Hronika

Milo Perović: Isprovocirali su me Radončićevi tekstovi

Poznati novinar i publicista Šeki Radoničić prijavio policiji da ga je sinoć, u šoping molu Delta city u Podgorici, grubo i po nacionalnoj osnovi izvrijeđao Milo Perović, brat suvlasnika Vijesti Miodraga Perovića. Njegove tvrdnje danas je demantovao Perović koji je istakao da ga je Radončić tekstovima o njegovoj porodici isprovocirao.

<<<Napadnut Šeki Radončić u Podgorici<<<

Reagovanje Mila Perovića prenosimo u cjelosti:

Povodom komične izjave gospodina Radončića o njegovoj navodnoj ugroženosti kojoj sam ja razlog, želim zbog javnosti i moje porodice da saopštim sljedeće. Jedino što je tačno u prijavi Radončića policiji i izjavi nekim medijima, jeste da je uspio da me isprovocira da mu kažem neke odavno poznate činjenice. U jednom tekstu, Radončić je napisao da će prebrojati rebra mom bratu kojem neće pomoći ni ako bude prisutan njegov brat, to jest-ja. Moj brat je javna ličnost kojom je Radončić opsjednut i piše članke i debele knjige o njemu, ali ja nijesam, pa je sinoćni susret bio prilika da mi objasni koju to vrstu poruka ili prijetnji mi šalje. Jasno je bilo da se moramo mirno objasniti, budući da je on bio u društvu svoje supruge, a ja moje maloljetne-devetogodišnje ćerke.

Pitao sam Radončića i je li kršten da besramno u svojim tekstovima objavljuje laži i izmišljotine o mom bratu, sestri i porodici-na što je on odgovorio: “Ja sam Turčin”. Saglasno onoj Heraklitovoj: “Oči i uši su ljudima zli svjedoci ako imaju varvarske duše”, Radončić je otišao da me prijavi policiji zbog nacionalističkih uvreda. Ništa, pa ni Šemsudin Radončić, ne može poremetiti moje prijateljstvo i moja kumstva sa muslimanima i Bošnjacima u Crnoj Gori i šire. Oni su bili i biće moja braća. Svi koji poznaju mene i moju porodicu znaju da smo 1990-ih reskirali čak i svoje živote da bismo zaštitili naše ugrožene nacionalne manjine, što bih i danas učinio.

Na kraju, žao mi je sto je provokator od ovog susreta napravio incident i zlonamjernom interpretacijom obmanuo javnost. Ovim završavam svaku dalju polemiku u vezi s ovim događajem.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir
Gost
Velimir

NISTA ROBE U NISTA OPANKE,
TAKO BI SE NEKAD ZBORILO ZA OVAKVE”LJUDE”!

Pol
Gost
Pol

Bog ti dao!

Bokelj
Gost
Bokelj

Evo covijek prizna da je napao novinara,jest verbalno,ali je napad na ocigled brojne publike,i nema osude od nezavisnih i njima slicnih,sta bi sa novinarstvom?

Milo Sević
Gost
Milo Sević

Tebe novinari mogu da prijete a ti ih prijavis…kome?
Zao mi je sto ga Milo ne isamara pred zenom da vidi kakav joj je muz….eto covjek odgovori da nije krscen nego da je Turcin a rece li Sveti Petar Cetinski da u turcina i u ljute zmije hriscaninu prijatelja nije….ili to rece za latine ..e sjecam se tačno

Vojo
Gost
Vojo

I perovici i radoncici ista fela na nacinalizmu su uzeli pare i sto ima veze ovo sto su se sreli ko su oni je su li oni bitni nema kafane u CG da se to ne desi jednom dnevno . A oni potpuno nebitni likovi

Idiot
Gost
Idiot

Isti li ste !!! I ti ga pitaš jeli kršten pa to i jeste provokacija !!!

eto tako
Gost
eto tako

Mozda mu je to uzrecica, nesvesno mnogi imaju u recniku uzrecice koje stalno nesvesno izgovaraju,Mene licno nervira uzrecica brate koju cujem u recenici nekoliko puta

Vladimir
Gost
Vladimir

Meni je isto uzrecica -Srbijanac je ali nije los covjek-,pa to nekima smeta,a to je samo uzrecica.

Send this to a friend