Hronika

Milovan Pavićević načelnik CB Podgorica, Jovica Rečević savjetnik Veljovića

Na današnjem sastanku Kolegijum Uprave policije imenovao je Milovana Pavićevića za novog načelnika Centra bezbjednosti Podgorica, a Jovicu Rečevića za savjetnika direktora Uprave policije Veselina Veljovića.

Kolegijum Uprave policije je odlučio da novi načelnik Centra bezbjednosti Berane od danas bude Miodrag Božović, koji je i u prethodnom periodu obavljao poslove načelnika ovog CB-a. Dosadašnji načelnik CB Berane Velimir Furtula će obavljati poslove glavnog policijskog inspektora u okviru Sektora kriminalističke policije u kojem je bio raspoređen prije nego što je postavljen za načelnika ovog CB-a.

“Milovan Pavićević je novi načelnik Centra bezbjednosti Podgorica. Pavićević, koji je do sada bio savjetnik direktora Uprave policije, je u ranijem periodu između ostalog obavljao i poslove pomoćnika direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije i načelnika CB Nikšić. Dosadašnji v.d. načelnik CB Podgorica, Dragiša Mugoša, koji je obavljao ovu dužnost od momenta kada je mjesto načelnika ovog CB-a bilo upražnjeno, nastaviće da obavlja poslove komandira Odjeljenja bezbjednosti policije CB Podgorica koje je i inače obavljao u ovom periodu”, saopšteno je iz Uprave policije.

Jovica Rečević, koji je u prethodnom periodu bio načelnik CB Podgorica, je od danas savjetnik direktora Uprave policije.

47 Komentara na "Milovan Pavićević načelnik CB Podgorica, Jovica Rečević savjetnik Veljovića"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend