Hronika Formiran predmet povodom nesreće u Rožajama

Mašina za čišćenje snijega teško povrijedila radnika Crnagoraputa

Mašina za čišćenje snijega teško je povrijedila radnika Crnagoraputa iz Rožaja A.K.

“Do nesreće je došlo prije pet dana, kada je prilikom zastoja mašine za čišćenje snijega – freze, marke “Rolba“ i otklanjanja kvara, došlo do samopokretanja freze, koja je tom prilikom nanijela teške tjelesne povrede radniku”, saopštilo je Tužilaštvo.

Oni su povodom ovog slučaja formirali predmet, kako bi utvrdili okolnosti pod kojima se događaj desio.

“Tužilaštvo je po obavještenju o događaju, naredilo više vještačenja, kako bi utvrdilo sve okolnosti pod kojima se događaj desio i činjenicama važnim za donošenje odluke, te da li u radnjama bilo kog lica ima elemenata bića krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, saopštilo je Tužilaštvo.

S.Đ.

5

avatar
1000
4
1
0
 
5
BanjoZOILdikibrGilgamesReal Realni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ZOIL
Gost
ZOIL

Ko je odgovorni šef i nadzor nad radovima?

Banjo
Gost
Banjo

Ma nema ni šefa ni nadzora.Sve se svelo samo na uzimanje novca preko neukih radnika bez HTZ opreme

dikibr
Gost
dikibr

Nazalost,u svijetu nepoznat termin SAMOPOKRETANJE je uglavnom uzrok naših problema. Takođe,kolika je vjerovatnoća da se čovjek iz Rožaja,pod uslovom da nije svraćao kod komšije na ”po jednu”,povrijedi ovako žestoko,kad znamo koliko snijega ima u tom kraju,i koliko traje? Osiguranje života i imovine ipak kod nas postoji da bi se punili džepovi,a ne da bi u ovakvim slučajevima pomogla unesrećenima,koji su… Više »

Gilgames
Gost
Gilgames

Sramota je da se o ovome gotovo ne pise. Vidim da je samo jedan komentar na ovu vijest. Nevjerovatno, ovo se gotovo moglo desiti svim zaposlenim u Crnoj Gori. Mislim na radnicku klasu. Moji roditelji su radnici. Otac mi je invalid rada. Za gibitak 90 % radnih spisobnosti covjek je dobio odstetu od 30 hiljada. Glave onih koji rade gotovo… Više »

Real Realni
Gost
Real Realni

Nadamo se svi da ce se covjek brzo oporaviti… Strasno sta se sve desava

Send this to a friend