Hronika

Milošević: Nisam ubio Kruščića, niti sam ranio Lakić

Mario Milošević

Osumnjičeni za ubistvo Miodraga Kruščića i ranjavanje novinarke Olivere Lakić, Mario Milošević uputio je preko advokata pismo medijima, u kojem demantuje navode policije i tvrdi da nema veze sa optužbama.

Pismo prenosimo integralno:

“Vezano za informacije koje je objavila Uprava policije Crne Gore o tome da je rasvijetlila ubistvo Miodraga Kruščića i napad na novinarku Oliveru Lakić, te mene označila kao izvršioca krivičnog djela ubistvo na štetu Miodraga Kruščića i nekoga ko je povezan sa mučkim napadom na Oliveru Lakić, koristim ovu priliku da kažem da informacije koje su objavili nisu tačne i da, što se mene tiče, nisu rasvijetlili ni jedno ni drugo krivično djelo!

Kategorički tvrdim da nikakve veze nemam sa ubistvom Miodraga Kruščića! Njega sam poznavao iz grada kao dobrog ugostitelja, a mislim i da je bio dobar čovjek, te da niko nije imao razloga da ga liši života. Zgrožen sam činjenicom da me policija dovodi u vezu sa ubistvom tog čovjeka. Nevjerovatne su i izmišljotine da sam navodno, u više navrata, ulazio na teritoriju države Crne Gore sa Kosova. To nije tačno! Da sam nogom zgazio na teritoriju Crne Gore, siguran sam da bih istog momenta bio uhapšen. Ne bi valjda policija, koja me potražuje, pustila da se slobodno krećem po Crnoj Gori.

Istakao bih i da je moj pokojni otac bio u prijateljskim odnosima sa novinarkom Lakić i da istu poznajem iz viđenja. Ne mogu da vjerujem da me dovode u vezu sa napadom na gospođu Lakić! Nemam nikakve veze sa napadom.

Označen sam i kao član kriminalne organizacije čiji je organizator izvjesni Filip Bešović! Ne znam ni ko je taj Bešović i nikada nisam imao komunikaciju sa njim. Ako se dobro sjećam, ranije su me povezivali i sa nekim drugim klanom. Sada se, izgleda, pojavila potreba da izmisle da sam u nekom drugom klanu. Možda ni tu nije kraj. Ima vjerovatno još klanova u Crnoj Gori pa će me, ovi što “rasvjetljavaju” krivična djela, učlaniti u još neki klan bez mog znanja i saglasnosti.

Očigledno je nekome bio cilj da napravi predstavu za javnost, domaću i inostranu i pokaže da su rasvijetljena dva krivična djela koja su jako uznemirila crnogorsku javnost. Ovom prilikom poručujem, da što se tiče mog učešća u ubistvu Miodraga Kruščića i napada na novinarku Oliveru Lakić, njihovi zaključći nisu tačni, jer sa time nemam nikakve veze! Za sve što sam u životu radio, odgovoran sam! Neću i ne želim da odgovaram za nešto što nisam uradio niti nosim pečat ubice Midoraga Kruščića i napadača na Oliveru Lakić. Dovodili su me u vezu i sa ubistvom Olivera Ivanovića, pa ispade da sa time nemam nikakve veze. Nemam veze ni sa ovim nedjelima koja mi sada podmeću i kažem da su to podle laži’.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
VagaBlond
Gost
VagaBlond

…..sace i mario da organizuje proteste 😉

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

Ada zna se da je lakicka samu sebe ranila uz pomoc zekilija – vodje medijsko mafijaskog koncerna nevijesti!

Bazinga
Gost
Bazinga

Interesantno kod nas su svi bjegunci nevini, nažalost kriptovanje telefona im ne pomaže, jer ih prate pomoću sim kartica, nego dok to ukapiraju ljudi proći će malo vremena. Onda neki broj telefona prati neki drugi broj telefona pa to postane sumnjivo, pa se na kraju ispostavi ko je koga pratio! Mi nikako da ukapiramo da tobože kriptovan telefon obezbeđuje tajnost… Više »

Milo Djukanovic
Gost
Milo Djukanovic

Ovaj moj ne prate

Ljuma
Gost
Ljuma

Neka si im ga rekao milosevicu,iza ovih djela stoji neko drugi za kog vrh policije zna i Zeli tebi i jos drugim podvaliti,cak Ce se sliuziti podvalama poput namještanja DNK analiza i otiska prstiju i svim drugim sredstvima,bolje bi bilo da policija ispita svoje inspektore koji stoje iza ovih podvala koji zive na stari aerodrom i koniku.

