Hronika Negirao krivicu

Milošević: Đuričkovića sam znao zdravo za zdravo, optužbe su za mene španska sela

Podgoričanin Mario Milošević (38), osumnjičen da je umiješan u ubistvo Radomira Đuričkovića na današnjem saslušanju u Višem državnom tužilaštvu, negirao je krivicu. Miloševića tužilaštvo tereti da je bio saizvršilac u ubistvu Đuričkovića. On danas nije htio da odgovara na pitanja.

Foto: CdM

Nakon saslušanja Miloševića advokat oštećene porodice Damir Lekić je novinarima kazao da je okrivljeni pred tužiocem negirao krivicu.

“Okrivljeni je rekao da je Đuričkovića poznavao “zdravo za zdravo”, ali da nema veze sa njegovim ubistvom. Kada mi je pročitan nalog za sprovođenje istrage, Milošević je kazao da su to za njega “španska sela””, saopštio je Lekić.

Milošević je u VDT iz spuškog zatvora doveden uz jake mjere obezbjeđenja.

Foto: CdM

Radomir Đuričković ubijen je 11. oktobru 2016. godine na Cetinju. Osim Miloševića za učestvovanje u ubistvu Đuričkovića sumnjiče se i Igor Mašanović i Vukota Vujačić.

Foto: CdM

<<<Mario Milošević izručen Crnoj Gori<<<

Milošević (38) je 5. novembra ove godine izručen sa Kosova u Crnu Goru. On je uhapšen na Kosovu 18. jula 2018. godine po međunarodnoj potjernici NCB Interpol Podgorica. Crna Gora ga je potraživala radi obezbjeđenja njegovog prisustva u krivičnom postupku koji se protiv njega vodi zbog više krivičnih djela i ubistva.

Mario Milošević se sumnjiči i da je dio kriminalne organizacije koja je ubila Miodraga Migija Kruščića 21. maja prošle godine, u bašti kafića Palata u podgoričkom naselju Stari Aerodrom i napad na novinarku Oliveru Lakić. Naime, njega su SDT i policija označili kao direktnog izvršioca ubistva Kruščića, a pripadnici te navodne kriminalne grupe su i Aleksandar Ljumović, Goran Rakočević, Filip Bešović, Dejan Vukašinović, Luka Bulatović, Mijailo Stojanović, Filip Knežević, Marinko Rajković i Sanja Božović.

<<<Milošević tvrdi da nije ubio Migija Kruščića i ranio Oliveru Lakić<<<

Zbog sumnje da je uniješan u ubistvo Kruščića i napad na Lakićevu Milošević je 22. novembra saslušavan u Višem državnom tužilaštvu, gdje negirao krivicu.

Advokat porodice ubijenog Radomira Đuričkovića i Kruščića Damir Lekić kazao je tada novinarima da je Milošević iznio kratku odbranu gdje je izričito kazao da je za njega Kruščić bio dobar ugostitelj i da je uvijek kod njega ostavljao bakšiše i velike cehove.

Pošto se sumnja da je Milošević član kriminalne grupe Filipa Bešovića, odgovorne za i ranjavanje novinarke Vijesti Olivere Lakić, Milošević je kazao da je ona njihova kućna prijateljica i da nikad ne bi mogao da joj naudi.

J. Lasica

10

avatar
1000
6
4
0
 
9
A i daDankoRankoPo iskustvuPerica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danko
Gost
Danko

Ovaj advokat samo prenosi sto je ovaj reka!

Ranko
Gost
Ranko

Znali smo se zdravo za zdravo,a kad mi vise nije htio reci zdravo otisao je zdravo zdravo

A i da
Gost
A i da

Hhahahaha

Perica
Gost
Perica

Eto. Znači, nije on. Što bi lažao.

Kum
Gost
Kum

Mucite olosi svi ste vi ubili rasa i crtate mete milosu djurickovicu i sami ga cerate da izadje iz kuce isti vi ocete da ga ubijete, nom stop cojeka maltretirate, zaustavljate, i savu lipovini smijestate i crtate mete, kako vas nije sramota, huskate svaki dan inspektore na njih da ih zaustavljaju privode itd ubicama cistite teren, kako bi lakse dosli… Više »

Stabilizator
Gost
Stabilizator

Dosta je Savo. Nijesi interesantan,sto god uvijek ces biti seljak mali,cupavi i jadni hahhhhahhaha

mickp
Gost
mickp

jel ste vi novinari koji ovo pisete normalni? Pola od ovih ljudi koji ste nabrojali su pusteni na slobodu i niko od njih nije pod optuznicom za Kruscica i Lakicku o cemu pisete vi ?
Oni koji jesu su za neko drugo djelo
O kojoj kriminalnoj grupi govorite i sto obmanjujete narod?

pravda
Gost
pravda

neka mu slobo preporuci tuzioca pa ce i on brzo na slobodu da se vrati svome zanatu.do ljeta je na slobodi

aaaaxa
Gost
aaaaxa

hahaha dobar komentar,crni humor realno!

Po iskustvu
Gost
Po iskustvu

pravda: … a do jeseni vjerovatno pod zemlju.

Send this to a friend