao u avgustu u Novom Sadu, dao je iskaz u Višem tužilaštvu u Novom Sadu, a tokom saslušanja je, navodno, rekao da poznaje Kontića i da ne zna zašto ga je pretukao.

<<<Uznemirujuće: Crnogorski državljanin osumnjičen da je u Novom Sadu pretukao mladića i polomio mu obje ruke>>>

“Kontića znam kao prijatelja moga brata i ne znam zašto me je napao. Sve ste i sami vidjeli na snimku”, rekao je Kontić, prenose srpski mediji.

Kontić je nakon napada pobjegao u Crnu Goru, a uhapšen je 11. oktobra u podgoričkom naselju Zabjelo.

<<<Pogledajte kako je uhapšen Ivan Kontić<<<

Savjetnica za odnose sa javnošću Višeg suda u Podgorici, Aida Muzurović, kazala je CdM-u 17. novembra da je taj sud odobrio izručenje Nikšićanina vlastima u Srbiji.

<<<Odobreno izručenje Kontića vlastima u Srbiji<<<

Mandić je ispričao da je sjedio u jednom kafiću sa prijateljem kada se Kontić pojavio na vratima kafića i pozvao ga da izađe napolje.

“Tada sam izašao napolje i on me je udario. Ostalo ste sve sami vidjeli”,  rekao je.

Novosti ističu da je, osim Kontića, osumnjičen i O. L. koji se tereti da je učestvovao u tuči. On je u međuvremenu pušten iz pritvora i poslat kući na izdržavanje kućnog zatvora uz elektronski nadzor, na koji je osuđen zbog drugog krivičnog dela. Sa druge strane, L.V. protiv koga se vodi postupak zbog sumnje da je pomogao O. L. poslije počinjenog krivičnog djela, pušten je da se u daljem postupku brani sa slobode.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Nikolass
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nikolass
Gost
Nikolass

A kako je krenulo. Sve ih pustite doma

Send this to a friend