ne lazite vise
Gost
ne lazite vise

2 dana po dolasku Hana resili su 2 velika slucaja bez iznosenja cvrstih dokaza, cinjenica i motiva. Nista sa ovom pricom ne pije vodu. Na sta je drzava sve spremna i dokle vlast ide ovo je sramno. Ova dva momka se i ne poznaju, ovaj scenerao sto ste izmislili ni u filmu ne bi prosao. Losi ste reziseri! Sramno vala

Surova realnost
Gost
Surova realnost

Sigurno si nevin i nemaš veze ni sa čim, i sigurno si ulazio sa Kosova redovnim pravcima i procedurama na granicnim prelazima…E sad oko ova dva slučaja viđećemo te DNK nalaze i sve ostalo…

Prcko
Gost
Prcko

U vrijeme izvršenja inkriminisanog djela bio je u Kristal na kolenici. Mandi mu svjedok.

Gary
Gost
Gary

Doslo je vrijeme da se mora vjerovat vise kriminalcu nego policiji,jer ne vjerujem da ovaj ima veze sa ovim sto ga optuzise na brzinu. . .

Roki
Gost
Roki

To vrijeme nije, niti će ikad doći. Ako se kome kriva što policija ovlliko radi, neka promjeni državu i svi smo na dobitku.

LSCG
Gost
LSCG

majstore a sta cemo ako taj isti ubica sad seta slobodan i vreba nekog sledeceg…. niko ne kaze da je milosevic cvecka ali sta ako on nije a vjerujem da nije jer je milosevic 1.97-8 visok tezak preko 100kg.. a onaj sa snimka je nekih 75kg i 1.77-8 visok..

Djejdjejejjej
Gost
Djejdjejejjej

Losa procjena MAJSTORE

Volim moju CG
Gost
Volim moju CG

slazem se i ja sa tobom

Gary
Gost
Gary

A ne mlati Roki svega ti,po 5g ne rasvijetlise nista,sad kad su imali posjetu prve s reda optuzise. Ovi su za druge stvari krivi,a za ovo jesu taman koliko sam ja. . .

Marv
Gost
Marv

Bilo je sumnjivo od starta. Baš jer su ga optuživali za ubistvo Olivera. Vjerovatno kada su shvatili da ne mogu to da dokažu aj sad na ovo. A ni to neće dokazati…. A nije ni bitno, Han je otišao.

Vale
Gost
Vale

Kriv ne kriv ugasio si ga, a ne bi me cudilo da mu ovo napakuju.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ako Mario kaže da nije- onda nije! 😉 On je uzoran momak, blagorodan, od riječi i istine 😂😂😂 Pa šta ste očekivali, da će reći: jesam? Naravno da će se vadti na političke motive policije, to je bar imao od koga naučiti.

Boban
Gost
Boban

Veliki problem drustva je kad vise vjerujemo ovakvina nego premijeru,predsjedniku i drustvu.Oni nas lazu svaki dan pa cemo ovome prije povjeeovati nego policiji sto oce na silu da rijesi slucaj dva dana prije nego dodje neka kontrola iz Evrope

Marv
Gost
Marv

Po zakonima cg on nije kriv dok se ne dokaže. Ne moram te valjda učit pravo. Smiješan je momenat kada se ovo pojavilo i to da su ga optužili za sve što su mogli… A presudu nećemo nikada vidjeti. Standardno u cg.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Ko kaže da je kriv? U ovoj fazi je samo osnovano sumnjiv. Sudeći mu po biografiji- baš se pitam zašto?😁

botina
Gost
botina

Ja znam samo daje ovi Marijo robio ubistvo i neka pucanja. Podgoricani vele daje opasan momak . I na robiju se cesto o njemu pripovijedalo . Imalismo i neke zajednicke prijatelje

Djejdjejejjej
Gost
Djejdjejejjej

robio a

botina
Gost
botina

I sta stim?? Tako mi u Nišić zborimo !

Djejdjejejjej
Gost
Djejdjejejjej

Tako vi botovi zborite

Boban
Gost
Boban

Mi smo Divlji zapad,ovoliko lazi,prevara i ubistava samo ima kod nas.Ko god zine kaze:policija,premijer,predsjednik,tuzioc,vrhovni sud…
Nama se to izgleda svidja

Ccceeeceeecee
Gost
Ccceeeceeecee

Nije on kriv ,krive su mu noge.

Pravi Crnogorac
Gost
Pravi Crnogorac

Sto radi Golubovic kako stvara poslusnike od djece svojih kolega i salje ih da odradjuju poslove za klanove.

Send this to a friend