Hronika

Milović: Šuković mi namješta afere, sa BIL licima nemam nikakve veze

Andrej Milović

Dio crnogorskih medija napada mene i premijera Milojka Spajića, a bivši premijer Dritan Abazović i aktuelni šef Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) Predrag Šuković smišljaju mi razne afere i žele da me kriminalizuju i sruše, tvrdi ministar pravde Andrej Milović.

“Šuković je spreman na sve. Želi da me sruši. Bave se mojim emotivnim i privatnim životom. Meni je na umu samo depolitizacija bezbjednosnog sektora”, kazao je Milović.

Milović je u specijalnoj emisiji na Aplus televiziji kazao da svako ko je gledao Odbor za bezbjednost, koji je održan u petak, mogao uvidjeti da je tokom sjednice iznio informacije koje je predao i SDT-u.

“U Spajićevoj prozivci da je sjednica odbora ličila na školsku svlačionicu treba da se pronađu svi oni koji su me vrijeđali, koji su mi upadali u riječ i manipulisali informacijama. Na odboru je bila jedna kafanska atmosfera od većine učesnika”, kazao je Milović.

Dodao je da je sve nastavljeno raznim medijskim naslovima o tome šta se nakon sjednice dešavalo u takozvanoj “gluvoj sobi”.

Podsjetimo, Vijesti su objavile tekst upravo o tome, sa tvrdnjama da se u gluvoj sobi raspravljalo o tome da Milović ima određene kontakte sa članovima kriminalnih klanova sa sjevera. Između ostalog, u tekstu koji potpisuje urednik Vijesti Mihailo Jovović, stoji da su brojni članovi odbora “pozelenjeli” zbog te informacije.

“Isti naslov su imali i Informer i Vijesti, da se neko zelenio ili crvenio. Ništa novo, ovo je Crna Gora. Dritanizacija crnogorskih medija i politike je na sceni i naslanja se na informerizaciju. Ranije su se isti ljudi iz Vijesti žalili na Bebu Popovića. Sada više nema razlike među njima”, dodao je Milović.

Milović tvrdi da je ranije urednika Vijesti Mihaila Jovovića branio na studentskim protestima od tadašnjeg gradonačelika Podgorice Miomira Mugoše.

“Jedini koji treba da se pozeleni poslije ovog teksta u Vijestima je Jovović i niko drugi. U tekstu su iznesene poluistine koje su mediji aranžirali po dogovoru. Nekad cijenjeni medij radi sve ono što su njemu radili drugi. Žao mi je zbog tog”, kazao je Milović.

Milović tvrdi da je krajnji cilj da se on kriminalizuje i da se preko njega napada Vlada.

“To im neće poći za rukom. Jedini čovjek koji svake nedjelje redovno dostavlja informacije SDT-u i podnosi krivične prijave sam ja”, tvrdi Milović.

Prema Milovićevim riječima, sjednica Odbora je otvorila Pandorinu kutiju i “neko ko želi da plasira optužbe protiv njega je otvorio sebi pet novih slučajeva”.

“Stoga ću zbog navoda Šukovića tražiti vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost. Obratiću se i ministru unutrašnjih poslova, direktoru Uprave policije i direktoru ANB-a. Meni se na teret stavlja što sam bio na slavi u Beranama gdje su primijećena određena BIL lica. A na toj slavi niko nije primijetio da sam bio sa uglednim doktorima i Predragom Drecunom. Ja sa tim BIL licima nemam nikakve veze, osim što sam sa njima dijelio prostor. Rečeno mi je da su bili tu”, poručio je Milović.

Milović je u emisiji takođe kazao da se glavni specijalni tužilac Vladimir Novović smijao tvrdnjama oko sastanaka sa BIL licima.

“Neka ispita te tvrdnje do kraja. On je odgovorno lice za to. Neko prima ozbiljnu apanažu za sve ovo, a oko svega što sam napadnut mogao bih da pričam i dva sata”, dodao je Milović.

44

avatar
1000
33
11
0
 
39
MiraIvanIvanCicaPodgorica
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mira
Gost
Mira

Interesantno da Sukovic sve zna o Milovicu,ali nije ništa znao o svom kumu Bozovicu, nego mu je bio i savjetotavac

Ivan
Gost
Ivan

Šuković mu namjesta a sjevojka mu BIL :):):)

Budva
Gost
Budva

40 000 nezaposlenih je u cg

Goxi
Gost
Goxi

Milovicu nisam te mogao vidjet na tv ali posle vcrs svakome je jasno sta sve mogu da spakuju. Kad mogu ovo ministru sta tek nama mogu da rade

Ivan
Gost
Ivan

Oni su mu uzeli i auto i dali drugome drogu da vozi,oni su mu i nabacili djevojku a on nije znao da je BIL lice :):):)

Atos
Gost
Atos

Ovaj sve što radi rafi protuv samog sebe i protiv svoje partije i za to što on radi, om optužuje druge. Pa niko ovog Milovića nije ni znao dok nije on počeo da proziva ove koji se bore protiv kriminala. I kada mu oni odgovorili i to kako su mu odgovorili sada se žali dje stigne, i krije iza Spajića… Više »

pravedan
Gost
pravedan

Napadanje na Milovića je zbog sumlji da je blizak DPS-u. Razlog je otkrivanje kriminala koji se veže za URU i DF.

Marko 🇲🇪⚔️
Gost
Marko 🇲🇪⚔️

Zanimljivo da su Demokrate, DF i Vesti kidisale na jedinog Crnogorca u Vladi.

Podgorica
Gost
Podgorica

Ko je taj Crnogorac, da nije možda ovaj, ajde makse

Cica
Gost
Cica

A po čemu to nije Crnogorac, daj neki argument…???

