Hronika

Medija centar DPS: Još nema odgovora ko je dozvolio Abazoviću da kontaminira dokaze i ometa istragu

Foto: Vlada Crne Gore

Prošlo je više od sedam dana od kada je Dritan Abazović, organizovao obilazak i kontaminaciju mjesta na kome je izvršeno krivično djelo, a javnost nije saznala ko je dozvolio licima koja nemaju veze sa istragom da je ozbiljno narušavaju, saopšteno je danas iz Medija centra DPS-a.

Iz DPS-a apelovali su na nadležne a prije svega v.d. VDT Tatjanu Begović da građane obavijesti koji tužilac je dozvolio Abazoviću i dvojici njegovih kolega da “organizuju PR događaj na mjestu sa koga su stručna i ovlašćena lica u skafanderima u to vrijeme prikupljala dokaze”.

“Nećemo dozvoliti da se ovo pitanje ignoriše kao „nevažno“, jer veoma je važno kako tehnički premijer i njegovi ministri svjesno i tendenciozno krše zakone, i za to ne snose nikakve posljedice. Ako živimo u anarhiji, a ovaj događaj je samo jedan u nizu namjernih kršenja zakona kojima cijela javnost svjedoči, onda to treba i reći i predočiti posljedice nepostupanja nadležnih organa, koje samo pospješuje nepoštovanje pravnih akata ove države”, poručuju iz Medija centra DPS-a.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
DarkaMilosBrickobeharovic serifMiloje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Darka
Gost
Darka

Daj
Pobogu
Sjašite!

Milos
Gost
Milos

Ovako je obilazio i one peci dje su tobos palili cigarete🤣

Bricko
Gost
Bricko

sramota ..ne smije progovoriti….strah je čudo…

beharovic serif
Gost
beharovic serif

Sto ima u maloj crnoj gori sa 500 000 stanovnika to nema u americi sa 300 milliona stanovnika ? Mali kompleksas dritanga nema pravo ici tamo DOK se ne izvrsi uvidaj ? On je policajac i sudija ? Sad ce on da ih optuzi i izrekne kaznu ?

Miloje
Gost
Miloje

Sve je to planski da obesmisle istragu…i opet niko nista…drzava bez zakona…i mislite mozete u Evropu?? Pa oni vam se samo smiju

Send this to a friend