Ne smeta reći
Gost
Ne smeta reći

Jedno i ko radi u CG je Šuković i Novović i ovaj oće njih da mjenja, poništava odlike Suda ostavlja onog iz Turske, izlaze kriminalci iz Ziks, komedija

Tnt
Gost
Tnt

Ovaj covjek ne moze da bude MP.On je sramota

Neka de
Gost
Neka de

Mila smo makli da bi ovakve prevare od ministara doveli

Luka
Gost
Luka

Ne,ne.Šuković, Knežević,zar nisu djelovali na Odboru kao učesnici Farme?

Eureka
Gost
Eureka

Ministar rekla kazala

Realno
Gost
Realno

Realno: niko od vas nije bas mirisljav!

Podgorica
Gost
Podgorica

Štp ne reče to njemu, tu gdije je on bio, što njemu ne reče da nemsp veze, no ćutiš, a sada nemaš veze, poslije dva dana nemsp veze, dobri so se sjetio

Tani
Gost
Tani

Nisam glasao PES ali ovo sto rade Miličiću je za sramotu.Storade onda nama običnim gradjanima.Ima li ko u ovom sistemu da ovo zaustavi i kazni

Fendi
Gost
Fendi

Ja jesam, ali neću više, u pravu si sramota

Tim
Gost
Tim

Drž se nesalomivi , ušao si u kolo i svi vidimo koje , ovo je tek prvi niski start, ne znamo te ko si,ali ako si čist dokaži suprotno radom a oni ako te ne procesuraju uz dokaze, ti njih tuži jer pravo poznaješ.Adzicu se ulazi u rekonstrukciju vlade voli na koncerte uz rotacije da ide pa mjesto traži u… Više »

Vienia da je
Gost
Vienia da je

U svakoj normalnoj drzavi dje nema partijske i prijateljske podobnosti i milovic i sukovic bi bili u istraznom zatvoru i udaljeni od drzavnih poslova dok ne dokazu nevinost

Gnomski
Gost
Gnomski

Sjednica odbora je bila posvecena otkrivanju informacija u slucaju Kvon Do. Od tebe smo na tu temu culi – nista. Mislim da ces drugi put dobro razmisliti prije nego sto pozelis da razmijenis argumente sa Sukovicem.

Luka
Gost
Luka

Po onoj priči koju nije demantovao Šuković je prao pare kroz kupovinu stana,a plus što je odavao informacije Božoviću.Za Božovića se već 7-8 godina u javnosti znalo da je BIL,a ne u policijskom krugovima.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

A kako ne nabijede nekoga drugog, nego baš Milovića?

gagi
Gost
gagi

Svako ko je mogao gledati zastiđe od odbora djelovalo mu je kao sukob dvije kriminalne grupe pa nam ostaje nada da to nije tako

Luka
Gost
Luka

DF i Demokrate,čistunci,njihovo su Božović i Šuković

Vanja
Gost
Vanja

Bojim se da smo postali drustvo kojem nema pomoci… Gdje se izgubise one osnovne ljudske vrijednosti koje krase I onog obicnog covjeka I one koji su presenti drzave…Sretna sam sto sam odrastala y nekom mnogo boljem vremenu ali zalim mladi narastaj koji nema dobrih uzora oko sebe .Zato ne treba da se pitamo sto odlaze daleko odavde…sto bi rekla jedna… Više »

Ivan
Gost
Ivan

Znog tebe PES je vec na 15%.

neko drugi
Gost
neko drugi

Ti druze citas informer i borbu pa ti je vid malo oslabio, a za tvoju informaciju PES je na 25 posto velikim dijelom i ybog Milovica. Takvi kao ti ih nisu ni glasali tako da nije neka steta

Milos
Gost
Milos

Odavno sam rekao da ce ovaj lik ugasiti PES.

NevenaBD
Gost
NevenaBD

Druže ugasio si ga, a i Pes sa tobom.

Caja
Gost
Caja

Veleizdajnik iz Ulcinja se grcevito bori da ne zavrsi u Spuzu ili utekne kod bratica u BG ali dzaba batice.

Brendon
Gost
Brendon

Bataljuj , motaj kablove i gasi svjetlo , dosta si bio ministar …

Plovak
Gost
Plovak

Podrška za Milovića vijesti i dritana najveći neprijatelji crne gore

Šah dejan
Gost
Šah dejan

Sto su bil lica.

Tom13
Gost
Tom13

Bezbjedmosno interesantna lica

Lazarr
Gost
Lazarr

Jes sve ti neko namjesta bolje bi se dijete od 5 godina branilo za Madjarsku za Bih izvoza te opasno

Luka
Gost
Luka

Nećemo ga valjda mijenjati sa Veljom Nevoljom?.Jer vi se borite protiv kriminala, pa Božovića u Odbor za bezbjednost

Vienia da je
Gost
Vienia da je

U svakoj normalnoj drzavi dje se ne radi po partijskoj i prujateljskoj bili bi uhapseni i ti i on i maknuti sa bilo kakvih polozaja ….

Pravda
Gost
Pravda

Ne pustaj se demonima

Goran
Gost
Goran

Ti što radiš i kakve izjave daješ ne treba ti veći neprijatelj od tebe samog.

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Što nam ti pojašnjavaš šta je rekao Novović, svi smo to čuli. Puno je pehova koje si imao, ne mogu svi biti slučajnost (droga u autu, djevojka mafijašica, u društvu mafijaša, posjeta ženinom rođaku u zatvoru…)

Luka
Gost
Luka

Pa vama je diler gradonačelnik Budve,koga vi napadate?

Goki 1
Gost
Goki 1

Litijaši

Send this to a friend